Искам да кажа ... (4)

• 32 298
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Искам да кажа, че е чудесно човек да се излегне на спокойствие с чаша топъл чай и книга в ръка. Както казваше баба ми "Така се живее сто години". Simple Smile

Искам да кажа още, че се надявам тази вечер съседите да ме оставят да спя. Снощи имаше купон, дано тази вечер са изморени. Отвратително е да слушаш как мъж се дере като луд на сръбска музика. Stop

# 316
  • София
Жаклин, обмислях го днес, може и да им звънна. Не знам защо, но ми е неудобно малко.

Покрай трагедии като тази с децата в Пловдив се сещам колко кратък е живота ни и как се ядосваме за глупости. Дано почиват в мир загиналите..не ми се мисли какво им е на родителите  Sad

# 317
  • Пловдив
Покрай трагедии като тази с децата в Пловдив се сещам колко кратък е живота ни и как се ядосваме за глупости. Дано почиват в мир загиналите..не ми се мисли какво им е на родителите  Sad
Не знам какво им е. Но... ще гледам да науча децата си да не се качват при пили или неправоспособни шофьори. Или самите те да не го правят. Щото ... откраднал, откраднал, колко да е откраднал ключовете за колата този младеж?! Кой изобщо го е научил да кара кола?

# 318
  • HH
Ай стига с това откраднал. И съседите казаха, че я е карал редовно. Сега се опитват да се изнижат безнаказани, както и най-вероятно ще стане.

# 319
  • Пловдив
Ай стига с това откраднал. И съседите казаха, че я е карал редовно. Сега се опитват да се изнижат безнаказани, както и най-вероятно ще стане.
Това намеквам и аз. Ползвал се е поне с негласното, а може би гласно одобрение на семейството си.

# 320
Аз четох, че родителите ги нямало и батко му му дал ключовете от семейната кола да се прави на отворен. В новините не го споменаха.
Няма да си изказвам мнението, че е адски грубо...  Peace

# 321
Таис, не мисля, че е неудобно, имахме обява в Джобс лятото, обадих се на момиче, беше учтива благодари за интереса, но каза, че е започнала вече. След два дни звънна, пита дали е още вакантно мястото, вече няколко месеца е при нас и съм доволна от нея. Опитай поне:)

# 322
Днес синът ми катастрофира. Карал е с 40 км/ч, в града е станало, не е той виновен, възрастен шофьор е излязъл неправилно на пътя с предимство. Знаех че няма пострадали, но като видях колата колко е смачкана, щях да припадна, като си представих какво е можело да стане.  Твърди, че не се е изплашил, но виждам, че не е така.

# 323
Силви, слава Богу, че се е разминало и синът ти е добре!

# 324
  • София
Silvipl  Hug
Важното е, че синът ти е добре. Уплахата постепенно ще отмине! А винаги съм била на мнение, че трябва да има горна граница за шофиране.

# 325
Днес синът ми катастрофира. Карал е с 40 км/ч, в града е станало, не е той виновен, възрастен шофьор е излязъл неправилно на пътя с предимство. Знаех че няма пострадали, но като видях колата колко е смачкана, щях да припадна, като си представих какво е можело да стане.  Твърди, че не се е изплашил, но виждам, че не е така.
Горкото момче. Забелязвам , че възрастните шофьори се държат много нагло -  и към шофьори, и към пешеходци. Като видя чичак над 70 г. да шофира кола  винаги очаквам изпълнение.

# 326
  • София
Таис, не мисля, че е неудобно, имахме обява в Джобс лятото, обадих се на момиче, беше учтива благодари за интереса, но каза, че е започнала вече. След два дни звънна, пита дали е още вакантно мястото, вече няколко месеца е при нас и съм доволна от нея. Опитай поне:)

Права си, ще им звънна. Благодаря, Жаки  Simple Smile

Silvipl, Слава Богу, че синът ти е добре, пу-пу-пу  Hug  Hug

# 327
Кратко есе на дете в 4-ти клас на тема "Мозъкът".
"С мозъка човек мисли, че мисли. Освен това той се ползва за главоболие. Намира се в главата директно зад носа. Когато човек киха, той капе.
Мозъкът е много чувствителен орган. Поради тази причина повечето хора го използват изключително рядко."

Искам да кажа, че намирам есето за много добро!  Sunglasses

# 328
Силви,  добре че всичко се е разминало без пострадали.

# 329
  • Ямбол
Кратко есе на дете в 4-ти клас на тема "Мозъкът".
"С мозъка човек мисли, че мисли. Освен това той се ползва за главоболие. Намира се в главата директно зад носа. Когато човек киха, той капе.
Мозъкът е много чувствителен орган. Поради тази причина повечето хора го използват изключително рядко."

Искам да кажа, че намирам есето за много добро!  Sunglasses
Някой го беше пускал вече това тук и даже беше пуснал оригинала, който е на немско дете.
Не бих казала, че е добро, но вероятно доста хора са го споделили във фейсбук и Ън тича да го пусне и тук, и там.

Намерих оригинала:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт