Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 170
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Бижу, хладна и режеща от студ чак ми е Сивата фланела. Има я за проба в Бликовете, ако не я познаваш, мъжка е, но какво от това Simple Smile Други студени и режещи - Рив Гош, черния Сайлънс на Джакомо, Вент Верт, Кристал на Шанел...

# 166
Атти, ти си експерт в тази група!  bouquet Ще пробвам наред, благодаря за насоките.

# 167

И във връзка с жегите и прохладните аромати искам да си призная,че след едно виалче на Терре де Ермес тоалетна вода, много се влюбих в този аромат,мъжа ми също и онзи ден му го купих.Страхотен, сериозен, прохладен, невероятен аромат Heart Eyes, ако има подобен дамски не бих се замислила!
Тъй като у нас Тере е на почит от доста години, но върху моята кожа ми идва твърде хард, то с удоволствие го замествам с Navegar ili  Timbuktu na L Artisan, втория има повече ветивер.
Не са еднакви с Тере, просто имат сходно усещане.

# 168
  • София
Момичета искам да ви попитам има ли съществена разлика в цените на парфюмите в безмитните магазини на нашето летище сравнени с цените от parfumi-shop.net ? Аз по принцип пазарувам от този сайт и съм си взимала главно на Булгари и Армани и цените ми се струват добри. Ако някоя е пазарувала от безмитните да сподели мнение Simple Smile   bouquet

# 169
Парфюми-шоп според мен е по-евтината алтернатива, за някои аромати разликата е по-голяма, за други не толкова, макар че аз съм малко скептична към пазаруване от български сайтове.

На софийското летище магазинчетата на "пристигащи" са най-изгодни, но скоро пък някой ми беше споменал за известно съмнение за качеството на нещата на терминал 2 (аз каквото съм купувала е било ОК, доколкото мога да преценя). Последно оттам съм взимала Булгари Аметист - 40мл мисля беше, за 85 лв. За сравнение - 58лв. в parfumi-shop.net. Sensuous на Estee Lauder си купувах зимата, не помня кой терминал - 50мл за около стотина лева, което пак е по-скъпо от сайта. Проблематичното там е сравнително малкият избор на парфюми.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 11:05 от Фифи перото

# 170
Нищо му няма на парфюми шоп. Току що ми пристигна един Elixir des Merveilles в малка разфасовка идеален си е, имала съм го  преди и го размених.  Simple SmileОт няколко седмици пак се присетих за него, ходих да го тествам наред с амбровия. След това сънувах че с една приятелка го душим , тя го изпуска а аз се хвърлям и го хващам във въздуха, хванах еликсира оранжевото шише   hahaha Не му е сега времето, но..   такива ми ти лудости. Crazy

# 171
  • Седмото небе
Бижу,а попадало ли ти е за тест това http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Dahlia-Noir-L-Eau-17451.html ??? Аз днес му се радвам много и докато ви чета си,мислех колко ми е прохладно с него,дори и вече в този горещ час Crazy Влизам да си отбележа във Фрагрантика с какво съм днес и О,каква изненада?!?-то било шипър,че и цветен #Crazy .Ами много ми е любим-идеално хладничък и свеж ми е-според мен идеален за това време и най-вече за малко разнообразие от почти моно-цитрусите,така харесвани от мен за лятото.Свежо и прохладно лято на всички !!!
Скрит текст:
Които са за освидетелстване Joy Бройте ме и мен,понеже при бърз обзор сутринта,но по друг повод видях,че имам 23 изкарани аромата на тоалетката ooooh! !Ами да се чувства изобилие в избора все пак! На прибраните в 3 кутии за обувки,на тъмно в дъното на гардероба,точната бройка отдавна съм я загубила.Не ща и да ги броя,че иначе сериозно ще се притесня за психическото си здраве!!!

# 172
По принцип на злобни забележки не бих си направила труда да отговарям,но в тази тема има много качествени и компетентни хора ,които ми оказаха съдействие ,за което съм много балагодарна ,та заради тях го правя.Ставаше въпрос за тема "РАЗМЯНА"  на парфюми ,където потребителка която има 100 "ПРОДАВА" почти 50.Това много ме учуди и попитах за какво иде реч. Денси беше така добра да ми отговори ,че тук също има такива хора .Може би , но те са друга класа.Ценители и колекционери.Колкото до парфюм-индивидуалност ,това си е лично мое мнение.На никого не го налагам.Не бих влязла повече в темата "РАЗМЯНА",защото съм ценител,а там има потребителки чийто поведение е доста нисък клас.

