Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява фастът, споменат в публикацията?
Какви са възможните странични ефекти от лекарството Concor?
Какво представлява режимът ВМ-НВХ, споменат в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява фастът, споменат в публикацията?
Фастът, споменат в публикацията, е режим на хранене с много ниско съдържание на калории, който се състои основно от мазнини. Този режим е предложен от Аткинс за хора с голямо наддаване на тегло, които не успяват да отслабнат при стриктно спазване на диета с минимални въглехидрати. Фастът включва няколкодневно хранене с 1000-1200 калории, като 85-90% от тях идват от мазнини.
-
Какви са възможните странични ефекти от лекарството Concor?
-
Какво представлява режимът ВМ-НВХ, споменат в публикацията?
-
Какви са възможните странични ефекти от лекарството тритейс?
-
Какво представлява хранителният режим ВМ-НВХ и как се описва?
Помня, че съм чела че си е спазвала режима почти през цялата бременност и само един кратък период се е хранила с въглехидрати. И после нямаше и особено много излишни килограми, а аз както вървя кой знае колко мазнини ще кача.

Много отдавна не се бе случвало
И между другото ми мирише на гранясало 

, после всичко ще си дойде на мястото полека лека
Тоест със сигурност не са толкова трагични. Кг не ги мисли, омазняването ти няма да е голямо, особено след като досега си спортувала интензивно. Пък и тялото помни и после лесно се влиза във форма, след като хормоните се наместят. За препоръки за тренировки вкъщи, подходящи за този период, можеш да пишеш на Биляна от темата за домашни тренировки (сега е с нов ник, ето я: