Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 141
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Моля!Влязох в размяна на парфюми,нещо не ми се видя в ред там.Една потребителка показва около 150 парфюма които притежава,100 които иска да има и 50 които не харесва.Извинявайте ,ама това всичко ползва ли се?

# 136
Joy Ми наред си е, да. Виж ми гардеробчето в подписа...

# 137
Всичко се ползва.  Grinning И не е никак чудно, че някои хора имат стотици парфюми.От време на време забравяш, че притежаваш някой парфюм и после се изненадваш. После нещо ти отмилява и го пускаш в размени.  Joy

# 138
Кабошар, тук има дама с над 200 парфюма и то преди много години. А доста от парфюмните феи са между 60 и 100 бр. постоянно.
А в лаковата тема има дами няколко с около 1000, дори и към 1500 налични лака за нокти, подредени коректно със списъци и на подходящо място. Whistling

# 139
  • София
Аз за бройките изобщо не се учудвам, имам около 30 парфюма и искам още и още, все не ми стигат.  Laughing
 Но имам проблем с мястото, където да ги съхранявам. Сега ги подреждам на два реда на секцията в спалнята, но не ми стига. Иска ми се да ги виждам, за да им се радвам.  Simple Smile
Вие къде ги държите?

# 140
  • София
 Laughing Леле, уплашихме хората  Laughing

Ами 100+ парфюма няма как да се държат на рафта на секцията... На скрито и тъмно в гардероба, по възможност в кутиите им, може в обща голяма кутия/кашон за съхранение на разни неща.

# 141
Кабошар, тук има дама с над 200 парфюма и то преди много години. А доста от парфюмните феи са между 60 и 100 бр. постоянно.
А в лаковата тема има дами няколко с около 1000, дори и към 1500 налични лака за нокти, подредени коректно със списъци и на подходящо място. Whistling

Ами то си има име това ама как да е.Трябва тема колекционирам парфюми,(точно ти ме попита като не съм сигурна ,че го харесвам защо го купувам.)Нали не ми казваш,че тези феи харесват 100 и ползват 100.Това е неуважение към  тях самите и тяхната индивидуалност .Аз имам 6 ,(има и грешки,но тях подарявам автоматично.) и ми стигат ,но като мина някъде знаят,че съм аз.Твоя парфюм това си самата ти.Да си колекционер разбирам,ама да накупиш 100 парчета и да хукнеш да ги предлагаш незнам.

# 142
  • някъде под слънцето...
Моля!Влязох в размяна на парфюми,нещо не ми се видя в ред там.Една потребителка показва около 150 парфюма които притежава,100 които иска да има и 50 които не харесва.Извинявайте ,ама това всичко ползва ли се?
Вече са ти отговорили...
При мен положението е отчайващо.не им знам бройката, за да не се стресирам.А гардероба ми във Фрагантика, може да бъде само ориентир, защото имам различни концентрация или версии  година на  производство на даден парфюм, ако сложим и резервите..В моя случай поне две трети са спрени съкровища, които вече не се,  или ако все още се намират, то са на  невероятни цени.
Има неща, които не съм ползвала с години, но не бих се разделила с тях.Имам претенциите да се уважавам и то достатъчно.Не предлагам парфюми.Определено не са накупени, а да покриват норматив, а защото
искам да ги имам,  когато реша да ги ползвам ,  а тъй като откриването им не е лесна задача.

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 20:18 от sl

# 143
Ами то си има име това ама как да е.Трябва тема колекционирам парфюми,(точно ти ме попита като не съм сигурна ,че го харесвам защо го купувам.)Нали не ми казваш,че тези феи харесват 100 и ползват 100.Това е неуважение към  тях самите и тяхната индивидуалност .Аз имам 6 ,(има и грешки,но тях подарявам автоматично.) и ми стигат ,но като мина някъде знаят,че съм аз.Твоя парфюм това си самата ти.Да си колекционер разбирам,ама да накупиш 100 парчета и да хукнеш да ги предлагаш незнам.
Да колекционер съм, занимавам се много сериозно с парфюми от много години. Имам 60, харесвам 60, все супер избарана за мен колекция. Ако някой ми омръзне го разкарвам веднага и си купувам друг харесван.
Няма неуважение, аз например не разбирам това с 2-3 парфюма и аромата подпис, но различни хора, различни идеали. Peace

