В момента чета ... 31

• 39 981
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
100 сресвания преди сън - Мелиса Панарело

# 676
  • USA, Steak State
Започвам

# 677
Набързо прочетох "Искрено ваш Шурик" (обещала съм я на Елинка) . Ами какво да кажа-винаги ,когато чета Улицкая се чувствам като на изложба-толкова много образи,характери,истории. Много ми беше забавна тази книга.

# 678
  • вятър в маслините, вятър над хребета
100 сресвания преди сън - Мелиса Панарело

Хареса ми преди време, филмът- тоже.

В момента чета "Майсторът и Маргарита".

# 679
  • Пловдив
Аз изоставям всичко започнато и се "мятам" на
Толкова ми се дочете Несбьо покрай Миж, че днес си я взех от библиотеката  Crazy Взех си и "Селцето" на Кир Буличов, "Човекът от Пекин" - Хенинг Менкел и "Познание за жена" - Амос Оз (тук "вина" има svet65  Hug)

# 680
Започнах " Черната кутия" на Попов , но нещо не ме грабна... Не е лоша , но не ме увлича някак си ... Може би просто не е моята книга. На 87 страница съм  и смятам да я зарежа ( направо се възхищавам на търпението на някои от вас , как може да се мъчите с книги, които не ви харесват, аз определено не съм търпелив читател , не ми ли хареса - зарязвам ). Ще започна " Колекционер на деца " , купих си я от промоция в Оrange за 5 лв .

# 681
Аууу, Буб, за "Човекът от Пекин" един огромен "завид"  Crazy
Откога го търся тоз Човек ...  Blush
Дано да ти хареса "Немезида"!  Hug

# 682
  • Пловдив
Аууу, Буб, за "Човекът от Пекин" един огромен "завид" Crazy
Откога го търся тоз Човек ...  Blush
Дано да ти хареса "Немезида"!  Hug
Миж, ако искаш ще ти я изпратя, само кажи  Hug
elfi_f , "Колекционер на деца" ми хареса много, но после исках да се отърва от нея и я размених, доста стряскаща ми дойде и станах малко параноична след прочита й  Confused

# 683
Писах ти ЛС, Бубка  Hug

# 684
  • Сред лисици
Паяче, "Аз съм господарят на замъка" е хубава книга. Сподели и твоето мнение след като я прочетеш, ако имаш желание. Ще ми бъде интересно. Hug
Много харесах и "През пролетта на една година" на същата авторка.

# 685
Един пръстен и е твой - Софи Кинсела

# 686
proletno cvete , тази книжка много ми хареса. Беше перфектната компания за плажа Wink

# 687
Започнах "Неспокойно сърце" (Животът и времето на Стивън Кинг)
Паралелно напредвам и с "Изнудването" на Гришъм. Засега и двете книги са интересни.
Да попитам някой дали е чел поредиците на Токораз Исто - "Ятаган и меч" и "Тангра"? Мисля да си взема "Ятаган и меч", но все още се колебая.

# 688
"Елада Пиньо и времето" е прекрасна, уникална книга  Heart Eyes
Благодаря Свет, че ме запозна с нея   bouquet
Започвам "Нестинарка" на Кармен Мишу  Flutter

# 689
днес започнах

препоръчаха ми я преди доста време. Аз гледах филма и наистина много ми хареса. Както винаги Джон Хърт показа майсторство и класа, много бях впечатлена. Но  вече реших, че трябва да прочета и книгата

Общи условия

Активация на акаунт