Публично кърмене на дете

• 52 317
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 560
Това хранене и въобще задоволяване на капризи на поискване, ще ви изяде главите след време! Naughty Naughty Naughty

# 1 561
  • на брега на морето
Да, Бай Ганю на Айфеловата кула! Само че е Буля Ганка на Айфеловата кула! Детето цока, яде пюре, а, да шампанското! Опънали сте бохчата, като чета.

Точно, ама много точно! Peace
Излагация до немай къде! Shocked Shocked Shocked
Жената не може да чете между редовете. Как да се надскочи?  33uu

# 1 562
# 1 563
Не ми пречи кърмене на публично място нито на двегодишно, нито на четиригодишно, но туй, че тригодишното имало нужда да "цока" сега и веднага, са щуротии, на които може да повярва само някой, който никога не е виждал дете отблизо.

# 1 564
  • Пловдив
Това хранене и въобще задоволяване на капризи на поискване, ще ви изяде главите след време! Naughty Naughty Naughty
па живял, у видим, както се казва...
Моето мнение е, че точно не отклихването на нуждите на децата в най-ранна възраст, води до много поведенчески проблеми в зряла възраст... Не са едно и две изследванията в тази област...

# 1 565
Моето мнение е, че точно не отклихването на нуждите на децата в най-ранна възраст, води до много поведенчески проблеми в зряла възраст... Не са едно и две изследванията в тази област...

Напротив.
Ако не го научиш на ред от малко, тегло те чака!

# 1 566
Искането на пиене и храна са капризи?!?! Леле, горките ви деца...
Сравнявате това да поиска сок, с Ламборджини? Странно наистина.
Виждам си детето отблизо всеки ден. За разлиа от вас може би.
Явно не си ходила там, щом се чудиш на "полуден".

Много сте смотани да оппеделяте кърменето като Байганьовщина. Може да е много неща, но не и това.
Байганьовщина е да обиждате така и може би а завиждате. Знам ли акво провоира такава злоба?!
Няколко кърмеха около 6 месечни, едно китайче беше на поне 4.

# 1 567
  • Пловдив
опазване ги Господ децата на такива родители...
Предпочитам да имам уважението на децата си един ден...не страха им!!!

# 1 568
опазване ги Господ децата на такива родители...
Предпочитам да имам уважението на децата си един ден...не страха им!!!

Ще ти се качат на главата. Mr. Green Mr. Green

# 1 569
  • София
Е, на 3-годишно какво има да не му откликваш за кърмене? Щом може да си контролира телесните резервоари, а не пишка и ака навсякъде, то може и да разбере, че може да почака да се приберат вкъщи, за да "цока".
Като каза изследвания, знаеш ли как отказването на кърма на 3-годишно на Айфеловата кула, му се отразява негативно?

# 1 570
Искането на пиене и храна са капризи?!?! Леле, горките ви деца...
Сравнявате това да поиска сок, с Ламборджини? Странно наистина.

Чудя се как когато тригодишния тропне с краче и каже искам да цокам сега и мама тутакси вади цица и задоволява.

Тежко на жена му един ден...

# 1 571
  • Пловдив
ако се случи - ще е на моята, не на твоята...
За справка - синът ми го дават за пример не веднъж

# 1 572
  • Насред хаоса
Ла Сомбра, той казва "искам ДА цокам", а не "искам цокам". Първо, думата си е съвсим нормална. Грозна е толкова, колкото и самото цокане. Второ, дълбоко се съмнявам, че ще го прави до тийн възраст. На 3 е доста далеч от пубертета. Не изперкулясвайте!
На 3 е далеч и от бебешката възраст, в която "цокането" (егати термина) е неотложна нужда.
Абе цокайте си ( Crazy) или каквото там го наричате, не до 3, ами и до 30, ако щете. Само не казвайте, че останалите са смахнати перкуляци, защото това не им се струва в реда на нещата. Не ще да са случайни тия легенди за юнака, що бозал (цокал) до 25 години.

# 1 573

Как, как се казва?
И аз му се чудя на този полуден на кулата, ходила съм. Качваш се, снимаш се за фейса как кърмиш и слизаш. Какво има да му гледаш сред тълпите.  

# 1 574
  • София
Ама нали не е задължително кърменето на тригодишни, вас никой не ви кара да го правите?

Нещо леко прекалено назидателно стана.

Общи условия

Активация на акаунт