Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли актуализации за ремонта на ТУЕС?
Необходимо ли е родител да присъства при подаване на документи за записване и класиране?
Какво е мнението на родителите за ТУЕС, където учат децата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли актуализации за ремонта на ТУЕС?
-
Необходимо ли е родител да присъства при подаване на документи за записване и класиране?
-
Какво е мнението на родителите за ТУЕС, където учат децата им?
Един родител изразява силно негативно мнение за ТУЕС, като твърди, че училището е „експериментално“, с несъответстващи учебни програми, липса на компетентни преподаватели и стресова среда за учениците. Те също така изразяват загриженост относно пригодността на училището за учене и психическото здраве на учениците.
-
Какво мисли друг ученик за Технологичното училище по електронни системи (TUЕС)?
-
Какви са правилата и условията за използване на форума BG-Mamma?
Една колежка отиде на интервю в едно частно училище и не стига, че интервюиращата закъсняла поне 30 мин, но й дали да попълва някаква безумна анкета. Тя беше отишла с детето си и като прочела анкетата казала на пазача (щото нямало друг), че не е дошла да записва детето, а тя се явява за интервю за работа като учител. Пълен смях
Един от въпросите бил колко са цветовете на дъгата. Има я дъгата и в логото на училището и цветовете не са колкото трябва. Та нашата взела, че попитала интервюиращата защо са си сбъркали логото 
Почти същото беше и моето интервю за работа преди много години. И аз кимах и се съгласявах. Даже по едно време убеждавах шефа, че не ставам за нищо, а той ме навиваше, че можело и да стане. Отидох за едно, взеха ме за съвсем друго. Ама разлика от небето до земята. Аз дори не помнех за каква точно длъжност съм кандидатствала в тази фирма. И накрая излязоха най - свестните хора /не само работодатели
Липсваше ни на срещата!!! А и разсъжденията ти ми липсваха. Много си права и за розовите очила, и за всичко!
И защото наистина учехме, и търсехме истините. Нямахме нет, който да ни снася информацията наготово, а се налагаше сами да я издирваме. И много са разликите, но една е съществената - нямаше ги тези игри компютърни. И това направо не мога да го проумея - как е възможно да се зомбираш така пред екрана и друго да не те интересува!!! И никой не може да ме убеди, че те не са създадени точно с цел да им се промива мозъка на децата