20-то тортено предизвикателство - Октомври 2014

• 11 691
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
  • варненка от София
Ох, грабна ме и мен въртележката и пропуснах да коментирам последните две торти.

Тъй, Туте, твоите грандиозни проекти край и граница нямат, много ми харесва резултатът. Единственото, с което може би не съм доволна от теб и ти го казах са листата на розите, много малки на фона на тези големи китки. Но като цялостна реализация имаш 10+от мен.

Лиленце, идеята ти е перфектна, но някъде в реализацията си се сблъскала с греда имам чувството. Много мацано ми седи някак и въпреки всичко има някакъв чар в тази буря. Хубаво е, че все пак не се отказа и макар и с клизма, направихме го юбилейното.

Така, отивам да гласувам и аз.

# 76
  • у дома
гласувах и аз Mr. Green

# 77
  • София
Благодаря на всички, които бързо се отзоваха с избора си. Чакаме Хриси и Дитс. Писах им на ЛС. Засега има няколко теми с по 2 гласа, което ги прави по-вероятни. Ако двете дами си харесат някоя от тях, нещата ще станат ясно от раз, но може и да се гласува върху тези с по два гласа. Дано скоро ми пишат, за да приключим със загадката:)

# 78
  • София
Момичета,
Спомням си, че ви обещах да обобщя гласуването в петък вечерта. Имам готовност, но нямам гласа на Хрисив. Без него имаме фаворит, но с него може да имаме балотаж или дори избор между 3 теми.

Предложението ми е да изчакаме до неделя вечер, ако нейният глас все още го нямаме, обявявам темата победител към момента. Моля, ако имате различно мнение от това - кажете си, за да не си говоря сама и да решавам темата, но...не сме толкова много хора, а и всеки си движи куп неща и ако чакаме прекалено дълго, накрая ще забравим да надничаме за темата победител тук:)

Лека вечер на всички и хубави почивни дни. До скоро.

# 79
Нямам нищо против

# 80
  • Варна
Чакам неделя за новата тема  Laughing

# 81
  • варненка от София
И аз нямам против.

# 82
  • София
Добър вечер, момичета!

От последния ми пост до тук нищо не се промени, затова новата тема за Предизвикателството през февруари 2015 е:

История

с 3 гласа.

Подгласят му - Кино, Карикатури и Снимки с по 2...

Това е. Темата според мен дава много поле за интерпретации. То като се замислим и ранната ни младост е вече част от историята:))))

Живот и здраве, ще се видим на следващото издание!

# 83
  • София
Здравейте, няколко месеца по-късно:)

Ще правим ли този месец нещо по тема История? Не намерих нова тема, затова пиша тук.

Желаещи, сънуващи...?

# 84
Аз ще се запиша като страничен наблюдател.Че всички ми липсвате както и това което творите.

# 85
  • Варна
Здравейте мацки,

Този месец ще го бъде ли предизвикателството  newsm78 Не виждам нова тема, активност също няма.

# 86
  • София
Малко по-нагоре бях активна:) но засега няма интерес, а времето лети, което прави отговорът да клони към "не".

# 87
  • Варна
Ех, Дими, наистина месеца преполови и май няма да има предизвикателство. А така ми се искаше и този месец да го отразим и да не се прекъсва и това начинание.
Не можем ли да се пробваме да го направим следващия месец - желаещи, мнения?

# 88
  • Vaudreuil Canada
Ауууу пропадна предизвикателството .. срамота ....

Общи условия

Активация на акаунт