В момента чета ... 32

• 49 153
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Виви, аз също много харесах "И опрости нам греховете"  Peace Много специфична атмосфера има в тази книга, с хубави чувства си я спомням.
Аз чета "Немезида" на Несбьо и много ми харесва! Съжалявам, че нямам време да чета повече. Ще се четат и други негови, то се е видяло  Laughing Мижка е "виновна"  Whistling

# 166
  • София
От Стефан Цвайг имам Омаята на преображението, покрай вашите коментари за автора се запалих да я прочета. Някой чел ли я е?
bg/products/5760/18/185760/185760z.jpg[/img]

Аз съм я чела. Беше отдавна, в ученическите години, но много ми хареса и ми е една от любимите на Цвайг.
Страшно емоционален език има той, дори биографичните му романи са пропити с лично отношение към героите и от самото начало ставаш съпричастен.

# 167
Аз чета "Немезида" на Несбьо и много ми харесва! Съжалявам, че нямам време да чета повече. Ще се четат и други негови, то се е видяло  Laughing Мижка е "виновна"  Whistling

Приемам вината с радост!!!  Mr. Green
Бубка, както ти писах и във ФБ, беше ми притеснено след всички суперлативи, които изсипах по адрес на Несбьо,  дали няма да останеш разочарована.
Щастлива съм, че и ти се зариби  Laughing .... Направо съм си и "видимо доволна" ....  Joy

Hug Hug Hug

# 168
  • София
Миж, не можах да се стърпя!
Скрит текст:
.... Направо съм си и "видимо доволна" ....  Joy
Joy
Сега остава само да покажеш как сА мяташ, как сА раздаваш Joy Hug!

Елинка, сетих се да те попитам - гледала ли си филма "Пътят на промените"?

Аз съм тотална щета  ooooh!. Четвърта книга започнах снощи - "Чудовището от Флоренция". Има потенциал да ми хареса, но е малко кофти форматирана, между всеки два-три реда се появяват едни огромни разстояния. Самата история е по действителен случай. Сериен убиец във Флоренция, който казват, че е прототип за един от романите на Томас Харис.

# 169
Скрит текст:
.... Направо съм си и "видимо доволна" ....  Joy
Joy

Вени,

Скрит текст:
щях, ако бях Мария Илиева на "Слънчака"  Joy Joy Joy

Повече няма да спамя  smile3505

# 170
Скрит текст:
.... Направо съм си и "видимо доволна" ....  Joy
Joy

Вени,

Скрит текст:
щях, ако бях Мария Илиева на "Слънчака"  Joy Joy Joy

Повече няма да спамя  smile3505

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Цвиляяяя , ахахахаха , как ме разсмяхте не е истина  Joy 

# 171
  • На планетата Земя
 Mr. Green Веселушки!

Започнах "Човекът в търсене на смисъл" на Виктор Франкл.

# 172
На мен "Чудовището от Флоренция" ми хареса. Наистина трябва да се чете внимателно, тъй като има доста герои, събития и факти. Лесно може да се обърка човек. Simple Smile

Аз започвам "Белият път" на Джон Конъли. Допада ми много като автор Конъли. Заредила съм се от библиотеката с шест негови романа, и нямам търпение да започна първият.

# 173
  • София
Миж, ТЪЗ "творба" няма да я коментирам ...  ooooh! Язък за имиджа на Мария Илиева, мен нейното участие там ме ядосва ...

Стига с тоя Несбьо вече!!!! Ааааааааа  Crossing Arms

БубеHug

Вени, напоследък попадам доста често на така форматирани книги и не издържам, изтривам  Sad
Не ми доставя удоволствие такова четене, а и някак ми пречи да разбирам текста  newsm78 Не знам как да го обясня ... Намалява разбираемостта му  Joy Поне за мен де.  Embarassed

# 174
  • София
Абсолютно, Виви, и на мен ми е неудобно така да я чета. Даже обмислям да намеря начин да да я редактирам, но трябва да сваля някаква програма, а и най-важното - да отделя време.
Но да не мрънкам! Все пак някой е свършил по-тежката работа по сканирането и разпознаването на текста.

Снежкото вече е у мен, така че мога да го дам на следващата, която го поиска  Peace.

# 175

Вени, все още се чудя дали си заслужава да си го причиня. Някой ако има отзиви, да сподели (макар че не е тук мястото).

Миж, от вчера искам да те питам защо си с толкова снежна и топла премяна? Много е красива, но не е ли малко рано или е за някоя игра?  Hug

# 176
От много време ми дразните любопитството с Несбьо  Crossing Arms Някъде дали мога да го открия в ел. вариант на български?
А сега чета "Хиперион" на Дан Симънс, много суперлативи изчетох за нея, и сега си доставям удоволствието.

# 177
Миж, от вчера искам да те питам защо си с толкова снежна и топла премяна? Много е красива, но не е ли малко рано или е за някоя игра?  Hug

Вярно съм доста навлечена  Laughing За игра е, Ели  , правилно си познала Simple Smile
Темата е "Уют"  Hug

# 178
  • София
Вени, все още се чудя дали си заслужава да си го причиня. Някой ако има отзиви, да сподели (макар че не е тук мястото).
Аз съм го гледала. Не смея да го препоръчам, въпреки че на мен ми допадна. Не смея да напиша "хареса", защото историята е пълна с драма Confused. Но определено е филм, който иска да си в някакво такова настроение... Тежичък е.

# 179
Започнах:

Много отдавна не съм чела трилъри, допада ми към момента! Peace
Спокоен уикенд пожелавам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт