Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 248
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Най-евтиното нещо, от което съм най-доволна е шампоана на Здраве. Направи ми косата много жива и здрава

# 616
Най-евтиното нещо, от което съм най-доволна е шампоана на Здраве. Направи ми косата много жива и здрава

Кой точно на здраве? Аз ползвам актив и също съм много доволна.

# 617
Купих си боя Велатон, в кутията освен боята има едно пакетче със серум с провитамин Б5. Действаа много добре на косата. В инструкциите пишеше, че такъв серум може да се купи и отделно и да се слага на всеки 2 седмици. Обаче никъде не го намирам, на доста места попитах. Дали изобщо го има в България?

# 618
Като сте заговорили за спиралите на Евелин, да попитам: някой има ли впечатления от този техен продукт:
http://bg.eveline.eu/1,7314,%D0%A1%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC+%D0%B … %BD+5%D0%B21.html

scarlet, провери в специализирани магазини за продукти за коса, мяркала съм там подобно нещо, но не съм 100% сигурна дали е същото.

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 16:14 от inamorata

# 619
Хелия, откъде купи маската на Теравитал?
И ако е от Елитис/София/, при кои продукти може да се намери?

# 620
  • Перник
Купих си боя Велатон, в кутията освен боята има едно пакетче със серум с провитамин Б5. Действаа много добре на косата. В инструкциите пишеше, че такъв серум може да се купи и отделно и да се слага на всеки 2 седмици. Обаче никъде не го намирам, на доста места попитах. Дали изобщо го има в България?

И аз последните 2 пъти се боядисвах с мус боя Велатон. Ползвам си серума вместо балсам, докато свърши. Едно време ползвах амонячната им боя и си спомням, че в нейната листовка така пишеше за серума, но не мисля, че се продава отделно, поне в България  Thinking

# 621
Да попитам,някой дали има впечатления от спиралите на Eveline -клик?
Последният път като ходих до Лили,се загледах по щандчето им,защото вече наистина имам нужда от спирала.Ами,че те са 100 вида и всички ми изглеждаха много интересно,с различни четки Crazy
После гледах и в нета разни снимки,харесаха ми.. пак ралични видове обаче  Laughing

Имах такава преди години и си спомням, че много ми хареса. Също така съм чувала, че много се харесва и една в зелена опаковка, но нея не съм я пробвала.

http://bg.eveline.eu/1,5638,BIG+VOLUME+LASH+PROFESSIONAL+MASCARA … +BIO+FORMULA.html

# 622

Кой точно на здраве? Аз ползвам актив и също съм много доволна.

И аз съм доволна...ползвам шампоан Здраве за чувствителен скалп. Обаче ползвам и шампоан Селсън Блу едновременно с него (в смисъл за първо измиване слагам Здраве, за второ-Селсън), та май не знам от кой е ефекта  Rolling Eyes ( да добавя, че аз се боря със себореен дерматит и затова пробвам какво ли не) Но косата ми изглежда страхотно Simple Smile

А  като пусна катранените шампоани и сапуни в действие, чак на мен ми се повдига  Mr. Green Ама са готини...имат ефект. Адската воня се преживява някак си... Laughing

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 06:36 от Lorein666

# 623
  • София
Розовата спирала на ГР я има в Лили и Елитис Peace
Не съм доволна от нея. Много красива опаковка, но не става. Поне за мен. Тази е 100 пъти по-добра, за разликата в цената пък изобщо не споменавам http://www.goldenrose.hr/golden_rose_big/oci/maskare/gmas_maxim_lash.jpg

# 624
  • Варна
Цитат
Мога да ти препоръчам орифлеймския Джордани голд - в момента (от този понеделник) е на промоция за 13 и нещо и (поне според мен) е супер изгодна покупка.

Наскоро се сдобих с негова мостра и го пробвах-наистина ми хареса доста. Но пък нямама познати представители на Орифлейм.
Орифлейм имат и други, много по-евтини и хубави спирали. Тези съм ползвала:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Първите две са за обем, последната - за издължаване и разделяне.

# 625
От спиралите на Голдън Роуз най-много харесвам тази:
На Орифлейм съм ползвала първата в скрития текст, след като видях страхотния ефект върху миглите на една приятелка. За жалост при мен не стои добре.

# 626
  • Перник
Цитат
Мога да ти препоръчам орифлеймския Джордани голд - в момента (от този понеделник) е на промоция за 13 и нещо и (поне според мен) е супер изгодна покупка.

Наскоро се сдобих с негова мостра и го пробвах-наистина ми хареса доста. Но пък нямама познати представители на Орифлейм.
Орифлейм имат и други, много по-евтини и хубави спирали. Тези съм ползвала:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Първите две са за обем, последната - за издължаване и разделяне.

Питането беше за фон дьо тен, не за спирала. В този ред на мисли, имат и по-евтини, но хубави фон дьо тени - Евърластинг, Уан...

# 627
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мнението ми за Baby lips:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/10/maybelline-baby-lips.html

# 628
Имам и аз първата на Орифлейм от поста на Киса. Пробвах я, когато ми я подариха, но ми е много течна. цялата се омазах и я зарязах. Май ще и дам втори шанс.

# 629
  • Варна
Понеже по-рано питах за спиралите на Eveline,да се отчета  Simple Smile
Днес си купих тази,цената и е 6.50 лв. в Лили.Вече я пробвах-много ми харесва!Прави обем,удължава,абе идеална ми е  Simple Smile
Много се чудих сутринта пред стелажчето в Лили,но визията на тази най-ми хареса Mr. Green После,ако успея да направя свестни снимки,може да покажа.

Общи условия

Активация на акаунт