Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за учителите Цеца Димитрова, Мария Тодорова и Невена Радкова от 10-то СОУ?
Какви са разпределенията на класовете в училищата в Младост?
Какви са мненията за учителя Роси Маринова от 39 СОУ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за учителите Цеца Димитрова, Мария Тодорова и Невена Радкова от 10-то СОУ?
Отзивите за учителите Цеца Димитрова, Мария Тодорова и Невена Радкова от 10-то СОУ са положителни. Родителите споделят, че децата им са получили добри отзиви за лятното училище и са щастливи да учат много. Освен това има спомен за начален етап, където първата смяна е в 10-то СОУ, но от есента това може да се промени.
-
Какви са разпределенията на класовете в училищата в Младост?
В училищата в Младост разпределенията на класовете варират. Например, 10-то СОУ има първа смяна само за начален етап, но от есента това може да се промени. 144-то училище има първи клас само на първа смяна, но втори клас се сменя като втори клас е в сутрешната смяна с "малките" до 7 клас, а трети клас са с "големите" над 7 клас. 81-во училище има първокласници на две смени, а 4-ти клас започва на втора смяна. В 145-то училище първи клас е само на първа смяна, като съответният клас като състав преминава в занималня.
-
Какви са мненията за учителя Роси Маринова от 39 СОУ?
-
Какви са критериите за записване на деца в предучилищна и училище в Младост 1, София?
-
Какви са възможностите за записване на дете в предучилищна група и първи клас в различни училища в района Младост, София?
Аз може да искам да ходи на балет след 17, но ако той не иска? Ако иска просто да си играе?! Толкова учители получават ниски пенсии мисля, че ако иска и без заповед отгоре, едно училище би могло да си направи една сборна група. Даже заплатата, която ще плати училището няма според мен да им натовари бюджета и особено ако мине по фонда "настоятелство" т.е. И самите родители подпомогнат парично процеса (както знаем всичко опира до парите