За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 44

• 35 266
  • 783
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна

Как бебе на 3 месеца ще ги навре в гърлото и ще ги погълне.То дори дете на 1г. не може да погълне такова голямо нещо и то от плат. Моля те...

Не казвам, че може да ги погълне, а нещо много по-лошо и фатално дори. Замисли се и ще видиш, че е съвсем реална опасността за съжаление и дори има такива случаи. Ластикът пък съвсем не виждам как предпазва ръкавицата от изхлузване. По същата причина например в много страни са забранени накрайниците за пръст за миене на зъби, които тук масово се използват. В крайна сметка всеки да си рискува както си иска здравето и живота на детето, аз просто изказвам мнение и предупреждавам.

# 316
  • София
Здравейте мами,
преди 3 часа някъде малкият се обрина от една каша.
Каква беше кашата?
Купешка на Хипп,Лека Нощ.
И моя син направи реакция към същата. Бузите му се зачервиха. Аз спрях с даването. Педиатърката реши да се презастраховаме и отложихме въвеждането на глутена за след годинката.

# 317
Здравейте мами,
преди 3 часа някъде малкият се обрина от една каша.
Каква беше кашата?
Купешка на Хипп,Лека Нощ.
И моя син направи реакция към същата. Бузите му се зачервиха. Аз спрях с даването. Педиатърката реши да се презастраховаме и отложихме въвеждането на глутена за след годинката.
Ами мислих го от каво точно стана, но според мен е по-скоро към овеса или вида АМ,което те ползват ..знам ли?! newsm78
Но не смятам, че е към глутена, защото аз отдавна съм го въвела с корички хляб. Навън предимно това гризе.

# 318
  • София
Ще те излъжа точно кой продукт дадох от серията "Лека нощ" - http://www.hipp.bg/app/templates/images/catalog_2014/big/page3.jpg (а и беше преди много години).
До този момент глутен не бях въвеждала. Може да е към АМ, което използват, може и да е към някоя друга съставка. Но педиатърката каза, че ще се презастраховаме.
След това реакции към ХИП не е правил. Мисля че след годинката и такива пюрета давах.

# 319
  • в огледалото на живота
Каква е разликата между тези два пробиотика за деца?
http://www.pharmalife.bg/product/426/laktoflor-probiotik-90-kaps … or-probiotic.html

http://www.pharmalife.bg/product/423/laktoflor-bio-plyus-90-kaps … lor-bio-plus.html

И двата са подходящи за детска възраст,но къде е разликата... newsm78

# 320
  • София
Каква е разликата между тези два пробиотика за деца?
http://www.pharmalife.bg/product/426/laktoflor-probiotik-90-kaps … or-probiotic.html

http://www.pharmalife.bg/product/423/laktoflor-bio-plyus-90-kaps … lor-bio-plus.html

И двата са подходящи за детска възраст,но къде е разликата... newsm78

Не им ли прочето описанието на линковете които си дала? Второто съдържа и  пребиотик - инулин.

# 321
  • в огледалото на живота

Не им ли прочето описанието на линковете които си дала? Второто съдържа и  пребиотик - инулин.
Разбира се,че съм я чела.
Каква е разликата в добавката на този инулин питам.

едит:Отговорих си  Peace
Повече растителни фибри.

# 322
  • София
Дам, понеже си е описано доста подробно, се учудих, дали наистина си го прочела (не с лошо е написано горното, просто сама пускаш отговора на въпроса си и ми стана странно)

# 323
  • в огледалото на живота
 Wink Hug
Чудя се кой от двата варианта да избера за детето и затова.. Simple Smile

# 324
  • София
нашата педи изписва на  дечко, този без инулин, доволна съм.

# 325
  • в огледалото на живота
Ейнджълbouquet

# 326
  • София
моята щерка научи палеца на 3 месеца като разбра, че има ръце. Стоях до нея непрекъснато, а нощем не можеше да се спи от смученето. Нарочно бутах биберона, който не желаеше да погледне. За един месец го прие. Давах й да държи нещо, за да са й заети ръцете. Но тя се криеше с играчките и отдолу пак си го смучеше.
Слагахме и ръкавички, но на втория ден се научи да ги маха.
За 2 месеца разбра, че не разрешавам палците и започна да смуче другите пръсти - най-вече безименния и показалеца.

Малко преди да направи 7 месеца спря сама да ги смуче. Сега само ги дъвче от време на време за кратко. Отдавах го на зъби, но зъби нямаме и скоро едва ли ще има Simple Smile

Борбата ми с това беше настойчива, защото имаме фамилна склонност  baby_neutral а се оказа, че детето искало време и само се отказа...след 4 месеца преследване...

# 327
zdr iskam da popitam imAli nqkakvo homeapati4no sirop4e za podsilvane na imunata sistema za bebe na 6 meseca

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 23:39 от AnMary

# 328
  • София
За какво точно искаш да го подсилваш това бебе?
Хомеопатията сама по себе си не е безобидна.
Играта с имунната система на бебета  още по-малко. нищо имуно(стимулиращо, модулиращо) не бих давала поне до 3 години.
Ако детето е на кърма, това е достатъчно. Ако е на АМ...също го намирам за достатъчно при положение, че всички са с разни добавки.

# 329
сребърна вода може да даваш само, много е малко

Общи условия

Активация на акаунт