# 173
  • Варна
........защото съм ценител,а там има потребителки чийто поведение е доста нисък клас.

Според кого  Rolling Eyes

По темата за алдехидите - обичам ги модерни, като в КдГ2.

Да се оплача - тази година карам с едни остатъци от Нинфео, който ми е неизменния летен от няколко години, но вече усещам, че ми е омръзнал. Нищо старо не ми се повтаря, нищо ново не ми харесва, за да го купя  Tired За капак се сдобих с Precious Oud Van Cleef & Arpels, който, съвсем естествено, няма да нося през лятото. И срам - не срам, след някой и друг ден ще си карам без парфюм докато не дойде времето на обичайните ми есенно-зимни.

# 174
Съжалявам,Кабошар,но по това колко парфюма продава или разменя някой,не можеш да си направиш такива изводи,че е "нисък клас". Много от парфюмните феи също разменят парфюми,когато им омръзнат,а и е чудесен начин да се запознаеш с нещо ново.Може да си ценител и пак да разменяш 50 парфюма,които си оценил,че не желаеш да притежаваш вече.

По темата: Мислех,че на Love,Chloe ще му е топло вече,но го усетих на една жена в автобуса и беше прелестен. Пристраших се и аз да го разнося и съм (отново) влюбена в него. Когато съм на климатик леките повеи,които усещам разнасят аромата около мен и ми е ужасно комфортно.Имам си собствено облаче от пудра и ириси. Heart Eyes

# 175

Да се оплача - тази година карам с едни остатъци от Нинфео, който ми е неизменния летен от няколко години, но вече усещам, че ми е омръзнал. Нищо старо не ми се повтаря, нищо ново не ми харесва, за да го купя  Tired За капак се сдобих с Precious Oud Van Cleef & Arpels, който, съвсем естествено, няма да нося през лятото. И срам - не срам, след някой и друг ден ще си карам без парфюм докато не дойде времето на обичайните ми есенно-зимни.
Aууу, това чудо има от онова цвете. Whistling
Вярно ли е сходен с Орхидеята, с която го сравняват?

# 176
По принцип на злобни забележки не бих си направила труда да отговарям,но в тази тема има много качествени и компетентни хора ,които ми оказаха съдействие ,за което съм много балагодарна ,та заради тях го правя.Ставаше въпрос за тема "РАЗМЯНА"  на парфюми ,където потребителка която има 100 "ПРОДАВА" почти 50.Това много ме учуди и попитах за какво иде реч. Денси беше така добра да ми отговори ,че тук също има такива хора .Може би , но те са друга класа.Ценители и колекционери.Колкото до парфюм-индивидуалност ,това си е лично мое мнение.На никого не го налагам.Не бих влязла повече в темата "РАЗМЯНА",защото съм ценител,а там има потребителки чийто поведение е доста нисък клас.

Ваш е изборът коя тема да четете и коя не, но бъдете така добра да не споделяте личните си впечатления по начин, обиден за пишещите и четящите в текущата тема. Трия последващи коментари.

# 177
Както каза една мила дама - обрали са ръбчетата на орхидеята, но на мен ми допада много повече. Заслужава с теста  Peace

Цитат
Aууу, това чудо има от онова цвете. Whistling
Вярно ли е сходен с Орхидеята, с която го сравняват?

# 178
  • Belgium

По темата: Мислех,че на Love,Chloe ще му е топло вече,но го усетих на една жена в автобуса и беше прелестен. Пристраших се и аз да го разнося и съм (отново) влюбена в него. Когато съм на климатик леките повеи,които усещам разнасят аромата около мен и ми е ужасно комфортно.Имам си собствено облаче от пудра и ириси. Heart Eyes

О, не му е топло на Клоето сега, все пак е само 25 градуса.

Аз го нося и през лятото и много ме радва  Heart Eyes

# 179
  • София
Привет и от мен!  Hug
Атти, благодаря за темата!   bouquet

Относно алдехидите, това е една от най-недолюбваните от мен съставки. Единственият парфюм с алдехиди, който имам, харесвам и нося е Джон Галиано ЕДП. Като цяло видя ли алдехиди в пирамидата, бягам далеч!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт