Нашите любими торти – глазури, покрития и фигурки за тях – 136

• 160 524
  • 777
  •   1
Отговори
# 255
здравейте момичета, бихте ли ми препоръчали крем за вита торта който да не е на сметанова основа....благодаря

# 256
Mimi0585,тя питаше за рисуване.За оцветяване на фондан няма нужда да се разтварят но за рисуване да.
Лина,аз действам със капкомер,слагам си боичка във палитрата и със капкомера капвам,разбърквам и така.Трябва да си нагодиш консистенцията да ти е удобна за рисуване.Имай във предвид че не трябва да е много рядка че попива много и се разливва.Смесвала съм и със Роял айсинг за релефни рисунки.
Делинда,течен шоколад и квасена сметана,маскарпоне и кондензирано мляко

# 257
Здравейте  Hug
Малко нахлувам в темата Ви, но моля да ме извините  Praynig  Hug
От вчера ви чета и най-вече гледам снимките на толкова красивите Ви произведенията  Heart Eyes
Даже толкова се възхитих на тортите на една потребителка /не помня, много четох и ...  Embarassed/ а тя скромничеше - то не бяха торти със Дора, Сподж боб, красиви и наистина изпипани, почти съвършени  Heart Eyes
Аз правя много рядко торти 2-3 пъти годишно, като само единия път е по-специална за РД на дъщеря ми, обаче съм аматьорка и даже не ги снимам  Sunglasses
Въпросът ми е :да ми препоръчате хубава шоколадова торта/гледах на Ирина, сякаш не е мн по вкуса ни, правила съм подобна  Tired/ и искам да е от вида на квилинг тортите, за които четох в едната от темите ви /Стефани беше правила - поздравления!/ че отнема много време, но най- ме притеснява че ще работя с подръчни материали и нямам машинка за паста.Има ли дачин да ги отрежа с друго, гледах клипче вчера на такава торта и искам да е нещо подобно https://www.youtube.com/watch?v=RCjGCl3xUY8
мерси предварително на включилите се   bouquet  bouquet  bouquet
пп: за колко време съхнат   newsm78

# 258
Здравейте дами, искам да попитам тези от вас които са от гр.Варна биха ли ми направили 10бр. сладки от този вид на снимката и колко ще ми струва, пишете на лични. Благодаря  Hug

# 259
Здравейте, прекрасни творци!
Обичам да правя торти, но никога не се бях замисляла да ги покривам с фондан и да правя фигурки от него за декорация. Сега реших да се развихря и това да бъде новото ми хоби. Събирам информация относно творческия процес , тънкости и техники, защото съм решила първата ми торта да бъде за рождения ден на моята кръщелница / 1 юли /. Та в тази връзка ще следя полезната информация тук Simple Smile

# 260
Момичета, а вие с какви бои боядисвате фондана и рисувате върху фигурките /конкретен вид и марка/? Откъде мога да поръчам? А ако ми препоръчате и сладкарски флумастери, много ще ме улесните!   bouquet

# 261
Здравейте, момичета! Днес цял ден се ровя във форума, разглеждам снимки и търся различни теми за торти. Извинявам се, ако нещо не съм разбрала и не му е мястото тук на въпроса ми, но някой може ли да ми препоръча кой може да ми направи най-хубавата сватбена торта    Rolling Eyes След няколко месеца ми предстои това важно събитие, а още нямам идея за тортата. Миналото лято бях на една сватба и тогава поръчахме сладки за моминското парти от Didy's cakes&sweets, но за тортата ми се иска да събера мнения и от специалисти като вас  Simple Smile

# 262
Здравейте, момичета! Днес цял ден се ровя във форума, разглеждам снимки и търся различни теми за торти. Извинявам се, ако нещо не съм разбрала и не му е мястото тук на въпроса ми, но някой може ли да ми препоръча кой може да ми направи най-хубавата сватбена торта    Rolling Eyes След няколко месеца ми предстои това важно събитие, а още нямам идея за тортата. Миналото лято бях на една сватба и тогава поръчахме сладки за моминското парти от Didy's cakes&sweets, но за тортата ми се иска да събера мнения и от специалисти като вас  Simple Smile
Момичетата тука правят чудесни торти.Може би трябва да кажеш от къде си за да се свържат с теб.

# 263
Да, благодаря Simple Smile Забравих да напиша, че съм от София. Ще се радвам да ми пишете!

# 264
Упорито продължавам с въпросите 😀 Какви тави за печене на блатове ползвате? Искам да си купя нови, защото тези, които ползвам са от магазин за "левче"  и определено не вършат особена работа  Whistling

# 265
  • при палмите и алигаторите,FL
Упорито продължавам с въпросите

Първа страница, първият пост, много ще те улесни ако го прочетеш подробно, там е събран дълггодишният опит на момичетата които преди пишеха в темата и имаха търпението да отговарят на всички въпроси.

# 266
Уж прочетох всичко и отговор на въпроса за печенето не открих, но пак ще търся. Явно темата не е актуална и не се пише в нея, в тази връзка се извинявам за въпросите.

# 267
Уж прочетох всичко и отговор на въпроса за печенето не открих, но пак ще търся. Явно темата не е актуална и не се пише в нея, в тази връзка се извинявам за въпросите.
Темата си е актуална.Просто по компетентните момичета спряха да пишат.На въпроса ти.Аз ползвам обикновено от алпака.Но винаги пека с хартия така че тавата не ми е проблем. Peace

# 268
mimi0585 , благодаря ти за отговора! А за темата - жалко. Има страхотни неща в нея.

# 269
Здравейте!
Моля за помощ...пека блатове за торта..обикновено за 26см съд пека около 30 мин. Вчера 2 поредни пъти около 20тата минута сместа ми се пука и пада надолу в средата. Каква би могла да е причината..?

Общи условия

Активация на акаунт