"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 351
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 930
Гери, количката за Плевен е в мен, за да не я мъкна на базара и да не ти пречи на теб - искаш ли преди да тръгнете за Плевен да ти я донеса - само незнам къде живееш, но няма значение - ще я докарам, аз разбрах че другата седмица ще пътувате, така че спокоййно до тогава може да седи при мне, даже утре найлон ще и сложа, имам егин голям от един матрак Hug

# 931
  • sofia

ок,още в понеделник Hug
и обещаният чай Wink

Весе,варианта е да помолиш майка ти да ги свали до Ефросина,или някой друг newsm78

# 932
Майка ми пътува непрекъснато...и така ще е до средата на юни! Sad Прибира се за по 1-2 дни и ще ми е неудобно да я помоля да се занимава точно с това! Ще изчакам някой с предложение за превоз!
Иначе от вторник ще имам книжка, ама не знам дали ще посмея да слезна надолу с тази бърза кола! Rolling Eyes

# 933
  • sofia
Майка ми пътува непрекъснато...и така ще е до средата на юни! Sad Прибира се за по 1-2 дни и ще ми е неудобно да я помоля да се занимава точно с това! Ще изчакам някой с предложение за превоз!
Иначе от вторник ще имам книжка, ама не знам дали ще посмея да слезна надолу с тази бърза кола! Rolling Eyes

Весенце,знам какво е ,но не мога.Кой,кой с кола newsm78

# 934
Знам бе пиле...няма страшно, ще се оправим! Пък и хората с дограмата и парното ни вързаха тенекия миналата седмица, така че имам още една бонус! hahaha

# 935
  • София
При мен в килера има фри място, но не е много. Не ползвам и мазето си.

# 936

Танче, проблемът е, че няма кой да ги закара от вас...или където и да е!

# 937

ти къде живееше - Драгалевци ли и колко е багажа горе долу newsm78

# 938
  • sofia

ти къде живееше - Драгалевци ли и колко е багажа горе долу newsm78

10ина чувала предимно със зимни дрехи ,обувки и дрехи за стари хора Wink

# 939
Ааа, Роси и аз чакам някой да изнесе багажа от нас, че преди това да стане не можем да си сменим дограмата! Praynig Даже и тази вечер ме питаха...ама аз си мълча като комунист от 1923! Sick
Вече се чудя кога ли ще ме изгонят от вкъщи...за специални заслуги!? Rolling Eyes Mr. Green

С нашата кола смяташ ли, че ще може на няколко курса? Но след Великден, защото дотогава Васко ще е почти денонощно в храма... А и снощи се обзаведохме най - накрая с истинска спалня и той си секна кръста ooooh!, ама не от това, дето си мислите, щото е пост все пак Rolling Eyes Така, че тези дни не става точно за хамалин Grinning.
Ако не е късно след празниците, казвай.
За утре какво реши - идваш ли?
 Hug

# 940
Ок, живи и здрави, събота ще ги нося с мен обувките.

Теди, аз ще съм в Южния и мога да ги взема Grinning
Тъкмо, ако доведеш и малките, ще се запозная с Ивайла и ще нащипя Огънчето. Че не съм го виждала откак беше на годинка и нещо Hug

Криска, ако ти е удобно, може да донесеш количката в събота в Южния - там ще съм цял ден.
Ти, всъщност, май беше за ЦУМ.  newsm78 Ако не можеш да минеш до парка, ще я дядеш на някой, който ходи до там, или на мен самата, ако се наложи нещо да се взима/носи до ЦУМ.

