Училищата в район Младост, София- IV част

• 108 390
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Нима очакваше в топ 20 да има младостко училище?  Rolling Eyes
Изключая тези, в които се помещават Сдруженията. Ако при ЛК не имаше и фактор "обикновена паралелка" и 10-то щеше да е в двадесетицата.

# 286
Съвсем не, но е добър нагледен пример с резултати на всяко училище. Може да е от полза на някой търсещ инфо.  Всеки да го тълкува, както може и иска. Simple Smile

# 287
Реално не е, защото на мен, като родител, който иска детето му да учи в някое от Сдруженията, информацията не ми носи нищо положително. От къде да зная, че, да речем в 10-то СОУ, има два четвърти класа тази година- единият към ЛК, другият не, единият има общ успех от четирите теста 19,5 и пр.?

# 288
  • нейде там, където ....
Нима очакваше в топ 20 да има младостко училище?  Rolling Eyes
Изключая тези, в които се помещават Сдруженията. Ако при ЛК не имаше и фактор "обикновена паралелка" и 10-то щеше да е в двадесетицата.

Няма голяма разлика между децата от Сдружението в 10-то и децата от "обикновените паралелки".

# 289
От таблицата не е видно, кои са "училищата - сдружения". Който се интересува, ще потърси още инфо и ще разбере повече.
Реално и сравнение между резултатите на училищата с голям брой ученици и тези с по 1-2 класа не може да има, но е факт.  

# 290
Е, как да няма, като има. Резултатите от НВО-то още вероятно седят във фоайето. Можеш спокойно да видиш. Аз съм ги сверила още в деня, в който излязоха. Особено по математика имаше сериозна разлика. Както и по другите предмети.
Виж, аз не подценявам едните и надценявам другите ученици. До тези оценки са довели комплекс от фактори и никой няма вина за това.

От таблицата не е видно, кои са " училищата - сдружения". Който се интересува, ще потърси още инфо и ще разбере повече.
Реално и сравнение между училищата с голям брой ученици и тези с по 1-2 класа не може да има, но е факт. 

Няма как да разбере, освен ако от самите Сдружения или от администрацията на училището не му дадат разбивката по класове.

# 291
  • нейде там, където ....
Разликата е колкото между два класа, в едно училище - деца и родители. Вашият клас е пилотният на ЛК в 10-то. Вероятно целите ви са по-хомогенни от другата паралелка и това дава хубав резултат. В следващият випуск нямат и цяла паралелка, а най-добрите ученици не са към ЛК. Най-лошите - най-вероятно също  Peace В първи и втори клас имат числено преимущество, като май тенденцията ще е да останат само техни паралелки. Като цяло, видяла съм от ЛК повече негативи, отколкото ползи (недоволни / доволни родители и деца).

# 292
  • с/у ОколоМръсТното
Ей, тези стъкмистики...  ooooh!
И като почнте да им се връзвате...  Whistling
Има прогнозни резултати и те се "гонят" от съответното школо. А как точно... мисля, че ви е ясно.
Няма да кажа нищо повече. Който ме е разбрал, ОК.

# 293
  • София
И ЕСПА - на трето място. Убийте ме, не мога да повярвам.

# 294
  • София-Младост
И ЕСПА - на трето място. Убийте ме, не мога да повярвам.
Simple Smile 75 % от топ 20 са частни училища...а това не го разбирам " 4. ЧОУ „Проф. Н. Райнов“ – 1 ученик"

# 295
  • София Младост 3
Докато "ВЪНШНОТО" оценяване се прави в самото училище, резултатите ще са си такива... нагласени. Аз не вярвам на тази класация.

# 296
  • София
Не е въпросът къде се прави, а кои са квесторите - дали децата са си в техните училища с техните учители за квестори, или в техните училища, с външни учители за квестори.

# 297
С учители от техните училища се прави НВО-то за четвърти клас.

# 298
Децата от обикн. паралелки в 10 СОУ смъкват нивото на децата в сдружението, така ли? newsm78

# 299
Резултатите, да. Нещо странно ли има?
В т.нар. обикновени паралелки има прекрасни, умни, интелигентни деца, но има и деца, обект на ресурсно подпомагане, което не ги прави непрекрасни- напротив. Почти винаги в едно училище един от класовете е по-изявен от останалите. Тук това е този клас, след четири години напълно убедена съм, че ще бъде точно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт