Иначе да дам отчет вчера след като започнах приема на еспумизана Вики не е имал колики.Обикновенно са му към 18:30-19ч,но вчера блаженно си спинкаше по това време,а сега сме на терасата в количката и си бъбрим
.Ето го моя калпазанин днес става на два месеца
!!!

Добре че вече се прибирахме
ММ вика ако сте навън взимаш една бутилка мин. вода и я къпеш 
. Не е важно колко е, а дали му е достатъчно. Чудесно е, че бебето е видимо добре, а количествата кърма не са притеснително малки.
Такъв човек съм, че винаги обичам да знам кога, колко, как. Да се пусна по течението и да се наслаждавам без да знам всичко в точни измерения не ми е в природата. Така, че съм намерила моя начин за кърмене със спокойствие.
емоциите са ви пълни
Ние онзи ден тъкмо папахме и аз си викам сега ще събудя ММ за разходка...
груба грешка беше да си го помисля
Бръмбарка така пръцна, че пампи беше пропуснал от всякъде.... А аз в началото не разбрах какво е полужението, защото тя ми беше легнала на гърдите по коремче и даже и говоря "Айде още малко де мами не си акала от 2 дни много скромно го раздаваш"
Мале като я вдигнах и като видях каква ми е тениската и нейното боди....милата се беше омазала до ушите буквално. Слагам я на повивалника а тя започна да рита и да маха с ръце и да разнася аки навсякъде направо беше цирк. В крайна сметка сабудихме тати, за да напълни коритото за баня, че в това полужение нито кърпички нито чешмата помагаше
А той милия в полусън още ама умря от смях. И си пропуснахме разходката съответно, но то просто нямаше как....
а аз стоя отстрани и се радвам на усмивките му 

Препоръчани теми