Не стига, че

• 39 818
  • 1 261
  •   1
Отговори
не знае да се предпазва, ами и убийца.
Новините.
Извинявам се за езика, но... това да износиш и родиш бебе, и да го сложиш в раница и после в контейнер, без значение на колко години си  #2gunfire

П.П. Редактирах се.

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 20:17 от Анонимен

# 1
А ти откъде разбра, че е курва?

# 2
Не можах да измисля по-груба комбинация от думи.

# 3
Е това се казва причина...

# 4
Момичето е в 9 клас, а момчето в 11. За да реагират така има само едни виновни. Това сме ние, които сме родители на тези деца. Сигурна съм, че не е необходимо да изяснявам защо.

# 5
Е това се казва причина...
Убедена съм, че причината една "образована" "съвременна" девойка да хвърли бебето си, закопчано в раница, в контейнера за боклук, е по-смислена, дам. Аман от фалшив морал и куртоазия.

# 6
  • Варна
По Нова казаха, че родителите са 15 годишни и учат в известно училище.
Родителите им може и да не знаят.

# 7
Според статията от днес (под тази, която цитирам), бабата на изхвърленото бебе работи в МО.
Какво точно не знаят родителите на учениците - че момичето е било бременно или че е изхвърлило бебето? Бебе току-така не изчезва, след като целия квартал, да не говорим за град, те е гледал 7-9 месеца бременна. Нали ще навържат 2+2, че бебето на ученичката е изчезнало, а пък са намерили някакво в боклука?

# 8
Най-вероятно не са знаели. Иначе щеше ли да се стигне до контейнера.

# 9

Ако родителите (поне тези на момичето) не знаят, има два варианта - или са в чужбина и тук нямат нито един роднина, приятел или учител, който да ги уведоми, или са слепи?  newsm78

Случката нито ме учудва, нито нищо. Не е първата в България и света, която е хвърлила детето си в контейнер за смет, нито е последната! Да не говорим, колко много деца са хвърляни в тоалетни, убивани т..н от родителката.

Да ужасно е, но детето е оцеляло и дано има шанс за един по-хубав живот!
Може пък за това същество щастието да минава през контейнера за смет. Дано попадне на свестни осиновители някой ден. Разбира се, ако системата позволи. Защото системата е по-брутална от майката захвърлила го като отпадък.

# 10
Цитат
Момичето е в 9 клас, а момчето в 11. За да реагират така има само едни виновни. Това сме ние, които сме родители на тези деца. Сигурна съм, че не е необходимо да изяснявам защо.

Хайде, моля ви се, без назидание и обща вина!

# 11
  • В Космоса
Защо в боклука, по дяволите!? Поне пред нечия врата да ги зарязват... Това не мога да разбера. Confused

# 12
ОК, Вие не сте виновна.  Има хора, които никога не са виновни.

# 13
  • Варна

Ако родителите (поне тези на момичето) не знаят, има два варианта - или са в чужбина и тук нямат нито един роднина, приятел или учител, който да ги уведоми, или са слепи?  newsm78
Не знам подробности, но според мен или родителите наистина ги няма наблизо, или пък не са оказали своевременна подкрепа. И ние с месеци не си виждаме детето, но тогава контрол оказват бабите и дядовците. Въобще не отричам, че постъпката е  Sick, но и аз мисля, че вързастни хора е трябвало да се намесят, за да не се стига до там.
Въобще е драма-деца раждат дете.

# 14
Защо в боклука, по дяволите!? Поне пред нечия врата да ги зарязват... Това не мога да разбера. Confused

Защото забравихме да ги възпитаме да разпознават добро и лошо. Защото обърнахме ценностите с хастара наопаки и т.н

Общи условия

Активация на акаунт