София, кв. Младост, тема 23

• 80 497
  • 800
  •   1
Отговори
# 735
  • София
А някой да знае свестен дерматолог или алерголог?
За атопичен дерматит ми трябва.
Този в 25 ДКЦ не става.

Евантуално в Александровска, тука едва ли. А най-добре хомеопат. И аз се чудя още къде да отида...С АД сме и ние.
Мога да препоръчам прекрасен дерматолог, който е и хомеопат, но не е в Младост. Става дума за д-р Евгения Божикова в МЦ "Лора" на Позитано. Който иска, мога да му дам телефон на лични.
Жената работи и със ЗК, страхотна е, много точна и добър диагностик.

Изпратете ми, ако е възможно. Предварително благодаря!

# 736
Едното място е The Hall в Младост 3, но трябва някой, който е ходил, да ти каже кои часове са за начинаещи, защото в графика не е указано.

Другото специализирано място за йога е Йога студио 108 в Младост 1. Там има курсове за различни нива.  Peace
Привет,
можеш да се вкючиш и в трите практики - разделени са на релаксираща, по-силова и дишаща (Пранаяма). Питай, ако те интересува нещо друго Simple Smile

# 737
  • София
Абе вие кометирахте обущари ама аз нали съм с малкия я кажете в Младост 2 имали читав, че да ги оставя днес. Виждала съм един до тото пункта преди кръстовището за ХИТ. Не знам и около спирката на 306 дали нямаше. Последно съм давала за поправка до Била, но ми е много далеч сега това Simple Smile Днес ще си подадем носа за сефте тази седмица Simple Smile

# 738
Кажете, моля, читав детски клуб за РД.  Praynig
Без Слон Балон в Младост 1А.....

# 739
Спирката след Макдоналдс в посока Хит има дълъг блок, до магазинчето за конци има и обущар, от който досега нямам забележки.

# 740
  • София
Кажете, моля, читав детски клуб за РД.  Praynig
Без Слон Балон в Младост 1А.....
Аз съм била в "Барбарони" с детето в Младост 1, хареса й  Peace В Патиланци също сме били, и там много й хареса  Peace Знам още 2 места, но в Младост 4 ако те интересува  Simple Smile

# 741
Благодаря ти, кажи и другите!  Praynig
А този Барбарони къде се намира, че май няма интернет страница.... newsm78

# 742
  • София
Не знам и около спирката на 306 дали нямаше.

Има един на въртялката на 306  Peace

# 743
Кажете, моля, читав детски клуб за РД. 

"Пухената къща" в Младост-2 е приятно местенце.

# 744
Барбарони се казва вече Острова 4. Ние празнуваме там, готино е.
За по малки деца става клубчето Приказка безкрай Кафето в Мл. 1 А, имат добри оферти.

# 745
Барбарони се казва вече Острова 4. Ние празнуваме там, готино е.
За по малки деца става клубчето Приказка безкрай Кафето в Мл. 1 А, имат добри оферти.

Имаш предвид "островът на съкровищата" ли?
Кафето в Мл 1А май ще ни е тесничко. Ще го проверя все пак.... newsm78

# 746
По-напред в темата има доволни от Мери - козметичка и Вени - фризьорка в Битовия комбинат в Младост-1. Ако някой им има телефоните моля да ги сподели.

# 747
Да, Островът на съкровищата 4.

# 748
Да, Островът на съкровищата 4.

Благодаря ти! Ще ида и там да видя какви са им условията. То в Младост изборът не е много голям.  Tired

# 749
По-напред в темата има доволни от Мери - козметичка и Вени - фризьорка в Битовия комбинат в Младост-1. Ако някой им има телефоните моля да ги сподели.
Вени 0878971407

Общи условия

Активация на акаунт