В момента чета ... 32

• 49 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
В момента чета" Любов по време на холера".Много хубава книга!Това е първата ми среща с Маркес,но мисля че си заслужава!

# 526
Харесва ми "Хитлер и Ева Браун....", но ми върви бавно. Има много факти, които ми трябва време да навържа. Още съм съвсем в началото - едва 100-ина странички.

Започнах и една лека книжка "Ако искаш да си легнеш с мен ... сготви ми" на Антъни Капела.

Леко приятно книжле.

# 527
  • София
Чета "Естествен роман" на Георги Господинов.

# 528
KostyHug

Аз започнах:

# 529
"Заплетени" -Ема Чейс

# 530
Някой беше писал за книгата Чистка на Софи Оксанен
има и филм по книгата ако някой може да ми помогне с линк за него

# 531
  • Belgium

Започнах и една лека книжка "Ако искаш да си легнеш с мен ... сготви ми" на Антъни Капела.

Леко приятно книжле.

Това му е най-слабата книга, погледни и някоя от другите му - много са "вкусни"  Laughing

# 532
  • Ямбол
"Стръв" на Сомоса е зашеметителна!
Прочетох и "Тринайсетата приказка" на Даян Сетерфийлд, но не ми хареса.

Започнах "Дона Флор и нейните двама съпрузи" на Жоржи Амаду.

# 533
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз прочетох "Закуска в Тифани" - голяма глупост! Моят живот е по-интересен от тази книга, освен да си го опиша и отпечатам  Crazy  Laughing Някак незавършена, но не в хубавия смисъл като да те кара да се чудиш какво става, а незавършена като да те остави в недоумение и да си кажеш "и ко' т'ва ли беше"  Shocked

Сега съм взела на Стайнбек "Краткото царуване на Пипин IV ". Много харесах "На изток от рая", надявам се и тази да е така завладяваща  Peace

# 534
Сега съм взела на Стайнбек "Краткото царуване на Пипин IV ". Много харесах "На изток от рая", надявам се и тази да е така завладяваща  Peace
По мое мнение това не е от най-добрите книги на Стайнбек, дано не те откаже да търсиш и други негови, защото повечето са наистина страхотни Simple Smile!
Аз въртях, суках и пак се върнах на книгите на Джеймс Роулинс за Сигма Форс  Embarassed. Чета "Денят на страшния съд". Много ми е увлекателна Simple Smile.

# 535

Леко приятно книжле.

Това му е най-слабата книга, погледни и някоя от другите му - много са "вкусни"  Laughing

Преди време съм чела "Императрицата на сладоледа" - вкусна и историческа. Хареса ми  Peace

# 536
  • Belgium
На мен най-много ми хареса "С дъх на кафе", това беше и първата негова книга, която прочетох.

Всичките му останали след нея не можаха да ме завалдеят по същия начин. Ако обичаш и кафето ти я препоръчвам с две ръце  Laughing Вътре са засегнати и сериозни теми, а краят е неочакван.

# 537
  • София
"Стръв" на Сомоса е зашеметителна!
Flutter Peace
Радвам се, че ти е харесала. Това е моята книга-откритие за тази година.

# 538
  • Пловдив
Ами това е - не влизам, не влизам тук и като дойда - веднага попадам на хубави мнения за любимата ми "Стръв"  Heart Eyes Crazy Само като видя заглавието й и ми става носталгично-хубаво  Laughing
Майола Бени, "Доня Флор..." беше моята първа среща с Амаду и много ми хареса! Всъщност всичко негово, което съм чела, много ми харесва  Peace
"Закуска в Тифани" и аз не успях да оценя добре.
В момента дочитам "Селцето" на Кир Буличов, тръгна ми много добре, но нещо автора прекалено подценява читателя. И въпреки, че жанра е фантастика, някак дразнещо ми идва.
Скрит текст:
Запалка, палеща след 20г.  Crazy например
На четец чета "Анна Каренина", но съм съвсем в началото, само в работата открадвам по малко време за нея.

# 539
  • София
Ей, настървихте ме за Самоса и неговата "Стръв"  Mr. Green!

Аз започнах "Леопардът" на Ю Несбьо. Добре върви, но съм прочела само стотина страници.

Общи условия

Активация на акаунт