Нови придобивки в гардероба - 39

• 83 971
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде под слънцето...
изкушение в черно.Останалите част от комплекта нямат снимки в сайта.
Скрит текст:

В един малък квартален магазин открих и чорапи за колан(без силикон) без дантела с ръб и съм много щастлива, защото рядко се намират.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 20:07 от sl

# 226
къде има магазин на Манго?

# 227
  • Sofia

В мола на "Цариградко" бил. Peace

# 228
  • Belgium

В The Mall, пуснах и снимка по напред из темата.

# 229

благодаря, Black Cat и Лу! Ха, нещо ми е убягнало това инфо.. имам спомен, че май в новия Ринг Мол, който би трябвало сега окт-ноември да отворят, щяло да има Манго аутлет.. а в България Мол видях един магазин, в който продават доста неща на Манго. Pop нещо си се казваше..

# 230
  • Belgium
Шанс, в Ринг Мола ще си има официален магазин на Манго (не аутлет) както и Манго Кидс и мъжката линия на Манго.

Просто в The Mall успяха да отворят магазина по-рано  Laughing

Предполагам че скоро ще започнат да се връщат и в другите градове, където присъстваха - Варна, Бургас, Пловдив.

# 231
Момичета, моля ви да споделите мнения за кецовете Шано. Имате ли, удобни ли са, запаряват ли? Не нося кецове, освен няколко линии на Адидас и тези ми харесват в магазина, но са доста скъпи, а мен обувки много ме убиват и просто не смея така да хвърля 200 лв. за нещо което не познавам.

# 232
Аз мисля, че Шано използват за основа конверс, така че ако си носила техни ...

# 233
  • Belgium
Дени, имам един чифт Шано и още не мога да реша струват ли си парите. Поддържката им е кошмарна, моите са с пера, така че сещай се.

Удобни са, на мен не ми стискат на крака, но повечето им модели са с декоративни елементи и не са за всеки ден. Ако се заглеждаш в по-традиционен техен модел по-добре си вземи класически Конвърски  Laughing

# 234
Здравейте, нахлувам в темата не с нови придобивки, ами с молба.  Rolling Eyes
Търся си вълнени къси гащи (така наречените tweed shorts) и не си намирам нищо подходящо из нашите магазини. Молбата ми е ако сте виждали някъде в София или онлайн да споделите.  Grinning  Нещо подобно търся:
Скрит текст:

# 235
Много ви благодаря, ще ги мисля още. Hug  bouquet
 Гледах по-обикновени и разбира се тези с перата. Whistling

# 236
  • някъде под слънцето...
Oт новата колекция копринени  нощници на Етам

Скрит текст:

кожен клин
Скрит текст:
Oстава пуловера, за  да  изкопирам тази блогърка,, Тя е с черната от миналогодишната колекция, но и с тази няма да е зле 

http://trendytaste.com/woman-black/

И една малка глезотийка
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 23:23 от sl

# 237
  • GYM
Туника Heart Eyes
Скрит текст:
и тази прелест https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/1069972 … 02851318790_o.jpg

# 238
  • Варна
Боти
Скрит текст:

# 239
mari6a , много готини ботииии!!! Днес пробвах подобни, но са ми широки горе...при глезена, много кофти зейваха  Sad
От къде тези? По-прибрани ми изглеждат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт