ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 685
  • 709
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, момичета, записвам се и аз... Simple Smile, чакам за трети опит по фонда...желая на всички успех и нека се сдобием с тъй желаните от нас БЕБЕТА... Simple Smile, търпение и дръзновение!

# 16
Запис и от мен с пожелание за много раздадени заповеди с положителен завършек за всяка от нас.Благодаря за темата   TitkaBanditka...  bouquet

# 17
Запис и успех на всички.

# 18
  • Варна
Присъединявам се към пожеланието на Естлар  bouquet

# 19
  • София/Севлиево
И аз се записвам тук да ви следя и дано нещата вървят по-бързо.Днес бях на преглед, т.к. сме решили да опитаме на спонтанен цикъл без лекарства по нормалния начин.Ние сме с неизяснен стерилитет и изобщо не се знае защо не ни се получават нещата.Навремето със сина си забременях спонтатнно след като повече от година пак ни лекуваха, но тогава не стигнехме дори до инсеминация, а сега имам 4-ри неуспешни...В клиниката зададох следния въпрос, който ще задам и тук, т.к. там не можаха да ми дадат точен отговор: Ако сега забременея и родя живо и здраво детенце (дай боже да стане от първия път) на нас ще ни е второ,но аз искам да имам поне три деца, та ще мога ли пак след това да кандидатствам по фонда или не?И още нещо-от клиниката ми казаха, че сега нещата ставали по-бързо от преди та се надявам всички да чакаме по-малко.

# 20
Фондът не взима под внимание имаш или нямаш деца, брой деца - още по-малко, ако за това питаш.

# 21
  • София/Севлиево
Фондът не взима под внимание имаш или нямаш деца, брой деца - още по-малко, ако за това питаш.

Точно за броя на децата питах, защото си мислех че с приоритет са тези,които нямат дечица.Благодаря за бързия отговор.

# 22
Не, приоритетно минават само тези, които не могат да чакат поради здравословен проблем след разглеждане на конкретния случай от комисия. Иначе тези без и тези със се борят и чакат наравно, както и трябва, според мен.

# 23
Запис и от мен. Късмет и успех на всички!

# 24
Здравейте,момичета.
Вчера бях до ФАР да подам документи за 3-ти опит и се възползвах от случая да поразпитам момичетата там  Mr. Green Те отрекоха да има забавяне в раздаването на номерата и ми обясниха,че вече са нов екип,който обещава да работи по експедитивно.Действително едното момиче е съвсем ново,дори я обучаваха по моите документи.
Може би сте запознати,но да спомена какво ми обясниха за случаите,когато може да се даде предимство на някой.Жените,които са на 42 години вече се разглеждат по бързата процедура и за малко повече от месец получават заповед.С такова предимство се ползват и жените,които имат съпътстващо заболяване ,което налага по бързо извършване на процедурата.Новото е,че ако има някакво рязко влошаване в състоянието,като например бързо намаляване на яйчниковия резерв или нещо друго такова,след подаване на епикриза от лекоуващия лекар,може да се форсират нещата.

Казах им,че ако нещо не могат да смогнат с работата и се нуждаят от помощ ,могат да разчитат на нас и само да дадат знак,ние ще се редуваме да им помагаме  Mr. Green
И също така ги предупредих ,че ще ги чакам да ми се обадят след 5 месеца  Joy
Много са мили и отзивчиви,така че ако имате въпроси не се притеснявайте да им се обадите по телефона,сигурна съм,че ще съдействат с каквото могат.
Успех момичета!
П.П.Вече раздават номера след 26 000

# 25
запис и от мен пожелавам на всички УСПЕХ!!!Днес май няма обаждания?

# 26
запис и от мен пожелавам на всички УСПЕХ!!!Днес май няма обаждания?

# 27
Здравейте,момичета.
Вчера бях до ФАР да подам документи за 3-ти опит и се възползвах от случая да поразпитам момичетата там  Mr. Green Те отрекоха да има забавяне в раздаването на номерата и ми обясниха,че вече са нов екип,който обещава да работи по експедитивно.Действително едното момиче е съвсем ново,дори я обучаваха по моите документи.
Може би сте запознати,но да спомена какво ми обясниха за случаите,когато може да се даде предимство на някой.Жените,които са на 42 години вече се разглеждат по бързата процедура и за малко повече от месец получават заповед.С такова предимство се ползват и жените,които имат съпътстващо заболяване ,което налага по бързо извършване на процедурата.Новото е,че ако има някакво рязко влошаване в състоянието,като например бързо намаляване на яйчниковия резерв или нещо друго такова,след подаване на епикриза от лекоуващия лекар,може да се форсират нещата.

Казах им,че ако нещо не могат да смогнат с работата и се нуждаят от помощ ,могат да разчитат на нас и само да дадат знак,ние ще се редуваме да им помагаме  Mr. Green
И също така ги предупредих ,че ще ги чакам да ми се обадят след 5 месеца  Joy
Много са мили и отзивчиви,така че ако имате въпроси не се притеснявайте да им се обадите по телефона,сигурна съм,че ще съдействат с каквото могат.
Успех момичета!
П.П.Вече раздават номера след 26 000
А аз като съм с  АМХ 0,36 а съм само 27 год едва ли имам някви предимства?

# 28
Защо не се обадиш да питаш.Във фонда има лекари-консултанти и те ще ти кажат дали това е основание.И ако е така ще ти кажат какво точно трябва да направиш,епикриза и изследвания или там каквото ще им е достатъчно.Ако имаш възможност да съкратиш чакането си,мисля че трябва да се възползваш!
Останах с впечатлението,че точно за подобни случаи е въведена тази промяна в правилата!

# 29
  • София
А аз като съм с  АМХ 0,36 а съм само 27 год едва ли имам някви предимства?

само изследване на АМХ не е достатъчно за диагноза изчерпан резерв, ако това имаш предвид.

Общи условия

Активация на акаунт