Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 518
  • 641
  •   1
Отговори
# 180
Азукар,страхотен пръстен и предложение   bouquet

# 181
Азукар,страхотен пръстен и предложение   bouquet

Благодаря ти, Лисичке!  Heart Eyes

# 182
  • София
Atlanta_85 добре дошла при нас и скорошен успех
maceto85  rotfImbo rotfImbo rotfImbo ей твА е положение  hahaha
Азукрче  Heart Two Hearts Two Hearts всичко е разкошно
Естлар успешна терапия на ТМ-и аз така ще кажа-и това ще мине  Hug
Слънчогледче тихичко честито и от мен,чакаме хубаво ЧХГ  Hug
Лисичке минава ли баба ти Шаркова  Hug
Kra_kry_kru успех с прегледа и си подготвяй 30 годишнината,ще те разсее,аз също вярвам в числото 3-любимо ми е,направих 30 февруари-да ти кажа същото си е  Hug

Малко за мен  Crazy-реших да действам,а да не чакам онзи д-р да се върне чак до средата на септември.Моя позната акушерка ми препоръча АГ д-р Иванов в Шейново.ПРОСТО НЕ МИ СЕ ЧАКА онзи от Вита до септември,а и кой знае колко още време може да мине и след септември.Ще вървя при друг лекар  Whistling,нито онзи го познавам добре нито този-каквото трябва да става да става.
И тази седмица съм на работа и излизам отпуска,отивам си на село,там си имам мое басейнче и ще се чъпкам на воля преди да съм започнала лечението с хаповете за изчистване на МБ-та.Ще изчакам да ми дойде към 14.07,след това започвам лечението и отивам при новия д-р за преглед,взимане на секрет и т.н.Ако успеем да изчистим МБ,ще успеем да направим хистерото след  Ц.средата на август  Crazy ooooh!ако не изчистя секрета поне ще чуя още едно мнение и ще продължим да се лекуваме

# 183
Леле, наистина страхотен пръстен, Azucar а за предложението нямам думи...   bouquet
*mel* , и аз не бих чакала - няма да имам нерви да чакам чак до септември, освен ако не е някакъв уникален специалист... действай, от чакане полза няма Peace
Момичета - бременна съм!!!
Скрит текст:
...само така си обяснявам ненормалното си поведение днес Crazy Сутринта чистих - това е достатъчно лудо за мен, после пазарувах, върнах се и пренесох всичко по стълбите и накрая потна като  Animal Pig вместо да си сипя бира и да положа морно д..е пред компа взех да мия кофата за боклук #Crazy Е, няма начин - бременна съм и явно при мен симптомите се проявяват в чистофайство Sick

# 184
  • София
Благодаря ти Ransun и аз така реших,не ми се чака,едвам изкарвах дните от Ц.до Ц. да разбера дали съм бременна,и сега едно  чакане от 3,4 месеца без абсолютно никакво действие ми се вижда безсмислено.Предписаното ми лечение с хапове е точно 10 дни.а сега имам още 14 дни до следващ Ц.ако реша мога да го почна и сега-ще имам време преди следващ Ц.даже за взимане на секрет,ако е чист можем да направим хистерото още след този Ц.,обаче тъпото е че ще съм отпуска...цяла година чакам тази една седмица-която трябва да мине без алкохол(не че пия много,но мента с спрайт ми доставя удоволствие),без секс,без басейн,защото мога да гъбясам пак.....та за да не действам толкова прибързано,ще си изживея отпуската и ще действам след това

# 185
  • София
Ransun , да взема и аз да почна да чистя  Joy

# 186
Привет! Изчетох темата на две на три, липсвате ми и мн ви се радвам, дано да няма повече лоши новини и всяка да се похвали само с хубави! Пише ми се на всяка поотделно, но нямам време и сили  Hug За това само ви пращам поздрави и като мога пак ще пиша   bouquet smile3525

Благодаря за хубавата тема, афродитче!   chef

# 187
Мммм, Витаминке, ето от къде ми е познато името ти! Щателно съм ти изгледала всички снимки на бебета и деца! Blush
Никога не съм обичала да гушкам бебета и да им се радвам. Не ми е идвало отвътре да им се лигавя. А и да призная, по-често не ги харесвах как изглеждат, от колкото да ме впечатли някое с красота. Докато не родих. Е, пак не съм се лигавила, но започнах да харесвам децата и да не се чувствам в тяхната компания, като слон в стъкларски магазин.
Маценце, благодаря ти, имам голяма нужда от гушкане! Hug
МММ, ,Захарче [/b,]той пръстена ти даже е бременен, тъй че мъти си, ще мътим с теб! Hug
Мел, успех ти пожелавам. Както ги искаш нещата, така да ти се получат! Praynig

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 14:06 от Autumn*

# 188
Маняна, ти какво работиш в UK? Не би следвало да те притеснява езика, от колко време сте там? Аз най-лесно уча с четене и слушане.   bouquet

# 189
Ransun , да взема и аз да почна да чистя  Joy
Сакън, недей #Shocked Това си е чиста лудост - мене не ме гледай, аз съм си луда Crazy

# 190
Какви хубави новини съм пропуснала тези дни.

Слънчогледче, честито! Давай кръвните резултати!

Ransun, имам същия проблем с чистенето и готвенето... Опитвам се да се преборя с него, обаче хич не става. Добре че ММ пуска прахосмукачка редовно Grinning

Azucar, честит годеж! Много романтичен мъж си имаш Simple Smile

Този месец Ц. ме навести по-рано с два дни.... миналият също....  newsm78
първи ден 30.06., предполагаема О 13.07., дата на М или тест на 28.07

# 191
Есенче, знаеш ли колко те обичам  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Хехех първо на теб ще се похваля с положителен тест, след бременния пръстен  Crazy
Ето, след малко ще мътя и аз на басейна  Flutter
Мел,
, на твое място и аз не бих чакала  Peace
Маняна, не се притеснявай изобщо за езика. Бях три месеца в Испания, когато ми се наложи да отида на лекар и то с калпав испански език, тогава. Написах си всичко дето ме вълнува и после помолих доки да ми напише всичко на едно листче. Така после си разгадах диагнозата. Наизусти каквото искаш да кажеш и марш към доки  Peace
Рансън,
сакън да не ни изпозаразиш тук, че това си е опасно.

# 192
Уффф, мина ми ooooh! Добре, че се прибра ММ за обяд (метнах едни крилца на скара и той ги допече) та да си сипем по бира и... дотук беше чистенето, догодина пак... може би Whistling
Макар че ако ще да е симптом на бременност може да се прежаля да поизчистя още веднъж след около месец да кажем Thinking Joy В тази връзка - бирата лекува всичко

# 193
Ако съм забременяла този месец, значи е било от сиропа за кашлица  hahaha Аз пия този на д-р Тайс Wink
Забрави да кажа, че и ние вчера видяхме много щъркели, едни от които бяха майка, татко и малко щеркелче Heart Eyes
Залагам големи надежди за този месец, доста се постарахме  luvbed

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 15:01 от Dеsɣ

# 194
азукар, сега видях пръстена, мн мило предложение, браво  Hug дано скоро върнеш изненадката с един хубав тест!
ирен, мале кога лети това време
Скрит текст:
за жалост за чакащите също минава и си мисля че стана година вече  Confused

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт