В момента чета ... 32

• 48 991
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
В момента чета "Лекарство против северния вятър".  Прочела съм около 40 % от книгата и усещането ми е, че чета чужди писма. Върви  сравнително монотонно, става за убиване на времето, но определено не  може да ме грабне, освен ако нещо по-интересно не се случи. Не знам дали ще продължа с втората книга, ако и тя е цялата в имейли.

# 451
...ако и тя е цялата в имейли.

Само имейли е.

# 452
  • Belgium

Тази нощ я започнах, уж само няколко остраници, но много ме увлече и минах 1/3 Simple Smile

Хубава е, типична скандинавска ужасийка  Laughing

# 453
Прочетох "Великият Гетсби", хареса ми, без да ме заплени или развълнува.

Сега съм на

Началото ми е малко мудно, надявам се с навлизане в историята да ме грабне повече.

# 454
  • Пловдив
Цвети *   newsm10

# 455
Започнах:

# 456
В момента съм започнала
"Свръхчовекът от подземната академия на КГБ" - Пламен Григоров и Росица Тодорова. За момента съм прочела само 40 странички.След това ме чака "Играта на Джералд"  Shocked Blush

# 457
Влизам само да споделя удовлетворението си от "Жената на авиатора" - така увлекателно поглъщащ и разтоварващ ми идва в точния момент (затормозен-служебно най-вече), само дето малко време имам за четене... В същото време е и любопитна откъм: 1.авиаторски "елементи" (не много, но достатъчно за "женичка" като мен - без навлизане в историко-технически детайли;-); 2. светско битие, макар и от миналия век - с всичките му плюсове и минуси (замечтах се да съм на мястото на главната героиня, чийто живот не е лесен, но пък може да си позволи 4 деца, но и реализация на своя (друга;-) мечта (до последното още не съм стигнала, само от анотацията съдя); 3. типично "женски" преживявания и най-вече - емоции. Та, не помня КОЙ/И беше препоръчал книжката, но от форума беше и сега му/им благодаря Simple Smile   bouquet

# 458
Лелеее, в колко форума съм писала за да я търся тази книга! Само бях видяла някъде корицата и прочетох анотацията ,но не си я купих . После исках да я прочета но забравих и заглавието и автора! Много, много благодаря ,че сподели какво четеш......кажи после дали ти е харесала.
По темата - аз започнах " Ужас" на Дан Симънс - интересна е, в началото ми беше малко мудна, но след 100 страници има развитие в действието. А и аз обичам да чета за Антарктида. Simple Smile

# 459
Здравейте! Някой от вас чел ли е - "Аз преди теб" на Джоджо Мойс ( в момента чета нейната "Последното писмо от любимият" и бих казала, че съм доволна интересна е, увлекателна е и най-важното не ме кара да скучая, а ме държи в напрежение) Ако някой има мнение нека сподели защото обмислям да я започна

# 460
  • Кърджали
"Аз преди теб" ми хареса. В началото ми вървеше много трудно, дори веднъж я зарязах. Но и тук бях прочела добри отзиви за нея, и след втория опит я прочетох за ден - два. Хубава книга е.
Ох, не мога да реша какво да започна да чета. Сложила съм сто книги на таблета, но нещо не мога да реша. Всичко почвам, зарязвам... Не ми върви нещо...
Междувременно, докато се чудих, взех че прочетох "Любовта трае три години" на Фредерик Бегбеде...

# 461
Започнах   "Крадлата" .
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 09:54 от nezito

# 462
  • Bulgaria
Здравейте! Някой от вас чел ли е - "Аз преди теб" на Джоджо Мойс ( в момента чета нейната "Последното писмо от любимият" и бих казала, че съм доволна интересна е, увлекателна е и най-важното не ме кара да скучая, а ме държи в напрежение) Ако някой има мнение нека сподели защото обмислям да я започна

Препоръчвам ти я Hug Много е хубава и увлекателна

# 463
Здравейте, момичета!
С удоволствие се включвам в темата. Дебна Панаира на книгата, за да си купя повечко заглавия на по-достъпни цени.
Прочетох:

Интересна и увлекателна. Действието се развива някъде на Балканите.

Исторически факти, политика и...пророчествата на Руския Нострадамус-монахът Авел. Хареса ми!

Много свежо, леко и доста различно като стил.

Сега съм захванала “Тайната на Торинската плащеница"-Сам Крайстър. Не е никак лоша.

# 464
Прочетох "Площад Диамант".
Трогна ме обективността, с която е написана. Сякаш главната героиня е излязла от тялото си, гледа назад в миналото и разказва на един съвсем простичък, а в същото време толкова художествен език.
На много места мъжеството на тази жена ме накара да потръпна, мъжеството да живееш и оцелееш без да плюеш на морала си.

Общи условия

Активация на акаунт