Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 525
  • 641
  •   1
Отговори
# 195
Азирка, лети, лети....след 4 месеца с бебе на ръце - все още ми е странна мисълта Laughing  Hug Радвам се, че си добре и ти  Hug

# 196
Благодаря на всички за милите думи и честитки  Hug
Ето го и резултата от ЧХГ-то: 34,42  Heart Eyes Това е 10-11 дни след ову (рано-рано,понеже цикъла е 32 дни с ЛФ 8дни, трябваше да ми дойде на 28-ми), така че смятам, че е супер. Ще чакам още 2 седмици и за сакче  Crazy Още не мога да повярвам.  hahaha
Скрит текст:
Сега си трая тука с болките и стискам палци вс. да е наред. Не знам как ще ходя на работа- ужас. И за женска консултация започнах да се оглеждам ( по-далече от работно място), макар, че е много рано- знам, ама...  Mr. Green Мъжо се освести- вчера бяхме на тортичка и беше много миличък,обяснявайки как щял да вземе на юнака на татко не знам си какво и щели да правят не знам си що... Heart Eyes Ама днес пак ме ядоса нещо, така че няма да го хваля  Grinning
Много ви гушкам всички, момичета  Hug Дано с мен да е започнала вълната от  EFP - с предимство са ветераните  Laughing  Praynig Продължавам да си седя тук при вас, ако няма да преча. Гушшш   bouquet

# 197
 Hug да, след 4 месеца ще ни го показваш като бебче пашкулче  Heart Eyes Heart Eyes Охх исках да си сменя снимките на профила, ама нещо все не става  Rolling Eyes а си бях избрала едни дет си ги оправих малко на ФШ ... Мдам, луд умора няма, като го няма ММ и се лепя на компютъра, нищо че очите ме болят  smile3506
слънчогледче, честито и мн се радвам   bouquet разбира се че ще се радваме да пишеш  Heart

# 198
slunchogleda , страхотна новина newsm44 Естествено, че няма да пречиш - нали някой трябва да ръси и да ни изпозарази всичките и вкупом да се преселим към наша отчетна тема newsm47 Сега спокойно, глези си се (по-скоро покажи на ТМ как да те глези, за да е спокойно на тати момчето Mr. Green) и лека бременност   bouquet

# 199
  • София
Слънчогледче, знаех си  Hug
Скрит текст:

# 200
Слънчоглед, честито! Лека и щастлива бременност до пуфкав ревящ финал!
Витаминка направо се развълнувах от филмчето, страшно интересно
Азукар сигурна съм, че ви чака много хубав и щастлив семеен живот. Страхотно предложение, страхотен мъж!
Азирка нослето горе момиче  Hug
Деси thumbsup дано да донесе късмет щъркеловото семейство!
Мел направи нещата, така че да се чустваш добре, не отлагай заради нечия отпуска. Все по-близо към целта  Hug
Естлар на гуруто на темата, няма да давам съвети за психологическо справяне, само изпращам положителна енергия, всичко да мине бързо и без усложнения. Вярвам, че нещата ще се обърнат и всичко ще тръгне в положителна посока - лечението на ТМ, операцията, кракът и най-вече инвитрото.

# 201
  • Пловдив
Момичета утре ММ ще ходи на три изследвания
микоплазми/уреаплазма/
хламидия
трихомонас / PCR анализ/
Всички ли са кръвни?

# 202
Маняна, ти какво работиш в UK? Не би следвало да те притеснява езика, от колко време сте там? Аз най-лесно уча с четене и слушане.   bouquet
Не работя.Тук съм от около 3-3,5 години,но в началото бях бремнна,след това родих и си гледам детето.Когато дойдох мога да кажа,че почти нищо не знаех от езика(колкото и странно да звучи,защото все пак това е английски).Сега не съм толкова зле,но аз съм от хората,които имат една много гадна психологическа преграда и направо изпадам в паника и си глътвам езика,ако някой се опита да ме заговори. Embarassed Embarassed Embarassed Иначе разбира се за това време ми се е случвало да ходя по прегледи сама,няма как,но винаги ако има възможност гледам и ММ да е с мен,а в случая мисля,че е редно да отидем двамата по принцип.Все пак това е family planning clinic Wink  Laughing
Azucar,много благодаря за подкрепата.Ти си умна и оправна жена,не спекана и срамежлива,като мен  hahaha,но вероятно ще последвам съвета ти,ако ми се наложи.  Hug

И да дам новите си дати: Първи ден 30.06.Дата за О-10.07.Дата за М-24.07

# 203
И да ви поздравя с един виц,който видях сега в темата с вицовете и много ми хареса  Laughing

Питат различни националности да кажат най-характерния израз за езика им. Испанецът казва:
- За нашия език е МАНЯНА. Това значи - спокойно, ще станат нещата, я утре, я вдругиден, я след седмица-две.
Турчинът казва:
- Нашият най-известен израз е ЯВАШ-ЯВАШ. Това е нещо като МАНЯНА, я станат нещата другата седмица, я другия месец - нема страшно.
Арабинът казва:
- При нас най-известният израз е ИНШ АЛЛАХ (по волята божия). Това е нещо като МАНЯНА и ЯВАШ-ЯВАШ, ама я няма тая степен на прибързаност.

