Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 567
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да ви попитам, за играта на 3в1 бележките ти важат само за седмицата, която си ги регистрирал или за целия период на играта? Simple Smile

Набързо влязох в сайта на нес кафе 3 в 1 и останах с впечатление, че искат регистрация с имейл и парола - така ли е?
Нямам фейсбук, а сега за 2 касови бележки трябва да правя регистрация и да помня и парола  newsm78.

# 616
  • Варна
 Мелина може и смс да пратиш. струва 0,14лв Peace

# 617
Да ви попитам, за играта на 3в1 бележките ти важат само за седмицата, която си ги регистрирал или за целия период на играта? Simple Smile

Важат за целия период на играта. Тази седмица печеливша ми е първата регистрирана бележка  Peace

# 618
  • София

Важат за целия период на играта. Тази седмица печеливша ми е първата регистрирана бележка  Peace

O, супер! Благодаря. Hug

# 619
  • София
А как се разбира дали печелиш от 3 в 1? При имената ме няма, но има един номер дето завършва като моя.  newsm78 Тези с номерата какви са - такива дето са се регистрирали чрез Фейсбук ли? Щото аз така се регистрирах.
ПП. Прочетох в условията, че до 168 часа ще се свържат с мен да дам адрес, ако съм спечелила.

# 620
  • при късмета
А как се разбира дали печелиш от 3 в 1? При имената ме няма, но има един номер дето завършва като моя.  newsm78 Тези с номерата какви са - такива дето са се регистрирали чрез Фейсбук ли? Щото аз така се регистрирах.
ПП. Прочетох в условията, че до 168 часа ще се свържат с мен да дам адрес, ако съм спечелила.
Тези с тел. номерата най-вероятно са регистрирали с SMS. При печалба звънят на регистрирания телефон за уточняване на адреса. На мен се обадиха чак в четвъртък, че са ме изтеглили в понеделник

# 621
  • Mediterraneo
Бележки пазят ли се и предават ли се на куриерите за играта на Нескафе? Понеже ще пазарувам с фактура, що пък да не си регистрирам бележката  Mr. Green

# 622
Направи си копие на бележката за всеки случай.
На мен бележка не ми искаха даже и за проверка.

# 623
  • Mediterraneo
Така и смятам да направя  Peace

# 624
  • Под Слънцето
Хора, ще ме ориентирате ли къде  се вижда ,че печелиш точно ти , освен публикуваните печеливши, в 3/1 ?

нямам фб и играх / регнах през чужд профил,  чието име излиза, но в профила не откривам нищо ново...

# 625
  • при късмета
Хора, ще ме ориентирате ли къде  се вижда ,че печелиш точно ти , освен публикуваните печеливши, в 3/1 ?

нямам фб и играх / регнах през чужд профил,  чието име излиза, но в профила не откривам нищо ново...
От профила като отидеш на "моите бележки", ако печели с/у бележката трябва да има картинка на купа(купа като награда от спортно състезание). Ако не печели има задраскано кръгче

# 626
  • Под Слънцето
аха .. на "моите бележки" не се сетих да цъкна.

10x  ма ко  Hug

# 627
http://www.newyorker.de/black-friday/?p=1dpGGQ7G  -> ваучери за  Черния петък(28.11.14) в New Yorker -  30% отстъпка

# 628
Игра на магазините DM  С покупка над 10.00 лв .http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/neu/neu_gewinnspiele/

# 629
  • Под Слънцето
идват утре заветните 500 кинта с gift картата на пепси...

за пореден път се убедих,че колкото е по-голям организатора, толкова повече  си чакаш наградата...

едно малко скандалче  и заплаха със жалба до  КЗП, придружени с шотове на страницата с изтеглените имена свърши работа...

Общи условия

Активация на акаунт