Случи ми се нещо странно XI

• 148 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Преди време така четох една подобно история, статията беше във връзка със странните неща, които може да се случат на човек, а всички описани истории реални, дори и снимки имаше. Ето една от историите, цялата статия не мога да я открия -  http://curious.actualno.com/Zlatna-halka-porasna-na-morkov-news_417323.html

# 631
Здравейте, изчела съм всички теми до сега и бях решила да не пиша по темата, но последните няколко поста ме карат да го направя.
Преди няколко години, когато живеехме с мъжа ми при неговите родители, един обикновен ден седнахме да обядваме с него. Бяхме сами в апартамента, което не е от особено значение вероятно, но го отбелязвам. Последвалото може да ви се стори смешно, нелепо, несериозно, но няма да ви обидя, защото и на мен. Та, подредих масата, сложих хляб няколко филии (само той ядеше тогава), прибори, чинии с храна както си му е реда. Аз по принцип имам много силна зрителна памет и забелязвам всеки детайл. Както си говорехме как е минала смяната му на работа той отхапа от една филия хляб и си взе от храната в чинията. След няколко секунди бъбрене той взе филията и двамата седяхме безмълвни- филията си беше цяла. Гледахме я, гледахме останалите- нямаше отхапана. Един през друг почнахме да обясняваме "ама ти, ама аз, ама видя ли и т.н." Беше едно от най-странните и нелепи неща, които са ми се случвали. Години по-късно още мисля за това понякога, защото аз не виждам логично обяснение. Знам, че не е кой знае какво, но не може двама души да са убедени в едно, а очите да ти казват друго.

# 632
  • Сф
"Всеки има право на мнение,но кажете ми как да забравя това ,че мъж с черен костюм ходеше из стаята ми когато всички спяха? Двете ми деца спяха в същата стая и той ходеше от едното легълце ,до другото. Мъжът ми по това време беше в чужбина и щом му разказах,той ми каза да не се притеснявам защото и той го е виждал.... " Mozila това е твой пост от мин. годна в темата , сигурна ли си, че не си въобразяваш много неща и проблема не е в теб?

Грозно е да се рови из постовете на хората, за да им се докаже/ а може би повече на останалите/, че нещо не са в ред. Доставя ви удоволствие да се показвате колко сте дребнави, гадни и  безчувствени? Добре, защо да ви пречим?
Я виж ти! И как разбра по- точно , че ровя, а не следя темата?Темата по презумция трябва да е притегателна за откачалки, така ли? Айде моля ти се, няма нужда да коментираш нещо, което не те засяга и да обиждаш без повод!Фактите са си факти, няма значение , че ТИ гледаш през розови очила, проблем очевидно има , личи си и от предни постове, а и по коментарите на други потребителки. Явно на теб ти доставят удоволствие фантазиите на някои хора, ама нека да е с мярка ! Peace

# 633
Eeee, малко теми останаха във форума в които да не лее злъч и злоба на килограм и ей го  почна се
 ooooh! ooooh! ooooh!
Аз чета всичко-измислица или не, за мен няма значение! Приканвам mozila да не се връзва  и пак да пише без да обръща внимание на хейтърите!

# 634
Тя хубаво да не се връзва, ама да разкаже какво е станало с мъжа в черния костюм.  Mr. Green По другия проблем вече я насочиха.

# 635
Eeee, малко теми останаха във форума в които да не лее злъч и злоба на килограм и ей го  почна се
 ooooh! ooooh! ooooh!
Аз чета всичко-измислица или не, за мен няма значение! Приканвам mozila да не се връзва  и пак да пише без да обръща внимание на хейтърите!
И аз чета всичко независимо измислица ли е или не,но това си е като да четеш фантастичен роман.Визирам случая с mozila,за която се разбра,че историите са и измислица.Трябва да се има в предвид и да не се вярва на сто процента,защото има хора които взимат историите за чиста монета и се вкарват във филми.(имаше и една случка на хижа на витоша с едно зелено човече,което за мен си е чиста фантасмагория)Но все пак заглавието на темата на форума не изключва такива измислени истории,неизбежни са!В крайна сметка всеки сам избира на какво да вярва,но някой злоупотребяват!

# 636
  • Варна
  Аз не мисля, че историите на мозила са измислица. Просто тя самата преживява нещо, но не вижда обяснението. Вярвам, че всички случки имат някакво обяснение от научна гледна точка. Просто ние не можем да си го дадем и заради това ги слагаме в графа "странни".
  При мен странните случки са под формата на съвпадения от всякакъв вид. Например майките на всичките ми приятелки имат едно и също име. Или пък - всичките ми приятелки като деца са живяли все на шести етаж. Или пък - всичките ми предишни гаджета са носили една и съща фамилия. Сега с тази фамилия са кумовете ми.  Grinning Преди две години купихме апартамент - забелязах доста прилики между мен и жената, която ни го продаде. Наскоро писах тук как все се засичах с един познат по кръстовищата из Варна и най-вече на едно от тези кръстовища...
  Още в най-първите теми съм описвала и няколко странни случки с мен. За съжаление са се изтрили и не се пазят. Това са си моите истории, аз нямам обяснение за тях. Но в никакъв случай не са измислица.

