В момента чета ... 32

• 49 032
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Прочетох 400 страници от "Черният ангел" на Джон Конъли. Много е интересна, но ме очакваше неприятна изненада. Близо 200 страници от романа липсват. #2gunfire Да прочетеш почти цяла книга и да не разбереш какво става накрая. Ядосана съм и като я връщам ще съобщя в библиотеката. Не че могат да направят нещо, но поне могат да я изтеглят, за да не се подлъгват и други хора. А ако има още една бройка, ще я взема. Поне дано я дочета. ooooh!

Сега мисля да започна "Роуз Мадър" на Стивън Кинг. Феновете на Краля ако може да кажат заслужава ли си?

# 601
Чела съм "Мастиленият лабиринт" и "Антихтонът на Данте"  и се едно четях "Шифърът на Леонардо" в Балкански привкус.

Яко плагиатстване, нищо оригинално като идея. Разбира се, това е скромното ми мнение на читател.
Освен тези двете, за които споделям същото мнение, от чист мазохизъм прочетох Стъклени съдби (хубава идея, но лошо изпълнение), Анатомия на илюзиите и Аномалия (пак идеята не е лоша, но ...). Единствено за мен Анатомия на илюзиите си заслужава да се прочете, но ми е по различна (по всичко) от другите книги и навява на някои мисли ...

1 към 1 е и моето мнение за "Съдбите". За "Червено злато" важи същото. Друго нейно не съм чела. Имам свалени нейни книжки, ама не ми се стига до нея.

Аз все още бавничко, на малки глътки, се запознавам с живота на Хитлер и Ева Браун.
Скрит текст:
Всъщност това, че той е дете от кръвосмешение обяснява доста негови ... особености (???)

# 602
  • USA, Steak State
"Войната на буквите" и давам оценка 1  Mr. Green

Започвам

# 603
TheBlackWidow, някакви резюмета ли четеш, какво правиш, как ги изяждаш за толкова кратко време тия книги?  Laughing

# 604
  • USA, Steak State
В период на четене съм. Снощи почти цяла нощ четох.

Разбира се, положението ми ще се промени след седмица и предполагам поне 2 месеца няма да мога да пипна книга.  Mr. Green

# 605
Лъвкрафт е факир! Страшно харесвам историите му, стилът на писане и изобщо въображението му. Задължителен автор за феновете на ужасите.
Иначе и аз съм от бързо четящите. Увлече ли ме някоя книга и нямам покой, докато не я прочета. Simple Smile

# 606
  • Кърджали
Успях да довърша най-накрая "Завещанието" на Джон Гришам. Сигурно 5 книги прочетох докато довърша тази. В началото не ми вървеше, но след един момент ми стана интересно.
Сега съм отворила десет книги и не знам коя да захвана по - сериозно.

# 607
  • София
Лъвкрафт е факир! Страшно харесвам историите му, стилът на писане и изобщо въображението му. Задължителен автор за феновете на ужасите.
Напълно споделям това мнение  Peace
Любим ми е!

# 608
Успях да довърша най-накрая "Завещанието" на Джон Гришам.
И как ти се стори? На мен краят ми дойде мн захаросан някак си, не ми допадна. Чела съм 2/3 от нея 13-годишна някъде на 1 почивка, но книгата не беше моя и не успях да я дочета тогава.

# 609
"Войната на буквите" и давам оценка 1  Mr. Green

Започвам
На мен този сборник с разкази не ми хареса изобщо.....даже не ги изчетох всичките....аз се бях заблудила че е роман, чак като си го поръчах и започнах да го чета разбрах ,че са разкази, а аз не харесвам разкази. По принцип съм фен на Кинг и бях чела ,че Лъвкрафт го е вдъхновил, обаче.......не можах да разбера как е станало това чудо Simple Smile разказите не ми се видяха страшни, по скоро малко гнусни и много ме подразни отворения край.....предполагам това е бил търсен ефект ,но на мен не ми харесаха! Peace

# 610
  • Кърджали
Успях да довърша най-накрая "Завещанието" на Джон Гришам.
И как ти се стори? На мен краят ми дойде мн захаросан някак си, не ми допадна. Чела съм 2/3 от нея 13-годишна някъде на 1 почивка, но книгата не беше моя и не успях да я дочета тогава.

То самият факт, че тази книга я чета повече от седмица, почти две, за мен е доста показателно. Книга, която ми е харесала, я изчитам за ден -два. Ту ме увличаше, ту ми доскучаваше.Краят наистина доста захаросан,сякаш написан набързо.
Още една книга на Гришам имам свалена на таблета, но ще отлежава. Чете ми се нещо по-свежо. Ама какво,  не знам.

# 611
Последните две книги , които прочетох са , прекрасна книга за любовта , войната , саможертвите , които правим в името да сме с любимия човек , първа среща ми беше с автора и определено ми се иска и други негови книги да прочета .

Другата е много лека и приятна за четене книжка , без да е книга УАУ или пък подобно , но пък доста свежо ми дойде след "Нощ в Лисабон" .   Иска ми се и първата част да прочета , те са 2 книги , но не знаех и подхванах втората книга , а първата я има само в пдф формат , а четеца не ми го поддържа. Crossing Arms  

Сега на четеца съм си приготвила , отново нов за мен автор , не съм чела негови книги  Embarassed Дано да е хубава  Whistling

# 612
  • Belgium
nara86, "Оскар и Розовата дама" е една от най-силните книги, които съм чела, а съм чела доста.

Чете се за един следобед, а се осмисля и помни цял живот  Heart Eyes Ще те разплаче и разсмее едновременно, а всяко изречение е като бижу в обков - красиво, премерено и същевременно безкрайно ценно.

# 613
Момичета, извинявам се, че питам тук, но.. искам да си направя карта за библиотека. От дете не съм ходила в библиотеки, винаги купувам книгите. Сега отскоро се преместихме в старата част на Овча купел до с-н Славия, така че нещо в района, Княжево, Павлово би ми свършило работа. Знаете ли къде има библиотеки ?   bouquet Благодаря предварително!

# 614
nara86, "Оскар и Розовата дама" е една от най-силните книги, които съм чела, а съм чела доста.

Чете се за един следобед, а се осмисля и помни цял живот  Heart Eyes Ще те разплаче и разсмее едновременно, а всяко изречение е като бижу в обков - красиво, премерено и същевременно безкрайно ценно.
Абсолютно съм съгласна с теб Лу  Hug

Нарче, искаш ли да ти пратя "Живот назаем " на Ремарк да прочетеш, тя е лично моя и е една от най -любимите ми книги за всички времена!

Общи условия

Активация на акаунт