Случи ми се нещо странно XI

• 148 940
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Аз смятам, че ако това не е някакво психично заболяване е за свещеник, но не какъв да е , а екзорсист. Само че не знам дали такъв би извършил ритуала на православни, тъй като съм чувала, че такива отчета са само католици!

Екзорсизма на Емили Роуз и още една история, които не са за хора със слаби нерви!! ПОВТАРЯМ не четете ако ви е страх!  Rolling Eyes
И като четох историята на mozila и аз се сетих за този случай!

# 571
  • Sofia
отец Гелеманов е екзорсист http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2242730

# 572
Говорейки за екзорсисти, нали знаете, че ритуалът се извършва само с позволение от Католическата църква, тъй като е приет за особено опасен сам по себе си. Православната църква го отрича.
Така че дори да има такъв свещеник сред нас, то има голям шанс да не знае изобщо какво прави.

Православният вариант са Киприановите молитви. Пробвайте с това.

# 573
  • Варна
A бе то хубаво вървете на църква и направете нужното .... но една шизофрения спокойно може да изглежда така  Confused

Не искам да ви плаша, но дъщеря ви не е съвсем в безопасност. Ако момчето е болно има нужда от лечение и медикаменти.

Абсолютно!  Peace
Другият вариант е да те гъбаркат, но едва ли.

# 574
A бе то хубаво вървете на църква и направете нужното .... но една шизофрения спокойно може да изглежда така  Confused

Не искам да ви плаша, но дъщеря ви не е съвсем в безопасност. Ако момчето е болно има нужда от лечение и медикаменти.

Екзорсизма на Емили Роуз и още една история, които не са за хора със слаби нерви!! ПОВТАРЯМ не четете ако ви е страх!  Rolling Eyes
+1
И аз така мисля. Доста налудничево ми се струва това. Нека се изключат първо реалните опасности и след това да говорим за паранорнамлните.

# 575
  • UK
При обсебване хората не се гледат от страни и не помнят какво се случва..

# 576
Имам позната, която изпада в странни състояния. Изпада в безсъзнание. Има видения, говори с някакви много високи хора - те и разказват разни неща, които явно трябва да предаде на човечеството. Момичето е много земно и тръгна първо по лекари в търсене на заболяване. Има дори ядрено-магнитен резонанс и всичко е ок. Тъй като не е уверена какво става с нея  и поради факта, че пристъпите все повече зачестяват дори се отказа да има деца /това е едно изключително трудно решение, за което трябва да няма грам егоизъм в човека/.

Та исках да кажа, че лекарите не лепват току-така диагноза ЛУД и да те затворят в стая с решетки. Нека момчето си направи изследванията и дано всичко е наред.

Не изключвам и възможността да е леко театрален тип в търсене на внимание ...  Crazy Което пак си е някакво отклонение от нормалното поведение на зрял човек ...  Rolling Eyes

А за от екзорсизъм няма нужда - нашата религия си има други ритуали за това.   

# 577
mozila, това което се случва с кандидат зета винаги ли е в присъствието на дъщеря Ви? Да речем случило ли се е да получи пристъп навън в калта пред чужди хора без нейното присъствие?

# 578
  • София
Mozila, направо не мога да повярвам, тръпки ме побиха...  Confused Знам, че звучи страшно, но защо дъщеря ти не попита "нещото' кой е, откъде идва и кой и защо го изпраща? Ако това е истина ще можете поне да разберете какво и защо се случва. Може пък момчето наистина да има някакво заболяване или просто да е увлечен по тези неща, да е чул от приятели това-онова на тема вселяване, магии и т.н., да е прочел някоя книжка на подобна тематика и сега просто да се вживява и да играе театър...  Rolling Eyes
Много странна и плашеща ситуация... Пожелавам ти в най-скоро време да се оправят и изяснят нещата!  Hug

# 579
Относно случая на Мозила...Не знам дали съм го споделяла в темата,но пак ще го разкажа.
Бях в 10-ти клас,ходихме на екскурзия с класа.Спах в една стая с гаджето ми.По едно време съм трепнала,изправила съм се и с безизразен глас съм започнала да говоря как трепвам,защото се пренасям в някакво друго пространство и тъй като било много страшно,затова трепвам и се връщам Shocked На сутринта ми го разказа и си мислел,че съм се шегувала,но аз не помнех нищо от това и бая се бяхме наплашили...
Явно сме доста по-многопластови,отколкото предполага всеки съвременен човек.

# 580
Мозила каза, че младите не искат да споделят с никого, за да не ги помислят за луди. Затова мисля, че ще е по-трудно да убедят момчето да отиде на лекар. Колко често се получават тези пристъпи или вселявания? А неговите родители наясно ли са със ситуацията?

Не ми се вярва да играе театър, твърде детинско ми се струва. А и след катастрофата до театър ли му е било...

