Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се обърка при готвенето на хапки пиле с гъби, вино и сметана?
Как да приготвя телешкото месо, за да не е жилаво?
Как да сготвя стек от еленско месо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се обърка при готвенето на хапки пиле с гъби, вино и сметана?
-
Как да приготвя телешкото месо, за да не е жилаво?
-
Как да сготвя стек от еленско месо?
Стекът от еленско месо може да се приготви, като се запържи леко в масло, след което се увие в подправки във фолио и се пече на слаб огън за около 15-20 минути. За по-добър вкус може да се сервира с тежък сос, като например такъв на основата на вино и портокалов сок. В западните страни те предпочитат „розово печене“, което означава, че когато се реже, месото изтича сок и има леко розов цвят.
-
Как да направя еклери за събота и как да ги съхранявам?
-
Как мога да направя хлебни пръчици, подобни на тези, които видях в телевизионното шоу?

И аз за това се учудих - комбинацията от вино месо и сметана би трябвало да е нормална, а като го опитах (защото децата отказаха да го ядат) беше кисело почти като лимон (виното и сметаната не бяха кисели) и имаше неприятен дъх. Затова си помислих, че може би е от това, че виното беше червено а не бяло и дали сметаната не е била много (200г кофичка на едни пилешки гърди само бялото месо и 5-6 гъбки. Разпитвам толкова, защото в тиган със сурово месо ми е много по - бързо отколкото моята рецепта дето я готвя 2 дена и я ообичат много, та трябва да намеря по - лесен вариант.
преди Роси да го пусне преди години. Точно пък с майонеза
ако не са вакуумирани - да. 