Интериорен стил по аматьорски - 26

• 68 745
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Гадамер, разкошотия! Много "мое". Снощи се сетих за теб и плановете да спите в новия дом и си викам дано днес да има снимки.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чакам още с нетърпение, ама повечко...... Naughty Naughty Naughty

Богиня, макар обзавеждането да не е това, което бих избрала, много ти се радвам на смелите решения. Убедих се, че в БГ е трудно да постигнеш нещо различно. Много е стилно всичко, което показваш.

Блу, и на мен ми звучи екстра. Аз в момента съм в размисъл за спалнята дали да е й сложа тапет на бели тухли зад леглото и някакви снимки в черни рамки отгоре + тапицирана в сиво табла. Абе много ги харесвам тухлите и са ми слабост от тинейджърските години. Нашите ми угодиха и ми налепиха стаята в тапети на тухли. Стените бяха в плакати и черно бели снимки в черни рамки и имах голям мерак да боядисам радиаторите и дървената дограма в сиво, но не ми разрешиха.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А после толкова си харесвах стаята, че в една от квартирите ми направих същото.

# 631
Гадамер, много хубаво се е получило - поздравления! Ще споделиш ли повече за лампата и трапезарните столове - откъде са, масата каква е, че съм забравила.

Богиня, тоалетната е много готина, личи си твоя почерк. И да, аз ти вярвам, че ти е писнало.

# 632
Блу, на мен ми звучи отлично, но без стената с белите тухли.
Точно същото се канех да напиша! Без белите тухли в случая (иначе тухли харесвам), всичко друго звучи супер.
Кухнята на Камерън Диаз (ли беше..?), която показа Боги, също е страхотно предложение.

Боги, голяма досада, но пък вратата, която се вижда, отразена в огледалото, е супер! Wink Hug

Gadamer, много хубаво, браво! С нетърпение чакам още снимки!

От мен едно ох и ах - чуден парижки апартамент, много добре запазен и подчертан.

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 11:45 от Barbabeau

# 633
Чух 100 годишно и веднага наострих слух  Laughing
Няма как да не ми хареса Heart Eyes
Богиня, орнаментите дърворезба ли са или гипс?

Gadamer, единственото което не ми харесва при теб е.......качеството на снимките Simple Smile
Надявам се да ни покажеш в пълния ѝ блясък цялата тази красота.

Мисля да направя зелена кухня като цвета е като този на стената, пода бели и черни плочки, плота на кухнята  newsm78 черен? И да имам стена с бели тухли. Какво мислите за такава комбинация?

А самите кухненски шкафове какъв цвят ще бъдат?

# 634
GADAMER,чудесно се е получило,много ми харесва!!:)

# 635
  • Варна
Това зелено за кухнята на blue_water не ми понася, явно имам някаква вътрешна непоносимост и то от детството!
Не мога да си го обясня, но не го възприемам като цвят, дразни ме и ме натоварва, май само хипноза ще ме върне към първопроблема:)

# 636
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, Ема, имам професионален фотоапарат, обектив 16 мм за интериор, макро обектив за детайли, няколко фотообработващи програми и снимам в RAW + Jpeg. Само че лаптопът ми е на сервиз за инсталация на някои неща и съм принудена да действам с айпада. Той снима под всякаква критика, вероятно с около 50 и нагоре мм, което е отврат за интериорна снимка, ама съм нетърпелива да покажа и затова ви мъча с това качество.

Съпружка, масата ни е от Каре, но много ни я забавиха и уж другата седмица ще пристигне. Дотогава ( не се смейте) сме ето с тази маса, останала от къмпинг-каравана периода ни:
.
Столовете също са от Каре, едните са маслено зелени, другите кафяви. Хубавото е, че дамаската е много устойчива на цапане, вече чистих отпечатъци на детска ръчичка с Нутела. Черните лампи също са от там, има ги в 3 различни форми, най-готини са в комбинация, ако имаш място и височина, че другите са си доста големи.

Много съм доволна от новите уреди, пералнята и сушилнята не ги спирам, имам много за пране, ето това решение измислихме:

А това е част от детската, все още ползвам налични неща, тепърва ще купувам завивки, покривала, аксесоари:

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 12:21 от gadamer

# 637
gadamer поздравления и от мен ! може ли информация какви са подовете ви в трапезарията и в антрето ?

# 638
  • софия
Забравих да спомена на Богиня огледалото, което естествено е много Богинско  Peace

Гадамер, да вадиш обектива и да снимаш веднага  Grinning

# 639
  • софия

От мен едно ох и ах - чуден парижки апартамент, много добре запазен и подчертан.

Взирах се, зверих се, виждам къде трябва да е мивката, но не я виждам нея самата? Или е много плитка, или я няма  Laughing

# 640
  • В сърцето на любимия човек

Взирах се, зверих се, виждам къде трябва да е мивката, но не я виждам нея самата? Или е много плитка, или я няма  Laughing

Много е плитка, в дебелината на самия плот е. Ето тук на разреза се вижда с пунктир:

# 641
Много е плитка, но има и трик - докато външният ръб на плота е много тънък, навътре и надолу плотът се разширява.

# 642
  • В сърцето на любимия човек
Да, вижда се на първата картинка от схемите, че в средата плотът е най-дебел, т.е. погледнат отдолу е като покрив на къща  Peace

# 643
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer поздравления и от мен ! може ли информация какви са подовете ви в трапезарията и в антрето ?

В антрето е гранитогрес, част е с дървесна шарка, част е с цветя и дантела, съчетан с малки плочки на цветя, които са на целия под в банята.
В дневната е дъбово дюшеме, в детската-дъбов паркет.

# 644
  • софия
Ясно, схемите изобщо не ги видях.

Общи условия

Активация на акаунт