# 637
Саня, интересни съвпадения. И аз имам такива, свързани с имена и цифри. Живяла съм в три различни града и все на една и съща улица с доста рядко срещано име. И за да не мислите, че по улицата съм си избирала жилищата...реших да си купя апартамента, в който живея сега, без да знам името на улицата. Разбрах го при подписването на предварителния договор.

# 638
  • София
   Още в най-първите теми съм описвала и няколко странни случки с мен. За съжаление са се изтрили и не се пазят. Това са си моите истории, аз нямам обяснение за тях. Но в никакъв случай не са измислица.  
Може да не ги намираш в темите, но в историята ти се пази абсолютно всичко. На мен ми се случва да си чета стари публикации и ми е интересно.
По темата - веднъж в работата една колежка ми даде златна обеца, да видя дали ми отива моделът и да си поръчам същите. Изпуснах я и не успяхме да я намерим. По-възрастните колежки казаха, че "златото се крие".  Laughing

# 639
Снощи сънувах, че чакам влак обаче не идва и не идва,а аз бързам за работа и усещах, че нещо се случва с влака. И днес по новините даваха, че отпадат много от влаковете и хората роптаеха, че няма как да ходят на работа. Някакси получих дежа вю  Crazy знам, че сънищата не спадат в тази тема, но за мен си е СТРАННО.

# 640
Моята баба ме учеше да не съжалявам за изгубени бижута - особено злато! Казваше, че така сме се откупили от Дявола. Имаше предвид, че нещо лошо ни е било нагласено и със загубеното бижу сме платили, за да ни се размине. Може и да са бабини измислици, ама поне по-лесно се прежалва изгубеното Wink

Между другото и от други хора съм чувала, че загубеното злато отнася със себе си зла орис! Затова и намереното такова не се задържа, а се продава.

# 641
  • Варна
Не мисля, че постовете ги има в профила ми. Тогава беше станал някакъв технически проблем и цели теми отлетяха в небитието. Ако трябва да си търся постовете назад, има доста да почета.  Crazy

# 642
Когато съм много ама много щастлива,винаги след това се случва нещо лошо...Не знам дали е странно,но винаги се получава така.Опитвам се да не си внушам,но уви..Също и след много смях,следва лошо...

# 643
Когато съм много ама много щастлива,винаги след това се случва нещо лошо...Не знам дали е странно,но винаги се получава така.Опитвам се да не си внушам,но уви..Също и след много смях,следва лошо...

това е балансът Wink

# 644
  • София
Здравейте. Чета ви от известно време, в момента съм на четвърта част от темата, много ми е интересно и страшно... Ето, че и аз имам какво да споделя с вас.
Първо по-старата случка. Един приятел, бивше гадже всъщност, ми беше дал негов пръстен от 2 части - една жълта и една сребриста. На мен, разбира се, ми беше голям този пръстен, но аз упорито го носех (нали, млади, влюбени, ала бала). Един ден се събудих след много странен сън - сънувах че златната част пада в канала на банята (пластмасов, тип кофичка) и то в частта, която е кофичката, т.е. не в самия канал. Същия ден вечерта се къпя и се сещам за съня. Сигурна съм, че преди това свалих пръстена, за да не го загубя. Да, обаче излизам от банята, и първо поглеждам за пръстена - само сребърната част е там! Леле, убих се да го търся, няма го и го няма. А на следващия ден имам среща! Ща, не ща, казах на момчето съня си, търсихме го и двамата пръстена, преровихме цялата ми стая, банята, къщата - няма го и го няма. Намерих го след няколко дни на пода в стаята ми, която претърсих основно!
Другия случай от днес. Имаме духалка, която може да се върти наляво-надясно, като вентилатор. Не ползваме тази функция. Днес, както си седях с кучетата (имам две), печката започна да се върти, без да е включена да духа. И двете кучета бяха близо до печката, но не достатъчно, че да я включат, още повече че едното беше на леглото, а другото - с гръб към духалката. Това изключва възможността те да са включили само тази функция, която се включва от бутонче, което е в основата на печката и е доста малко. Панирах се и почнах да викам "Каквото и да си, иди си, не си добре дошло"(всеки ден преди лягане, чета от темата). Обаче печката не спира и продължава невъзмутимо да се върти. Накрая с крак я бутнах надолу и тя спря. Когато МП дойде, му казах и той погледна печката и бутончето се оказа развалено. Подозира, че пружинката, която е вътре в бутона, се е откачила и е включила функцията, обаче аз такова сърцебиене и стрес си докарах, че направо...

Общи условия

Активация на акаунт