Новата седмица 18.10-24.10

• 7 381
  • 109
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Искам и аз да се опрача...ама незнам какво е това...мисля, че четох някаде и изказване на Ва по този въпрос...но от както сме започнали да си правим бебе ами не спря да ми закъснява. Мисля, че няма да е от времето защото това беше от май месец. А до тогава цикъла ми беше нормален...часовник. А сега...направо не ми се мисли за това...то бива такова закъсняване ама чак пък толкова. Притеснена съм...защо постоянно така закъснява. Закъснява ми обикновенно 4-5 дена но това за мен ми се струва много защото така ми стават 36 дена.

# 31
то на повечето тестове така пише, клиа. но според мен го правят само за реклама. я по-добре утре си направи пак тест.
аз вчера си правих 2 теста - единият сутринта втората черта беше много дебела и червена, вторият на обед - едва едва се забеляза една много ама много бледа втора чертичка, която само аз си я виждам май  Wink  затова ти казвам, направи си пак тест

# 32
  • София
Моят показа положителен резултат 2 дни преди да ми закъснее! Беше касета! оххххххх не мога да се сетя как точно му беше името!
...... Sure. Имаше реклама със слоган " Открий детето в теб"

# 33
Май повечето от нас този месец са имали подобни преживявания - и на мен ми закъсня с 2 дни, направих си тест - отрицателен. После ми дойде, после спря и след това си ми дойде отново - 4 дни и хоп, свърши ми като отрязан тоя цикъл. Явно е от смяната на сезоните, не мога да си го обясня по друг начин. ooooh!

# 34
  • Smolyan
Добро утро момичета, страхотно е, че имаме си имаме две бременни /за сега/. Ybag колко струва този тест и колко дена са миали от ову-то ти? Извинявай за въпроса Embarassed, но искам да преценя кога да го направя аз! Neutral Face

# 35
  • София
Цитат на: Zuzi
Добро утро момичета, страхотно е, че имаме си имаме две бременни /за сега/. Ybag колко струва този тест и колко дена са миали от ову-то ти? Извинявай за въпроса Embarassed, но искам да преценя кога да го направя аз! Neutral Face

Най-добре го направи след 2 дни закъснение най-малко!
Стрива към 3 лева!
Да ти кажа не си меря БТ и незнам кога ми е била Ов-то.
Май около 6-7/10.
Правих теста на 18/10.
Вечерта в 10,00 часа!
Естествено втората чертиччка беше доста бледичка!!!!!!
Така , че най-добре след закъснението!!!!!!!!!!

# 36
  • София
Мили момичета, не унивайте! И на мен ми беше голямо закъснението този месец. А и ми се наложи 3 пъти да гледам тестове, които показват 1 чертичка Close Затова изчаквайте 1 ден от закъснението. Тогава със сигурност тестът отчита. Така поне беше при 1-та ми бременност. И чертичката се виждаше ясно. Сега си мисля каква стратегия да предприема в бебеправенето този месец. Дали по-нарядко или по-често? Прави ми впечатление, че тези, които се хвалят с успех не са си давали много зор (както твърди Ybag). Имало е време спермата да узрее. Нека и Трикси каже нещо по въпроса. Много се чудя!

# 37
Леа мила искам да споделя и аз, значи когато бебеправихме това беше само в периода на предполагаемата овулация по един път вечер, а преди това и след това не сме правили много, по на рядко беше, единственото което спазвахме е мъжът ми да не е пил много, ако въобще е пил в деня!
Успех на всички

# 38
  • Sofia
Цитат на: Krasoni
Леа мила искам да споделя и аз, значи когато бебеправихме това беше само в периода на предполагаемата овулация по един път вечер, а преди това и след това не сме правили много, по на рядко беше, единственото което спазвахме е мъжът ми да не е пил много, ако въобще е пил в деня!
Успех на всички

Krasoni, дано пожеланията ти да се сбъднат.
Ние не успяваме всеки ден. Снощи например бяхме толкова уморени, че душа не ми даде да го тормозя моя мъж да бебеправим. Нали насила хубост не става и знам, колко е гадно да е като гимнастика.
А от началото на така предполагаемата ми овулация чувствам корема ми адски опънат, сякаш ей сега ще почука лелката, а е далеч. Досега не ми се е случвало и не знам от къде идва. На вас случва ли се и къде е причината?

# 39
Преди да започна опитите за бебе имах безболезнена М, а овулацията изобщо не усещах.
Горе долу от третия месец на бебеправенето започна да ме боли преди ову, преди и по време на М.
Обяснение нямам. Често си задавам този тези въпроси.

# 40
  • Враца
За закъсняващата М ще ти кажат, че са нерви и ако се успокоиш всичко ще е наред, но все оше не са дали рецепта за това спокойстив Confused който я измисли може да спечели добри парички.
Лали, възможно ли е преди това да не си отдавала значение, а сега да се вглеждаш във всяка една подрбоност? Въпреки, че щом така с епроменили нещата май не ще да е това

# 41
И мъжът ми така казва - много се самонаблюдавам.
За овуто - незнам - сигурно е така.
Но пък за М - със сигурност не болеше Laughing

# 42
Здравейте, момичета!
Ами аз нещо се обърках с моята лентичка. Този месец както всички други ми
закъсня с 45 дни и не знаех колко дни  да сложа и сложих 33 дни дали е правилно?
Може ли някой да ми помогне, защтото така и овуто мога да изпусна. Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 43
  • Враца
Криси, закъсня ти с 45 дни или ти дойде на 45 ден?
аз лично не бих се доверявала на лентичката, защото тя слага май 14 дни като лутеална, а ти знаеш ли колко е твоята>?

# 44
Криси, ти изобщо не се доверявай на лентичката. Тя си е едно забавление.

Общи условия

Активация на акаунт