Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 882
  • 697
  •   1
Отговори
# 45
При нас количката е фабрично с чувалче зимно, ще взема и аз едно вътрешно такова.... newsm78 Иначе космонавт ни подариха, но е с дупки на крачетата.....ама няма да давам пари за друго, с това ще караме зимата, та исках ботушки, като я вадя от количката или като сме с раничката/че ние много се разнасяме/ newsm78  даже си представях нещо като много дебели и декоративни чорапки/като ботушки но без подметка/, подобно нещо бях видяла миналата година на сайта на мадъркеър........ама не намирам сега.

# 46
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 47
# 48
  • Велико Търново
И към нашата количка има доста дебело чувалче, а вътре смятам да е с някое ватирано панталонче и яке. За крачетата братовчедка ми й подари едни много топли топлинчици от естествена кожа, а вътре някакво пухче и ще е с тях.
Иначе и аз хвърлих око на тези Атипас и скоро ще купя, но за в къщи.

# 49
  • Sydney
Моля, някой от миналите по пътя "памперс" да ме успокои като ми каже, че е нормално да се стиска над 6-8 часа... днес отново седи, реве и не иска нито в гърнето, нито в тоалетната, нито в гащите, а САМО в памепрса да пика Sad отчаяна съм!  Confused

миналата година Ема изкара с ето такова подобно, имаше и ръкавици:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Snowsuit/LC4807,default,pd.html#q=snowsuit

имахме и долница гащеризон + яке, пак такова тип сноусют

# 50
Голямо писане, голямо нЯщУ. Crazy Mr. Green И за малко да ме няма в списъка на първия пост, а? Twisted Evil
Я вместо запис да ви запитам (който помни) - от кога можеше да се слага бебето по коремче? Върти ми се, че за 1-вия месец трябва вече да му е малко от малко укрепнала главицата, а аз още не съм го слагала да лежи (изключвам върху себе си - там е отпуснат) и май не се сещам как ще станат по тоя начин нещата. Объркала ли съм се? newsm78
Иначе днес го водих на междинна консултация да видим как наддава. Излезе, че е нагоре с 860гр. от изписването (от най-ниското си тегло е с 940гр. в плюс). #Crazy Допускам разминаване в кантарите, допускам и едни 100гр. папу в коремчето му, ама и 700 да е качил - пак съм Shocked . Надявах се на 500... Rolling Eyes Ако все пак е верен кантара, с това темпо тежкО ми и горкО. ooooh! Ще ставам щангистка. Laughing Да видим на 21-ви на месечната консултация какво ще излезе спрямо днес. Simple Smile

# 51
  • до едно тепе
Оууу Теди голямо папане ще да пада Mr. Green Ники как се държи с бебето Laughing По коремче слагах след първия месец.
Бени през нощта да, ама през деня толкова дълго стискане ми се струва много. Особено ако пие нормално течности. Голям инат е Ема явно.  Shocked Слав не се стискаше като му се пишка, просто правеше гигантска локва. Но се случва и по 3-4 часа да не пишка, ако не е пил много течности.

# 52
Папане не, ами папане да видиш! Бързо замалява още, миличкия, та някога и през час се храним. ooooh! Обаче когато успее да се надумка хубаво, е склонен и 3 чАса да спи. Чакам го да заякне още, че да изгради някакъв режим, щото ся имам чувството, че само кърмя. Crazy
Ники е спокойна с малкия. Радва му се. Още го третира като жива кукла. Не му пази тишина, все по главичката иска да го гали... Поне не съм усетила ревност на тоя етап, макар че ми прави впечатление как всички много й казваме "не прави еди какво си, щото бебето ще плаче (примерно)" и ми се ще да си го извадим от речника. Като че ли не е добра идеята да остава с впечатлението, че тя е причина за всичко. Confused

# 53
Малеей, срам, срам  Blush Blush
Много гол запис от мен, ама нищо не съм чела  Embarassed
Хич нямам време, на работа знаете как е, като се прибера докато се оправя из вкъщи, малкия на терапия, докато го приспим, изкъпем и то стане 11 часа  Shocked ужас направо
Теди, нормално мила така да и казвате, но наистина ще е добре, ако намерите по някакъв друг начин да и го кажете, без да споменавате, че едва ли не тя пречи на бебето. Трябва да се чувства еднакво важна с него  Hug

# 54
  • NE
И аз започнах да слагам Вили по корем след като навърши 1 месец, но дотогава го кърмих легнал отгоре корема ми и бързо свикна да вдига глава, може би към 20 ден. Thinking
Това обаче нищо не означава защото драгият ми смехурко още се учи да седи и лази със сантиметри и реве, че нещо не може да го стигне, тоест яд го е на себе си. Crazy

# 55
  • Северозапада
София хич не искаше да стои по корем. Такъв рев от момента, в който я обърна. Така и не се научи да лази, чак сега прави някакви бегли опити, но се пързаля на ламината и се плъзга ........ назад  Rolling Eyes

# 56
  • NE
Мраве Той иска, ама не му стига силата. ДупАта тежи. Crazy Вече с една ръка не мога да го вдигна.

# 57
  • Sydney
pospalancho тя вода пие много... имаме традиция като излезем да купим фреш, който е 300 мл, та поне 1-2 литра на ден има... кво е тва чудо моето не знам, то бива инат, но тя наистина прекалява... на вс отгоре легна само по гащи без памперса и аз си викам или ще се напишка докато спи или като стане веднага и няма - седи реве и не желае и капка да пусне... сложих памперса и веднага се изпишка  Tired

# 58
  • Северозапада
Бени, мислила ли си да потърсиш съвет от някой детски специалист. Не психолог, а например педагог, детски учител. Може да даде идея, за която не се сещаме. Вие сами гледате Ема, нали? В смисъл, че няма кой друг да се включи? Може страничен човек да има по-голям успех.
Скрит текст:
Ема случайно да е снимана в галерията на  Play park?  Днес гледах саюта и ми се видя познато муцунка.

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 22:37 от ant G

# 59
  • shumen
Бени,леле,голям инат ще излезе Ема.Моя се е стискал навънка,но не повече от 3-4 часа,който и на мен ми се виждат много.Имало е и моменти когато не може вече да стиска и се е напишквал.Да не би някой да и се е карал на Ема,че затова да не иска?
Теди,аз слагах по корем след първия месец.
Цвете,моя също не лазеше като бебе,а сега започна.Понякога като го хване лигата и мързела да върви из нас и започва да пълзи.
Моя днеска пак е спал в яслата малко и си викам-ето сега ще започне да си ляга по-рано вечер,ама уви-не познах-пак си ляга и заспива към 22 часа.

Общи условия

Активация на акаунт