В момента чета ... 32

• 49 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • Кърджали
Тази сутрин довърших " Хиляда сияйни слънца" на Халед Хюсейни.  Определено е книга, която си струва да се чете.
Сега започнах " Ловецът на хвърчила".

# 301
Тази сутрин довърших " Хиляда сияйни слънца" на Халед Хюсейни.  Определено е книга, която си струва да се чете.
Сега започнах " Ловецът на хвърчила".

И на двете книги си поревах добре. Много са силни, тежки и истински. "Ловецът на хвърчила" ми хареса малко повече. Все още не съм чела последната книга на автора, но пък и коментарите за нея са противоречиви.

# 302
  • Ямбол
Скарамуш, много си зарибяваща, да знаеш.... Twisted Evil
Аз не я харесах, даже я зарязах, та на теб може би ще ти хареса Wink

# 303
  • София
Александра,може би беше добре малка почивка между двете книжки.Ловецът...е тежка книга.
Завърших Облак врабчета.Много ми хареса.Но аз си падам по такъв тип книги.
Започвам
.

# 304
  • на североизток от Рая
Слив, знаеш ли, че тази книга я имам. Чете я колежката ми, има някаква мистика в историята май. Кажи струва ли си да я чета.  Hug

# 305
  • София
Аз продължавам със "Сянката под свещеното дърво". Хубава е, но много ме натъжава...

# 306
Аз продължавам със "Сянката под свещеното дърво". Хубава е, но много ме натъжава...

Вени, да не е "Под сянката на свещеното дърво"? Simple Smile Ако да, на мен също много ми хареса. Най-вече стиховете на бащата и посланията, които успя да предаде на дъщеря си.

# 307
  • на североизток от Рая
 Венка леко е объркала заглавието, но аз не писах, защото звучи симпатично.  Hug
 Тя наистина чете "Под сянката на свещеното дърво".  Peace

# 308
  • София
Объркала съм се и вие сте прави, естествено  Blush! Благодаря за корекцията  Hug.

# 309
  • Ямбол
"Стръв" на Сомоса  Heart Eyes

# 310
  • София

Уха, Майола  smile3521  newsm10
Ще чакам с нетърпение отзива ти, след като я прочетеш.

# 311
  • Видин
"Уил Грейсън, Уил Грейсън" - на около 120-та страница съм и ми е доста интересна  Grinning

# 312
  • Кърджали
Синя слива, снощи до един часа съм чела, само и само да я довърша. Наистина, " Ловецът на хвърчила" е доста тежка книга. Но не можех да я оставя, все таблета гледах. Аз четях книгите и заради това, че съм от семейство на българо-мохамедани, вярно не особено религиозни. И ми беше някак си странно да чета за радикалният ислям, за жестокостта му...
Но не знам дали ще имам сили и за третата книга на Хюсейни...
Сега седя и се гледаме с таблета. Идея си нямам какво да започва да чета. Книгите, които си бях набелязала,ги изчетох за седмица.

# 313
Продължавам с "Устоите на Земята" втора част, но ми върви бавно, поради липса на време, иначе продължава да ми харесва книгата  Peace В началото съм, така че имам време да реша какво ми се чете след това. Аз си избирам книгите по някакъв странен признак - сезон, решавам, че еди кои книги са есенни, лети, зимни... как го преценявам това, обаче не знам  Rolling Eyes

# 314
  • Пловдив
Аз чета "Чочарка" - много леко се чете, въпреки тежката тематика  Peace

Общи условия

Активация на акаунт