# 581
Ще играеш театър, ще си преправяш гласа, но как можеш да си смениш очите с друг цвят? Ужасяващо звучи. Надявам се да има логично обяснение за всичко, макар че силно ме съмнява. Има много сведения и разкази на хора сблъскали се с паранормалното, нима всички са луди? Това, че повечето не ги виждаме и усещаме, не значи, че тези неща не съществуват.

# 582
Ще играеш театър, ще си преправяш гласа, но как можеш да си смениш очите с друг цвят? Ужасяващо звучи. Надявам се да има логично обяснение за всичко, макар че силно ме съмнява. Има много сведения и разкази на хора сблъскали се с паранормалното, нима всички са луди? Това, че повечето не ги виждаме и усещаме, не значи, че тези неща не съществуват.

Първо нека уточним кои сме хората дето седят в тая тема. Тия дето ВЯРВАТ, че има паранормални явления. Няма нужда да се убеждаваме допълнително  Stop

Каквито и паранормални явления да стават в един човек е НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНО да му станат кафевите очи сини примерно. Предполагам, че под тази промяна имат в предвид нещо друго.

Както и ако момчето играе театро то е ясно, че няма да иска да иде на психиатър. Ясно е, че няма как да оправдае това освен да каже, че няма да му повярват и ще го вземат за луд.

В моето село имаше жена, която получаваше видения, изпадаше в транс гадаеше. Роднини, съседи всички и вярваха. Навъртя голяма клиентела, хората злато даже и подаряваха. Ама не щеш ли недоволни клиенти се върнаха и я набиха, че ги измамила. Сериозно я ступаха  Rolling Eyes. И оттогава и мина.  Mr. Green Ни транс, ни видени, нищо. Копае си нивата и нищо паранормално не и се случва.  Mr. Green И повярвате тя не е единствения, който така търси внимание ...

Но за да не се превръщам в отрицанието на форума - все пак най-известния ясновидец, признат в цял свят Едгар Кейси е правил точно така предсказанията си. Бил е в транс и е говорел с чужд глас.

# 583
  • Варна

В моето село имаше жена, която получаваше видения, изпадаше в транс гадаеше. Роднини, съседи всички и вярваха. Навъртя голяма клиентела, хората злато даже и подаряваха. Ама не щеш ли недоволни клиенти се върнаха и я набиха, че ги измамила. Сериозно я ступаха  Rolling Eyes. И оттогава и мина.  Mr. Green Ни транс, ни видени, нищо. Копае си нивата и нищо паранормално не и се случва.  Mr. Green И повярвате тя не е единствения, който така търси внимание ...

Хохохо  hahaha
Относно промяната на цвета на очите - и на мен не ми се вярва. То човек като се уплаши му се привижда какво ли не. Единственото, което аз например съм виждала като промяна в цвета е едно леко потъмняване при определени състояния - например гняв. Друг вариант при светли очи е да изглеждат различно в зависимост от цвета на облечената дреха. И това е. Може би мозила трябва да поразпита за още подробности и въобще - да си пази дъщерята доколкото може. Позволявам си да ви припомня скорошен случай в Разград - за един шизофреник, който уби друг болен в психиатрията и после избяга. После го хванаха и човекът е разказал, че е получил заповед за всичките си действия. А малко преди тези събития е живял с дъщеря си и майка си, гълтал си хапчетата, тихо, кротко, спокойно...

За този случай говоря: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4414388

# 584
Здравейте! Провокирана съм да пиша в темата от приятеля на дъщеря ми.Преди няколко дни разтревожени двамата ми споделиха нещо страшно.Да поясня двамата живеят заедно.Та в ноща преди Коледа изведнъж нещо става с момчета.Тресе се на земята и става и започва да говори с друг глас.Казва им ,че е хубаво отново да имаш тяло и то младо.Че Господ го е пуснал за малко и докато не го повика ще се забавлява.Момчето ми сподели,че все едно се наблюдава отстрани когато това нещо е в него. След няколко дни тръгват с колата и катастрофират.Въртят се три пъти.Но слава на Бога нищо им няма.Но това нещо пак е говорило и ми казало да благодарят на техния Бог че са живи.След това още няколко пъти се появявало, дори веднъж когато са били на гости.Дъщеря ми казва,че много я е страх.А момчето сподели, че допреди тази случка не е бил вярващ.Вие какво мислите? Кълнат ми се че не взимат наркотици и са наистина много уплашени.

Сетих се за българският филм "Хотел Роза". Но от него съвсем могат да те побият тръпки.
Това момче дали е ходило на психолог? Има някои шизофренни състояния, които биха могли да изглеждат по този начин. Не че, искам да раздавам диагнози на хората, но ако изключим мисълта да е нещо свърхестествено, другият вариант е да може да се обясни по научен начин.
На мястото на Мозила доста бих се притеснила за дъщеря си. Хич не ми звучат наред тези неща. Каквото ще да е, плащещо е.

Общи условия

Активация на акаунт