Нашите любими торти – глазури, покрития и фигурки за тях – 136

  • 160 244
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
  • Мнения: 338
Това може да се получи , с някой по- стабилен крем помежду им с масло примерно , за да стегне newsm78
Измислих , ако е неспасяема , да я превърна в бъркана торта с малко мляко и бейлис да я объркам и да я притисна в някоя купа и отгоре като сложа крем , ще прилича на торта - топка hahaha
Само това успях да измисля ..
Благодаря много за бързия отговор bouquet

# 706
  • Мнения: 82
Честита Коледа, момичета! Показвам коледните меденки - http://chocolatekitchen21.blogspot.bg/2015/12/2015.html  повече снимки в линка




И нещата, които правих последно - http://chocolatekitchen21.blogspot.bg/2015/12/lego-ninjago-cake- … akes-cookies.html





# 707
  • Мнения: 1 687
светлана, всичко е страхотно, но в коледните сладки ми останаха очите Simple Smile

# 708
  • Мнения: 289
Здравейте момичета,правите наистина страхотни произведения. Нуждая се от вашата помощ. Другата седмица ще правя торта.Днес дойде захарния фондан-2 цвята на фън кейск за украсата,той е ок.Но ппоръчах бял за покриването на тортата на фирма vizyon
,някакъв турски,ми той е много твърд,ще омекне ли.Някой работи ли с него и как да процедирам,направо ми се вижда мисия не възможна да го разточа,другият е мек,а този камък в сравнение с него.Предварително благодаря.
Весело посрещане на новата година.

# 709
  • Мнения: 13
Възможно ли е да си взела gum paste вместо фондан? Защото фонданът на Вижън е доста по-мек от този на Фън кейкс (когато го размесиш).

# 710
  • Мнения: 289
Фондан пише,ще кажа другата седмица дали след месенето е омекнал. И дано,че не знам как ще я правя тая торта

# 711
  • Мнения: 1 687
мацки, ще правя торта със захарна дантела. сместта ми е от сухите, които се разбъркват. бяла е. въпросът ми е мога ли да я оцветя или ще я съсипя?

# 712
  • Мнения: 82
Здравейте момичета,правите наистина страхотни произведения. Нуждая се от вашата помощ. Другата седмица ще правя торта.Днес дойде захарния фондан-2 цвята на фън кейск за украсата,той е ок.Но ппоръчах бял за покриването на тортата на фирма vizyon
,някакъв турски,ми той е много твърд,ще омекне ли.Някой работи ли с него и как да процедирам,направо ми се вижда мисия не възможна да го разточа,другият е мек,а този камък в сравнение с него.Предварително благодаря.
Весело посрещане на новата година.

Аз досега съм използвала само Вижън и по-малки количества на други марки, но торти покривам само с него. Първоначално наистина е много твърд! Обикновено давам на някой мъж (приятеля ми или татко) Grinning да ми го размеси или, ако съм сама си го разделям на по-малки части, иначе наистина е много трудно. След няколко минутки се оправя Wink

# 713
  • Мнения: 838
Може ли линк към този продукт на вижън?

# 714
  • Мнения: 289
http://hitrini.com/category/135/zaharen-fondan-vizyon.html 
 Благодаря,значи ще падне месене и правене на мускули докато го размеся Simple Smile

# 715
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
http://hitrini.com/category/135/zaharen-fondan-vizyon.html 
 Благодаря,значи ще падне месене и правене на мускули докато го размеся Simple Smile

Дръж го на топло- много е мек като се размеси. Трябва му много малко време да омекне от топлината на ръцете.

# 716
  • Мнения: 838
нали може и в домашни условия да се направи?
аз досега не съм правила, но се бях амбицирала да се пробвам за богоявление.

# 717
  • Мнения: 790
аз го пускам за няколко секунди в микровълновата и после е много мек и лесен за работа.Но внимавайте,наистина само няколко секунди,за да не го прегреете.

# 718
  • Мнения: 1 687
мацки, искам да направя висока торта, а рингът ми е само 9 см. Някаква идея как да го удължа? сетих се за сложа хартия за печене, но не знам дали ще удържи крема и блата над него.

# 719
  • Бургас
  • Мнения: 2 607
Може да я направиш вита и да  я стегнеш с фолио, така ще е висока, колкото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт