Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
И аз давам един глас в полза на 128 СОУ.
Класовете са малки. Само първа смяна са и има отделна занималня за всеки клас. След обяд училището е само за малките, които са на занималня, и е много спокойно.

# 586
  • софия
http://u4avplovdiv.com/%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B … 0%BF%D0%BE%D0%B5/

Запознайте се с новата директорка на 81-во!

# 587
Успех на новия директор на 81 СОУ! Ако разкарат и двете кобри, които мразят децата и не са наясно защо са там, ще е чудесно! Визирам зам. директорите.

# 588
Здравейте,

Моят младеж ще е първи клас през следващата учебна година 2017/2018.
Живеем в Младост 4, а училищата на които съм се спряла са 81-во, 144-то и 128-мо.
Ще съм благодарна ако някой сподели впечатления за преподавателите които ще са на първолаците през следващата година. Относно 3-те училища прочетох мненията на всички които са писали във форума затова питам само за преподавателите.

Благодаря  bouquet

# 589
  • с/у ОколоМръсТното
В 144СУ за сл. учебна година идват много готин състав от начални учителки.

# 590
В 144СУ за сл. учебна година идват много готин състав от начални учителки.

Благодаря Шани, а повече информация може ли дадеш за тези нови учители? Знаеш ли нещо повече?

# 591
  • с/у ОколоМръсТното
Знам, да.
Но тези учителки "вървят" с даден профил и не бива едно дете да бъде записвано в 144то при дадена учителка, ако не го влече рисуване или хореография или музика.

# 592
По- конкретно ме интересуват хореография и музика.

# 593
  • с/у ОколоМръсТното

перфектни са  Peace

# 594
  • София

перфектни са  Peace
Шани, аз малко с каруцата пред коня, ама да те питам дали имаш впечатление от тези, които сега водят трети клас Simple Smile Хич не познавам останалите колективи извън този от випуска на голямата ми щерка Simple Smile

# 595
  • с/у ОколоМръсТното
да, нали споменах...
Всички са ОК.
Особено класната на синчето. Строга, но справедлива.
Не искам да цитирам имена, защото понякога има рокади и не се знае коя учителка каква специалност ще води, когато взема 1ви клас. Simple Smile

# 596
  • София
Така де, ама това е за следващата, демек тези учителки, за които говориш водят сега 4ти клас. Тях и аз ги знам, защото щерка ми е в тоя випуск. Аз също още няма да конкретизирам, като видим профилите, ако мога ще помагам. Мен обаче ме интересува по-следващата учебна година, щото дребната сега е тртеа група в градината. За това казах, че слагам малко каруцата пред коня Simple Smile

# 597
За по-следващия, които сега са 3ти клас, препоръчвам г-жа Люба Кирчева на 100%.

# 598
  • с/у ОколоМръсТното
За по-следващия, които сега са 3ти клас, препоръчвам г-жа Люба Кирчева на 100%.

и не само тя.

bubcheto15 - разбрах те, де. Няма да сбъркаш, на която и да попаднеш, освен ако за 2г. не се случат драстични промени.

# 599
  • София
Интересувам се дали в 125то или някое друго училище в Младост учат по системата Jumpmath от първи клас.

Мерси предварително.

Общи условия

Активация на акаунт