# 204
Ето ме и мен! wavey
Азукар, страхтен пръстен, сигурна съм обаче, че сватбата ще бъде още по-страхотна!
Слънчоглед, браво за хубавото ЧХГ!
Мерита, ММ пуска също тези изследвания и наистина от тях изскочи заек! За ПСР теста за хламидия и уре/микоплазма се взима уретрален сеекрет, поне при ММ беше така. Горкият, след това се оплакваше няколко дни колко много боляло да ти бъркат на това място, а аз само го поглеждах странно, все едно на нас не ни правят такива гадости!
Мел, хубаво е ,че си задействала нещата!
И аз страшно много обичам малки деца и бебета, много им се радвам, мога с часове да се занимавам с тях без да ми направи впечатление, угаждам им на всяка прищявка и често ме правят на маймуна. Дано с моето проявя малко повече характер, че иначе ще е веселба! Laughing
И сега и аз да се оплача - днес ми дойде! Отложих прегледа за утре, просто няма как да ми вземат  цервикален секрет. Голям са карък! ooooh! Сега ще чакам до другата седмица!
Буци наистина я няма, поне откакто аз съм се завърнала!
Сега отивам да правя един много лесен и вкусен тутманик! Wink

# 205
маняна, мн интересно значение на ника  Heart Eyes
Момичета да ви се похваля и да ви почерпя, че мой проект спечели в новата работа и ще се прави един дизайн по моя идея Heart Eyes Mr. Green мн съм хепи и вечерта с милото ще го празнуваме  Heart Eyes Още не сме открили любовния сезон, но тоя месец ще бъдем по-сериозни  Crossing Arms Blush

# 206
Е така ми харесва с хубави новини, браво Азирке!!! Да го отпразнувате както подобава и с много лИбоффф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бананарама, благодаря ти  Heart Eyes След две седмици ще се види каква ще я свършим!!!
Маняна, изобщо не се подценявай. Никой не е повече или по-малко от теб, пък и не е срамно да сбъркаш като говориш езика. Даже има смешни ситуации.
Скрит текст:
До преди една година не говорех английски, имах едно основно ниво и нищо повече. Е пристигам аз в Кения и нали шило в торба не стой, реших да се социализирам. Реших да търся фризъорски салон и питам аз хората в комплекса къде мога да се подстригна. Добре де, но вместо да кажа cut (режа), казах shoot(стрелям). Гледам споглеждат се мацките и ми се смеят, прибрах се в нас гледам в wordreference, питала съм къде да си застрелям косата  hahaha Върнах се, за да се коригирам  bowuu.

# 207
Едно огромно честитоооо на Слънчогледкааа  Hug
Аз само минавам да кажа че съм жива и ви следя   bouquet
И така .... Хайде лека вечер и бебееееноснааа !!!   bouquet  Peace

# 208
Здравейте девойки  Hug
Асукарче честито ти хубаво пръстенче  Heart Eyes Много мило предложени...браво на ТМ и хайде една страхотна сватба....пък може и бременна да си на нея  Hug
Азирка браво за проекта....ти си нашета гордост   bouquet Дано това да е поредната хубава новина за вас  Hug
Рансун аз в събота така се бях разчистила, пък да ти кажа, че ми е любимо ще излъжа....ама не може в кочината да се живее  hahaha Дали пък не е бременен, форумен симптом  Thinking  Joy
Естлар хайде добрите новини да ви съпътстват все по-често  Hug
Момичета утре се навършва (символично) 1 година от опитите и борбата с ММ да си имаме детенце... и ми е малко кофти, но се радвам, че времето минава бързо (поне за сега) .....дано вече в петък да бъде правилният път към решаването на проблемите ни (ДАНО НЕ МИ ДОЙДЕ)....и да започвам да бременея спокойно вече  Crazy Гърдите страшно много ме болят,още не ми дошло, едни вени са изпъкнали, а до сега от филмите дето си вкарвах само това е реално и не си го въобразявам....до сега никога през живота не съм виждала "там" такива вени  #Crazy
Нали знаете, че филма е пълен докато не дойде лелката със страшна сила да ме "изненада"  hahaha smile3513 Приятна вечер  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 209
Manana, и аз съм като теб притеснителна, разбирам англ. и говоря горе-долу добре, но когато трябва да говоря с чужденци, се притеснявам и ми трябва време да се отпусна. Иначе, в началото заради ника ти си мислех, че живееш в Испания  и чак във ФБ видях, че сте в УК  hahaha

Азирка, браво на теб! Все така да ти върви и в работата, и вкъщи Wink

Общи условия

Активация на акаунт