Явно ги подбират такива -не ми се струва да е просто случайност.

Някой май беше споменал,че и при тях бялата кожа се счита за .....по-красива.
Сега да не ме емнете за расизъм.

... Не мога да оценя стила на поведение на Сара,без да я познавам,що за човек е
... По принцип,не ми харесва,когато актьорите излагат на показ личния си живот-считам го за проява на много лош вкус и липса на класа ...Но пък тя е доста млада... сигурно тази популялност й е дошла изневиделица
... Има оправдаващи я обстоятелства 
... Особено,когато в по-ранните епизоди,Ананди беше на гости при родителите си и Джагдиш се затъжи за нея...Написа й писмо,което завършваше с : "Върни се,Мишке!"
Така започва голямата лИбоФ! 
Кой каквото няма,за това мечтае ... При нас,хората пари дават и рискуват здравето си,да се сдобият с тъмна кожа...Малко са мъдреците,които се приемат,харесват и обичат,такива,каквито Бог ги е създал...
пїЅВ Nawremeto pomnq aktrisata Malika Sherawat beshe pyrwata syvremennaпїЅВ bolivudska aktrisa, dryznala da u4astva v eroti4en trilyr i da seпїЅВ razgoli/celuva na ekran. E, tq si otnese i kritikata, i zlite ezici, i necenzurnite komentari,пїЅВ no ne 4e tova promeni neshto. Naprotiv- tq se proslavi, aпїЅВ sled neq se otkrehna vratata i za drugi dryzki aktrisi. Naposledyk dori izvestnata s moralnite si principi Priqnka Chopra ( bivsha Mis Vselena), patron na tolkova socialni kampanii i kauzi,пїЅВ krivna vstrani i zapo4na da se razgolva. Misylta mi e, 4e hai-laifa na IndiqпїЅВ e edin vid imuniziran sreshtu zakostenelite nravi- dali, zashtoto podobno povedenie e neminuema chast ot rabotata na zvezdnite aktrisi, ili zashtoto taka syzdavat atrakciq za ostanalite, no tukпїЅВ sa vajni samo parite i slavata, a tradiciite sa za starata babina rakla, da sybirat prah i spomeni vo veki vekov. No ima logika- v kraina smetka te rabotqt usileno, sami pe4elqt parite si i sa dostaty4no nezavisimi, za da mogat da si pozvolqt frivilnosti- neshto, ot koeto obiknovenata indiika e lishena, zatova tq samo tihomylkom gleda seriali i si me4tae. Ako slojish v rykata i dori samo 1000rupii, ela i gledai dali nqma da se revolucionira za nula vreme...
, neznam kak sym se zabludila, 4e e po4inala. Sumitra i Bairon uj pri neq sa zaminali. Imam 4uvstvoto, 4e q dyrjat milata ve4e samo kato izvinenie za lipsata na nqkoi ot aktiorite
) Dano se poqvi pak i v naprednalite epizodi.
Сигурно и правнуците и ще и изкупуват греховете!!!
Малика и тя - коварна и измамница била Садна. Толкова вече ме дразни, че не мога да я гледам. Ще дойдат тежки времена и за Васу. 

, не знам как съм се заблудила, че е починала. Сумитра и Байрон уж при нея са заминали. Имам чувството, че я държат милата вече само като извинение за липсата на някои от актьорите
Дано се появи пак и в напредналите епизоди.