В момента чета ... 32

• 49 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Вивиан,
не можах да спра да чета "Мария Антоанета" от Цвайг и сега с "Мария Стюарт" не ме разочарова. Страшно увлекателно написано, с много исторически факти. Страхотна е!

# 121
  • София
Анн, много ти благодаря за отзива  Hug
Отдавна искам да я прочета, но все си казвам, че ще го направя, когато си я купя на хартия, защото сега я имам само в Киндъла. Мария Стюард ми е любим персонаж.

# 122
... препоръчвам тази:

http://dk-caramella.blogspot.com/2014/04/blog-post.html

Присетих се за нея просто. За мен е една прекрасна книга.

Много благодаря за препоръката(нищо че не е към мен Embarassed), но това ще е следващата книга, която ще си купя!!!

# 123
Приключих с "Да сънуваш с мъртъвци", трилърчето което бях подхванала. Ето мнението ми за него - https://www.goodreads.com/review/show/963362451    Peace

Мисля, че вече мога да сменя жанра, отдавна не съм чела нещо различно от трилър, крими или въобще насилствено насочени книги  Laughing

Може да се хвърля в дълбокото с Оруел или пък да прочета "Поправките" на Франзен, отдавна ме чакат. Може и "Жената жерав" на Патрик Нес, също ми е интересно какво ще предложи Simple Smile
Мнения ?   bouquet

# 124
  • USA, Steak State
Започнах

# 125
  • София
Аз започнах Шогун, имам старото издание, с дебели корици, 600 стр. с такъв мъничък шрифт, че се поизмъчих малко, ама се свиквa Grinning. Поне няма да се чудя какво да чета в близките месец, два.  Laughing

# 126
  • София
Аз пък чета
Това е шестата книга от поредицата "Реликвите на смъртните"  Wink

# 127
  • Belgium
Вдовичке, сподели после какво мислиш за "Копелето".

На мен нещо не ми легна на сърце, но ще ми е интересно и друго мнение  Laughing

# 128
Току-що си взех разказите "Сблъсък"

под влияние на "З причини да прочетете "Сблъсък""..

Прочетох разказа на Лий Чайлд, хубав беше. Другите още не съм ги почвала, но Ролинс и екшън-трилър разказа май ще го пропусна така или иначе.

# 129
  • София
Аз прочитам тази

Много добра, както може да се очаква от Херман Хесе

# 130
  • USA, Steak State
Вдовичке, сподели после какво мислиш за "Копелето".

На мен нещо не ми легна на сърце, но ще ми е интересно и друго мнение  Laughing

Ще споделя.  Peace

# 131
  • Пловдив
Чета новата книга на Изабел Алиенде - "Игра на изкормвач". Харесва ми, типично нейна книга. Въпреки че половината коментари в ГР са направо негативни...

# 132
  • София
Не знам защо,но съм забравила да спомена,че чета електронно едно много приятно фентъзи

в момента съм на първа част от Сага за империята-Реймънд Фийст.Много ми харесва.

# 133
Момиче за сто долара - Робърт Паркър

# 134
Приключих "Трънски разкази/Балканска сюита" на Петър Делчев.
Уникална книга! Толкова е уникална, че не би могла да се преведе на друг език и съществува единствено и само на български.
Много силни разкази, сурови, страшни, жестоки, като самата действителност по онова време. В трънските разкази има доста хумор, което посмекчава историите като цяло, но Сюитата е направо смазваща  Cry
Това е още една книга, за която ще кажа, че всеки българин трябва да прочете и да има в библиотеката си.
Оценка: 5/5

newsm20 Уникално си се изразила, Кали! Това трябва да се разпространи.
То и аз това повтарям на всички около мен - тази книга трябва да я има във всяка една библиотека, на един ред с Талев, Йовков, Вазов, Е.Пелин ....

Ще помоля да споделиш впечатленията си от книгата, след като я прочетеш (може и преди това Grinning).
Прочетох и тази и Тайната на Бонапарт. Нищо кой знае какво. Просто трилъри за плаж (или работа  Mr. Green). Изгълтах ги за по два дена  Peace

Подхващам това книжле

Общи условия

Активация на акаунт