ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 18

• 64 942
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
"Забавното" е, че в случая не се боря за смяна на клиника, и изобщо не съм използвала подобно словосъчетание -простичкото ми питане беше, кога ли да очаквам повикване с номер 2192..
Ако нямат пари, просто да го напишат на сайта си, за да сме наясно със ситуацията и да планираме близкото си бъдеще, а не да ни пращат за зелен хайвер с изказвания извън темата.
Ако предположим,че раздават по същата схема,както последния месец би трябвало номера до 21900 да получат заповедите си до 07.07,номера до 21 950 до 14.07,номера до 22000 до 21.07 и номера до 22050 до 28.07.Правя изводи от техните статистики на сайта.На седмица звънят на около 50 човека.Ако съм права последният номер получил обаждане би трябвало да е 21900 и да го викат за получаване на 07.07.По този начин спазват минимума си от 200 на месец,но ме озадачава това,че тази седмица още не са звънели или просто никой не е писал от получилите обаждане.

# 76
Мисля, че не можем така да гадаем, по това дали се получава или не, от това че никои не пише! По-скоро, следващият, които се похвали, тогава ще можем да разберем, накъде вървят Simple Smile

# 77
Аз вече два пъти звъня, защото искаме да сменяме клиника и два пъти ми казват, че когато ми дойде реда да ми се обадят, ще кажа по телефона, че сменяме клиника и си взимам заповедта с новата клиника на датата която ми е определена.... няма да има забавяне и няма да има допълнително чакане заради новата клиника.
Това е обяснение от преди две седмици...... идея си нямам какво става с този фонд вече Sad

# 78
  • Пазарджик
Добре де аз така като им гледам статистиката до 06.06 не са раздавани заповеди или се бъркам.Поне така аз така разчитам цифрите под графиката. Те са си същите като тези от 30.05

# 79
  • София
Аз вече два пъти звъня, защото искаме да сменяме клиника и два пъти ми казват, че когато ми дойде реда да ми се обадят, ще кажа по телефона, че сменяме клиника и си взимам заповедта с новата клиника на датата която ми е определена.... няма да има забавяне и няма да има допълнително чакане заради новата клиника.
Това е обяснение от преди две седмици...... идея си нямам какво става с този фонд вече Sad
ние също ще сменяме клиниката и потвърждавам че преди получаване на заповед се прави точно така- при обаждане от Фонда се казва че ще смени клиниката и се носи в деня на получаването на заповед документ от новата клиника.
Предполагам, че става дума за смяна на клиники при вече получени заповеди, тогава явно нещата са други и има забавяне.

# 80
цитат от фейсбука

Здравейте. Поствам информацията, която получих от Радина Велчева днес.
 "Зори, привет от мен. Имам уверението на д-р Георгиева и на целия съвет на Фонда, че: първо - ще се наваксат темповете, т.е. ще се раздават повече заповеди на месец, може би 270-300. второ - няма да се чака повече от 7-8 месеца. Напиши това и в групата от мое име, както и питай момичета, които са от София дали искат да направим някаква обща среща през другата седмица. Примерно във вторник, 17 юни, към 18ч. някъде в центъра около Университета. Ще се опитам да съм подготвена за всички въпроси. Просто нямам време да пиша в групата и да чета. Поздрави и успешен ден на всички момичета. С вас съм.!"

# 81
  • София
Kriki, благодаря, че си го постнала вместо мен.

# 82
Привет, мили момичета!

Дали уверението на д-р Георгиева визира конкретен срок/приблизителна дата, когато ще стартира това наваксване  Thinking Кога ли ще се премине от уверения към конкретни действия?

# 83
Защо ли този отговор не ме успокоява? Thinking

# 84
Защо ли този отговор не ме успокоява? Thinking
                  и мен  също                                                                                                                                                             

# 85
  • София
Има ли желаещи момичета от София за среща на 17 юни с Радина, на която да се обсъди ситуацията, притесненията и т.н.?

# 86
Аз съм желаещ, задължително ми кажете дата и място и съм там.

# 87
  • София
Естларче, Радина е предложила на 17,06 от 18.00 около Университета. Ще я помоля да потвърди окончателно часа, деня и мястото и ще пиша  Peace.

# 88
Да споделя докъде ме доведоха опитите да пия вода от извора=Фонда:
Попитах дама, която отговаря на номер 02 8953146, докъде са обажданията за получаване на заповед, каза ми 21 850. Излиза, значи, че обаждания няма тези седмици - тя нито потвърди, нито отрече това, каза да чакам и да звъня за повече инфо на 02 8953149 (където от началото на седмицата никой не ми отговаряше).
Позвъних веднага на 02 8953149, където мила, уморена дама каза да не се притесняваме, че правят всичко по силите си за нас, помоли за още малко търпение, нито потвърди, нито отрече да има проблем с финансирането, каза да очаквам обаждане този месец за получаване на заповед през юли.
Мисля да спра дотук .. засега  Simple Smile

# 89
JuVe ,кой номер си?

Общи условия

Активация на акаунт