Международен картичкообмен 2014-2015 година

• 19 087
  • 411
  •   1
Отговори
# 360
  • в сърцето на един мъж...
Да де, точно от новия се върна. Освен и този да е сменен междувременно. И моята от там се върна.

# 361
  • Vaudreuil Canada
Да де, точно от новия се върна. Освен и този да е сменен междувременно. И моята от там се върна.

Шемет и мамамиа, благодаря ви за изненадата!  Hug Ден преди Коледа пощенската ни кутия се напълни с картички, две от тях - вашите! Simple Smile

Явно има и пристигнали - щатските пощи са се сбъркали тотално с това машинно разчитане на адресите може би това е проблема

# 362
Не знам, честно казано много ме доядя Confused

# 363
  • Ispania
Оооо, колко жалко  Confused

# 364
  • Vaudreuil Canada
Участвам в една фб група за размяна на картички - на една мацка и бяха върнали 3 картички до различни вече изпробвани адреси и несменени във времето - и трите бяха върнати за неверен адрес - голяма драма е с електронното разчитане на адреси - за щатите май напечатан адрес е най-добрия шанс да стигне.

# 365
Val, из снеговете пристигна най-после и твоята картичка! Може заради времето да се е забавила, знам ли... Тук сме заринати до пояс.

# 366
  • Ispania
Val, из снеговете пристигна най-после и твоята картичка! Може заради времето да се е забавила, знам ли... Тук сме заринати до пояс.

Party Party Party Party Party То хубаво при вас снегове Simple Smile , ами при нас като до преди два дни беше 15 градуса, кьде да му се невиди се забави толкова Simple Smile . Joy

# 367
  • в едно миланско село
тОчНО вчера прибрах картичките и днес пристигна такава от Вал  Hug

(аз понеже не следя  много форумския госип и съм цензурирала подписите, ама вие много народ сте станали  Laughing Комплименти!  Heart Eyes)

# 368
  • Варна
За 8 март получих много сладурски коледен слон от Вал и семейството й!  Mr. Green
Благодаря Ви!   bouquet

# 369
  • ENGLAND
Ха, честито Laughing И аз преди 2-3 години получих новогодишна картичка за Великден.
А тазгодишната ми коледна картичка за племеницата ми в Мексико е пътувала от средата на ноември до началото на март.

# 370
  • Ispania
Ха така Joy Joy Joy Joy Joy, виж как сьм сметнала то4но за празника да я полу4иш.

Joy
 g-bone, забеляза ли на пе4ата за изпращане каква е датата?
Мисля 4е тази година испанските пощи биха всякакви рекорди Simple Smile .

# 371
  • София
От моите много не са потвърдени - не знам какво става.

Аз нямам инфо дали са пристигнали картичките ми до Kemi, Шехина, Titina, deneva.linda, amei,  rositoooo, irina_ivanova, Dodot, Lolita007, neraiida, *°•Роска•°* и denzul

Ето списъка от кой съм получила аз тази година:
Geia, mamamia, denzul, Lucy, Val, Ли Лу, hris.g, Дидитка, kemi, g-bone, Шехина, Titina, Дорет, rkb, amei, dani777, angelina.bgk, Lolita007, neraiida, *°•Роска•°*, feiam.

Още веднъж благодарности на всички за прекрасните пожелания  Heart Eyes

Гея както и да ги пратиш си има риск - особено като са по-релефни каквито всъщност са ръчноправените картички.

Здравей - имам картичка от теб да ! Помня по държави но имена не - мерси мнооооого и се извинявам искренно но останах без пликовете (преди да обявя от кой съм получила)

# 372
  • Vaudreuil Canada
При нас пак е весело забелязвам .. до великден може още картички да дойдат или за 1 юни ...

# 373
  • Варна
Вал, 23.01.2015г.  Mr. Green

# 374
Здравейте момичета, да попитам, времето за коледните картички наближи, ще има ли и тази година или не? И ако има, как ще бъде и до кога ще събираме адреси?

Общи условия

Активация на акаунт