# 144
Виж сега има колекционери да това го разбирам,ама да запълня гардероба ами,че и те имат срок на годност.Точно преди седмица изхвърлих Ну на ИСЛоран +Мотмоазел  НА Шанел Армани код,КХерера зашото са повече от  3 год .в къщи ,ползвани,недоизползвани,ами,че ароматите им са променени вече боклуци са за мен.Подържам 6 и са ми предостатъчни.

# 145
  • някъде под слънцето...
Преди  години също мислех, че парфюмът ми това съм аз.Срещата ми с голям брой шедьоври  промени концепцията ми. .Сега аз съм парфюма ми.
Азбучна истина е, че не само ние избираме парфюмите, но и те нас.Могат да се разкрият по съвършено различен начин на различни хора.
Ако парфюмите са спрей и се съхраняват добре, трудно се развалят.Имам Ню в двете концентрации, на минимум 4 години, не са се променили

Последна редакция: нд, 13 юли 2014, 20:42 от sl

# 146
50 парфюма означават в общи линии да имаш избор между 2-3 (в най-добрия случай) в конкретна ситуация, като се съобразяваш със сезон, време на денонощието, повод, обкръжение.  Wink

Аз не съм колекционер. Моята страст е пробването и издирването на отливки. Предпочитам пакет виали пред който и да е парфюм, който съм си набелязала.

# 147
  • София
Това със срока на годност на парфюмите е маркетингов трик  Peace
Аз лично съм имала парфюм повече от 10 годинии нищо му нямаше до последната капка.
Сигурна съм, че много от момичетата тук имат такива съкровища. При правилно съхранение трайността значително надвишава указаните 3 години.
А иначе и аз съм от силно неуважаващите се  Laughing Също като при дрехите и обувките, харесвам много различни парфюми. Така както мога един път да облека коктейлна рокля и обувки на висок ток, а на другия ден да съм по дънки и маратонки, така и с парфюмите - един ден ванилия ми се носи, друг - ветивер, на третия - рози, на петия - пето.. И да, имам много повече от 5, 10 или дори 20 супер любими аромата Heart Eyes Както искаш го наречи, но голяма част от момичетата (и момчетата, които нещо бягат по тъча напоследък  Wink ) тук сме с тази "диагноза"  bowuu

# 148
Точно преди седмица изхвърлих Ну на ИСЛоран

Недей така, сърцето ме заболя. Имам парфюми на 6-7 години, да - непретенциозни и малко поомръзнали ми, но не са мръднали, пазя си ги.

# 149
Ей, ама как ни квалифицира. Joy
Ясно е, че ни спретна бърз, недомислен, психо профил, ама всеки знае него си. Wink
ВЕрвай ми уважам се и то доста...Но съм полигамна, когато иде реч за парфюми, обувки, стил на обличане и спирам до тук с полигамията. Laughing
Относно старите парфюми и не само старите, вече са ти казали. Трябва да се съхраняват на тъмно, хладно и сухо и могат да траят десетилетия. Peace

И да споделя днешните си впечатления от похождението в Дъглас.
Пробвах най-накрая Воаяж парфюм/ Ермес. Добър е, но някак мъжкия му уклон ми идва в повече. Предпочитам ЕДТ варианта.
Свежото Тере, ме изненада с приятното си начало на корички от грейпрут и лимон, а може би помело, за жалост обаче бързо избягаха и се установи нещо, не толкова омагьосващо. Ще го тествам пак, като захлади, може пък да е по-добре.
Накрая си тръгнах доволно полята с по две фъс на едното рамо Еликсир-а, на другото Амбр...

Общи условия

Активация на акаунт