Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 711
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Съдейки по разписаните документи,публикувани на сайта (списъците с учебните материали), новият директор на 81-во е Румяна Парцова.Мен обаче ме интересува, дали са пенсионирали и част от преподавателите, по-скоро "възпитателите" в занималнята.Искрено се надявам Иванова да я няма на есен.

Леле, ще отворя шампанското! Махнали са Христов! newsm44

В занималнята не са със статут на преподаватели и много често ги сменят.

# 571
Интересен метод на съвременна комуникация. Надявам се имат логично обяснение за тази августовска среща (снимката е от днес 03.08.2016г). Може да е полезно на някой от вас:

# 572
"заедно в час" имат занятия в 144 СОУ
родителската среща не е от самото у-ще

# 573
Пророчески дарби са нужни явно. Simple Smile

# 574
  • с/у ОколоМръсТното

какво казаха?

Аз не успях да се замъкна...

# 575
дребна се отказа да ходи, тази седмица не съм я пускала
много й е скучно, преподават им неща, които не са интересни - вместо БЕЛ имат "Права на детето"  Shocked , по английски ми каза "учим неща, които учихме преди 2-3 години" ... няма смисъл да я мъча
очаквах обогатяване на това, което учат в училище и то поднесено по интересен начин - не им се получава
или пък моите очаквания са силно завишени  Tired

# 576
  • София

какво казаха?

Аз не успях да се замъкна...

Хвалиха ни с напредъка предимно. Аз отидох за 10 минутки.
На дъщерята много и харесва.
Честно казано, не очаквам кой знае какви знания, очаквам да се развие повече умението за четене с разбиране. А така може да и влезе в главата нещо, което е пропуснала в училище /примерно географията/.

# 577
  • с/у ОколоМръсТното
И на моя син му харесва. Ходи с желание...
Остават само 4 дни.

# 578
Някой може ли да споредели впечетления от предучилищната за 6г. в 10то ? Ползват ли преподаватели от сдружението "Луис Карол" ? Могат ли да участват в заниманията на сдружението или те са си съвсем отделно ?

# 579
  • София
Отделно са.

# 580
Новата директорка на 81 СУ е г-жа Налбантова. Предшното училище, на което е била директор, е станало едно от първите "иновативни". Изглежда много отговорна и сериозна жената.

# 581
Аз също искам да преместя детето си от 10 СОУ,към ЛК е там(сега ще е 2 клас),но определено не съм доволна.Насочих се към 128 и 81 .Бях и в двете училища,клоня определено към 81.Давайте съвети,имам 3 дни да реша,ча после край.

# 582
  • София
По-добре 128мо, в 81 е ужасна лудница, назад съм обяснявала, не ми се повтаря.
Освен ако не сте си харесали определена учителка.

Но е чудесно това за новата директорка. Надявам се да пипне учителите и начинът им на преподаване след 5ти клас! Praynig

# 583
  • София
Моя близка харесваше децата, учителите, местоположението и материалната база на 81-во, но премести децата си от там, заради непреодолим конфликт с директора Сега след като са го сменили, може би училището си е о.к.

# 584
Аз също искам да преместя детето си от 10 СОУ,към ЛК е там(сега ще е 2 клас),но определено не съм доволна.Насочих се към 128 и 81 .Бях и в двете училища,клоня определено към 81.Давайте съвети,имам 3 дни да реша,ча после край.
81 СОУ е на двусменен режим. По-добрият вариант е 128 СОУ - една смяна, по-малки класове, по-спокойно е и има занималня за всички.

Общи условия

Активация на акаунт