"Песен за огън и лед" - 11: В очакване на Ветровете

• 39 163
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
там е въпросът! според мен за Санса се свършиха свестните мъже!
на какво може да разчита тя обективон погледнато
1. Да я върнат на ланистърите ( ражда им наследник и следва смърт)
2 Да отиде при тайрелите - няма да има такива унижения но крайният резултат е същият
3. Да остане с Белиш  - перверзии
4. Да я намери Станис - той хич не харесва "Лейди Ланистър" с нейната претенция за зимен хребет. най-доброто което може да й се случи,в такъв случай, е Станис да анулира брака й и да я ожени за някой от рицарите си.
5 Да я намери Джон (Той ще поиска да й предаде ЗХ -и пак ще трябва да се стигне до сватба)
-----
6. Да я намерят Джейми и Сандор.
в този аспект пред Санса няма толкова много варианти, тя просот ТРЯБВА да има мъж, надеждата е да е свестен.

# 181
 Тирион никога не е имал избор, Wink че да подбира интелектуалки. За него остават курвите, на които плаща за секс. Иначе може да му харесват, де да знаеш.

# 182
  • Варна
Ако я върнат на Ланистър ще има смърт без наследник.
А какво ще кажеш за Егон?

Тирион никога не е имал избор, Wink че да подбира интелектуалки. За него остават курвите, на които плаща за секс. Иначе може да му харесват, де да знаеш.

Затова споменах Тиша. Имал е избор.

# 183
Ако "перверзиите" на Петир са в стил Оберин и Елия, да отбележа че Санса хич не е за оплакване   Twisted Evil
Joy Joy Joy

Това в рамките на шегата разбира се, иначе както отбелязах по-горе Хари ще е перфектен, може да кръшка чат-пат, но вероятността да уважава и цени съпругата си е голяма

# 184
  • Варна
Ако "перверзиите" на Петир са в стил Оберин и Елия, да отбележа че Санса хич не е за оплакване   Twisted Evil
Joy Joy Joy

Петир не го харесвам, защото я има за Кат модел 02, затова ми е гадно.
Искам някой да я вземе заради самата нея. Заслужава го момичето.

# 185
Какво ние искаме и какво планира чичо ... знаеш  Wink

# 186
  • Варна
Какво ние искаме и какво планира чичо ... знаеш  Wink

Знам, знам... Tired

# 187
  Петир и аз не го харесвам, защото не я уважава като личност, а вае образ на това каква би искал той да е Кейтлин.
За Хари наследника не съм се замислял много-много. Може и да става, нямам много наблюдения върху неговия образ. Егон не вярвам да оцелее след ветровете все пак той е фалшив Тарг при наличието на поне двама истински - Дени и Джон иначе изглежда симпатичен и сигурно би излязъл добър съпруг за Санса, ама просто не вярвам да оцелее, а още по-малко да му се занимава с Долината, когато за него е важно да привлече Дорн (един брак с Ариян  Мартел би бил идеално решение) и бързо да настъпи към КЧ

# 188
  • София
Хрътката е онзи куция гробар, който засипа Бриен и Под с пръст докато минаваха. Peace

да, да  Peace
спомням си, че Бриен и Под го срещнаха по пътя им. Simple Smile

# 189
  • срещу двата комина :)))
изпуснах ви много  Hug

# 190
Чичо става на 66 днес, да е жив и здрав и да пише по-бързо  Mr. Green

# 191
Започнах да чета главите на Денерис в БоМ, за да проверя теорията около Даарио.

Три дни преди Дани да се появи в Астапор, някакъв крал корсар е "пазарувал" неопетнени, но искал само 100. Дали теоретично би могъл да е Юрон, защо не и Герион Ланистър...В крайна сметка и съвсем анонимен крал корсар може да бъде, но някак си не ми се вярва.

Някъде се дочетох, че има теория за Герион, че е точно корсар и май Хексе беше коментирала по въпроса...Хексе? Ти ли беше?

ЧРД на чичо и да ни е жив и здрав!  newsm38
Пиши като вятъра, Мартин!
https://www.youtube.com/watch?v=j7lp3RhzfgI

# 192
Мисля, че по онова време Юрон все още не е бил крал.
И друг път съм попадал на тази теория, но ми се стори прекалено екзотична и несериозна и я отбягвах. Но така обобщена в линка, който дадохте... кара те да се замислиш. Shocked
Ако не се лъжа, така и не излезе някаква официална информация за раздялата с първия актьор, играещ Даарио. И като го сменят, логично би било следващия да го наподобят на първия, а той е съвсем различен, но затова пък е близко до описанието на Юрон. И липсата на железнородните в следващия сезон също се обяснява добре с това.
От друга страна, Мартин би трябвало да го е разкрил това на Бениоф и Уайз в началото. Също така, Даарио не е ли доста по-млад? Юрон е втори след Бейлон, би трябвало да е над 40 години. А и какво правим с окото зад превръзката? Даарио си има две нормални очи, а би било смешно и глупаво Юрон да носи превръзка само за да се прави на интересен.

# 193
Юрон май е с две здрави очи, Теон беше споменавал едно синьо  и едно черно, пламтящо от злоба.
Но това ми харесва на теориите, че покрай тях забелязваш други неща и виждаш пропуснатото.
Цитатите много ми хванаха окото. "Аз съм бурята", "Даровете на Юрон са отрова"...

Ще е интересен туист, ако се окаже вярно. Така идеята на Юрон да се ожени за Денерис изглежда по-малко налудничава. От историческа гледна точка също е интересно, Егон и сестрите му са били призовани от Бурния крал за да ги подпомогнат срещу Железнородените.
Да не говорим, че реакцията на Денерис ще си струва за четене.

Арстан Белобрадия в този случай играе ролята на червена херинга.
Аз четох книгите след втория сезон, но предполагам, че четящите веднага са се усетили, че това е сър Баристан.

Ако Бейлон а около 40, Юрон може да е на 38? Той обаче пие Вечерната сянка, кой знае какви странични действия има. В книгите не съм забелязала възрастта на Даарио.

# 194
Бейлон все си мисля, че е поне към 50. Окото зад превръзката май наистина си е там, просто явно е по-особено. При Даарио няма нищо. Но пък магьосниците от Карт вършат работа да се обяснят такива подводни камъни в теорията.
Все още ми звучи доста налудничаво, но идеята май ми допада. Макар Юрон да ми е сред любимците, а Даарио да не го понасям.

Общи условия

Активация на акаунт