Съжалявам много, Роси, Веси, но нямам никакво място за багаж в къщи. Държа доста неща в едно общо помещение в мазето, но то вече е задръстено Sad Пък и май ще трябва скоро да се ремонтира, че са започнали някакви течове от тръбите и скоро може да се окаже, че е ще се заринем в л...а Sick

Колкото до транспорта - виж, тука може да съм полезна Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 апр 2006, 10:32 от Кика

# 941
Май съм първата, която влиза в нет-а след посещението ни в Дом №7 "Св. Иван Рилски" и затова бързам да разкажа Wink

Бяхме 4 мами (аз, 4arlin, Sunnily и Didka b) и две бебета - прекрасните и много послушни Явор и Александра. Занесохме на децата 120 памперса, 10 препарата Бреф за почистване, 30 сапуна, 6 пакета прах за пране, един голям кашон и две торби с дрешки, един чувал с играчки и една торба обувчици. И дребни неща за почерпка. Домът изглежда сравнително поддържан, но има още какво да се желае. Децата са 27, разделени в две групи - 1-ва, на 3-5 годишните и 2-ра, на 6-7 годишните. В малката група има 4-5 дечица, които са с отказ и могат да бъдат осиновени, всички останали са без отказ Tired

Имат си много приказлива медицинска сестра (или "гуспожо сестра" както й викат малките Laughing), която за нула време успя да ни разкаже почти всичко за всички Wink С директорката се засякохме само за секунда, понеже имаше посещение от социалните и явно се беше спекла нещо (между другото, жената от социалните като ни видя, ни попита дали ние сме прословутите майки и много сърдечно ни пожела да действаме все така Crazy, явно ни познаваше от нейде - може би от някоя тв изява на звездата Роси Wink )
Дечицата са истински сладурчета - наобиколиха ни за части от секундата и започнаха да се катерят по нас, да ни бъркат в джобове и пазви и всяко се бореше да привлече повече внимание от другите Grinning Дадоха си и поръчки за подаръци за следващия път - ябълки, круши, ягоди, ластичета и шнолки за коса и кукли Laughing Възпитателката от горната група ни каза, че най-голяма била нуждата от конструктори и други възпитателно-обучителни игри, както и моливи, книжки за оцветяване, тетрадки... Възпитателката на по-малките, твърдеше, че това от което имат най-голяма нужда, са посещения на външни хора Tired Идвали да ги виждат само по Коледа и чат-пат по Великден и децата полудявали от еднообразието и липсата на нови физиономии Sad Явно ще трябва по-често да ходим навсякъде...

Иначе, нуждите са като на всички останали места - памперси (от най-големите), бельо, пантофки, моливи, пастели, пластелин и пр. неща за творене, спални комплекти, обувки, четки за зъби, гребени и четки за коса и т.н ... Знаем ги вече нещата...

И пак ме преследва онова чувство за вина като си тръгнахме, че ние можем да си тръгнем... Sad

Mnogo sazaliavam che ne mozah da doida. Mnogo mi se iska sledvashtiat pat da uspeia da se vklicha, predpolagam che tuk vav foruma triabva da sledia koga shte e sledvashtoto poseshtenie.

# 942
Здравей, МамаСтела Simple Smile

Съжалявам и аз, че този път бяхме без теб, но си спомням, че писа, че си на работа до 16.30, а уговорката ни с директорката беше за около  10 сутринта.

Надявам се по-нататък да можеш да се включваш - ако нещо се разбираме, ще ти подавам инфо и на лични Peace

# 943
Здравей, МамаСтела Simple Smile

Съжалявам и аз, че този път бяхме без теб, но си спомням, че писа, че си на работа до 16.30, а уговорката ни с директорката беше за около  10 сутринта.

Надявам се по-нататък да можеш да се включваш - ако нещо се разбираме, ще ти подавам инфо и на лични Peace

Blagodaria Simple Smile

# 944
  • Sofia
Момичета страхотни сте!!! Щастлива съм, че ви познавам. Щастлива съм, че ми позволихте да бъда част от вас. Пожелавам ви много голям успех с базара. Всъщност убедена съм, че ще е така, защото  всичко, което правите, го правите от сърце и това е гаранция за успеха. Обичам  ви!! Вие се превърнахте в едни от най- близките за мен хора, защото ни обединява нещо толкова голямо и истинско... Ще ми липсвате много. Ще ми липсват и мъничките човечета от Перник.... Да ги прегръщате силно и заради мен....
На Гери и Мариетка- леко бременеене и едни прекрасни бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт