Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 185
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Едно бързо питане, встрани от дебрите на парфюмната мания и класните аромати:
иска ми се нещо ей така свежо:
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/dsquared2-velvet-forest-gift-set.php
да се прежаля ли или не си струва-трайността най много ме тормози-да не 1-2 часа #Crazy Sick

# 181
babuza, при мен трайността е около 4 часа

# 182
Да парфюма при мен е много нетраен. Peace

# 183
И аз съм в чуденка за този аромат, но нали някой спомена тук, че не е особено траен.
А пък и марката не ми е позната. Трябва да го помириша. От друга страта обожавам да ми мирише на гора, борови клонки, цветя и подобни и искам по-интетересен аромат.
Но трайност от само 4 часа не ме устройва.

# 184
Много  bouquetто колко да е -за толкоз пари-толкова-аз всичко приравнявам към мойта любофф :roll:Montale- и затова малко ми е изкривено  newsm78-ще ми се нещо сега за жегите да фъскам без жал-повечето аромати, който имам не са за сега-многоо  тежки идват на горките хора около мен Sick
тези дни съм с :
http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Coco-Noir-15963.html
и виждам сбръчкани нослета Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha

# 185
  • Франция
Да споделя - днес тествам и разучавам Portrait of a Lady - Frederic Malle. Много съм разочарована. На блотер не го усетих така какофоничен, обаче на кожата ми се разпадна до несвързани изблици на отделните си съставки. Все едно съм напръскала Нахема върху Коромандел и никаква хармония между двете - по-скоро сблъсък на живот и смърт между тлъста роза и ожесточено пачули. В момента, към края на деня, е останал един по-скоро банален мирис на сандалово дърво с доста слаба прожекция.
А очаквах да ми се разкрие истински шедьовър.

# 186
Едно бързо питане, встрани от дебрите на парфюмната мания и класните аромати:
иска ми се нещо ей така свежо:
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/dsquared2-velvet-forest-gift-set.php
да се прежаля ли или не си струва-трайността най много ме тормози-да не 1-2 часа #Crazy Sick
Ужасяващо нетраен. Дори и аз, която мъкна бутилките със себе си ми е досадно да се пръскам през 30мин. Rolling Eyes

# 187
  • Sofia
И аз мислех, че Velvet forest wood е нетраен, но се оказа, че колегите ми усещаха шлейфа по стълбите в края на работния ден , 8 часа след напръскване .  Peace

# 188
Късно е Party Party Party ей това "свежо" си поръчах:
http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/L-Agent-11214.html
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Blush Blush Blush Blush

# 189
Може би си е до кожа. А пък и това, че ние не го усещаме, не значи, че и хората около нас не го усещат. Лейди Милион ми подари приятелят ми-според него най-хубавия женски парфюм, а и според брат ми също. Не знам обаче на мен миризмата не се задържа за повече от 2 часа, а вечерта едвам едвам го усещам даже почти не го усещам.
С реплика на един друг парфюм е точно обратното-сутрин се пръскам, усеща се и до вечерта и след като се изкъпя. За мен това е непонятно. Как може оригинал да не мирише, а ментето да е толкова трайно?

# 190
И аз мислех, че Velvet forest wood е нетраен, но се оказа, че колегите ми усещаха шлейфа по стълбите в края на работния ден , 8 часа след напръскване .  Peace
В началото и при мен беше така, но с вдигане на температурите и влагата ми се губи, иначе пролетта е прекрасен наистина. Пък го исках за летен.

# 191
Често се случва да изчезват в жегата парфюмите,но съм забелязала че като отиде човек на по-хладно като стая с климатик и отново разцъфват.

# 192
Още един "сезонен" въпрос -  Traversee du Bosphore на L`Artisan според Фрагрантика е по-скоро есенно-зимен, съгласни ли сте или и лятото бихте посегнали към него?

# 193
Още един "сезонен" въпрос -  Traversee du Bosphore на L`Artisan според Фрагрантика е по-скоро есенно-зимен, съгласни ли сте или и лятото бихте посегнали към него?
И през ум не би ми минало да го пръскам над 20градуса, да не кажа 15. Naughty

# 194
Никога не бих, отрова е при топло време.

Общи условия

Активация на акаунт