Искам да кажа ... (7)

• 32 486
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
От сега се чудя как ще ходя на работа, ще водя малката на ясла /а тя като се е запънала и не щеее, вчера ме извикаха спешно да си я прибера, че имала Т и повърнала, у дома нищо й няма/, ще ходя на изпити съботно-неделни и те така месеци наред Rolling Eyes

# 151
  • Перник
Много бързо пишете, а аз само два пъти на ден мога вляза да ви почета.
Та темите отминават, а аз искам да кажа нещо по тях и в резюме наказвам сега няколко неща.

За анцунга, на немски значи костюм, сигурно от тука идва пернишкият виц за официалния анцунг.  Laughing

За косопада- се оправих с хапчета "Ревалид", в следствие на много голям стрес, беше започнала даже да олисява по слепоочията.

На мен ми се е случвало гълъб да падне както си лети в краката ми, мислех че е прегрял в жегата, прибрах го и му давах вода, но на другия ден умря.И със сигурност гълъб, който стои с часове някъде, или на земята, без да реагира, дори от страх, значи нещо не е наред и е готов да умре.

# 152
Искам да се телепортирам на остров Пелопонес в Гърция -ако може ей сегичка .
Там сигурно още пече слънчицето .
И рано, рано слушам гръцка музика -ама не е силно  Naughty
И тъкмо реших да откажа и едната бира и сега пак ме зарибиха с приказки .
По бтв казаха , че била страшен антиоксидант .
Повече и от плодовете била и действала подмладяващо .

# 153

За анцунга, на немски значи костюм, сигурно от тука идва пернишкият виц за официалния анцунг.  Laughing

Не, просто се пише анцуг.

# 154
Искам да се телепортирам на остров Пелопонес в Гърция -ако може ей сегичка .
Там сигурно още пече слънчицето .
И рано, рано слушам гръцка музика -ама не е силно  Naughty
И тъкмо реших да откажа и едната бира и сега пак ме зарибиха с приказки .
По бтв казаха , че била страшен антиоксидант .
Повече и от плодовете била и действала подмладяващо .

Заради това мъжът ми явно е толкова опънат Thinking

# 155
Ти си знаеш колко е опънат , но и хората , които пиели бира ,
били по позитивни , защото действала като антидепресант  Grinning

# 156
  • София
...но и хората , които пиели бира ,
били по позитивни , защото действала като антидепресант  Grinning
За позитивизъм не знам, но за непукизъм съм убедена, съдейки по мъжа ми. Нерви и депресии не го ловят и са му непонятни.

# 157
  • София
Искам да кажа, че искам парно. Равномерна температура навсякъде из апартамента, а не както е сега с ел. радиаторите, във всяка стая различни градуси.

Майка ми днес ще вземе детето и до неделя ще е тишина и спокойствие  Sunglasses

Василена, аз искам пак на Наксос, бърза телепортация, ама няма. И за Пелопонес съм навита.

Аз пия бира! И съм емоционален непукист, което е парадоксално.

# 158
Опънат в смисъл младолик Peace Аз пък снощи изпаднах в тих ужас: почнала съм да не мога да пия Rolling Eyes Бира дето обожавам, снощи реших да разнообразя с винце - чак гадно ми стана, глава ме заболя сякаш след махмурлук, дори ставах вода да пия през нощта, вместо да се развеселя се вкиснах...Дано се размине скоро, че не си е живот това.

# 159
  • В мечтите
Ти си знаеш колко е опънат , но и хората , които пиели бира ,
били по позитивни , защото действала като антидепресант  Grinning

аз си знаех,че е толкова полезна,за това такава любов към нея имам  Blush

# 160
Пернатото добиче оцеля.
Да са живи и здрави всичките откачалки, които се грижат дори и за бездомните комари.
Въпросният гълъб бил домашен, замотават се като летят и после са като в ступор.
Малко пораздвижване, побутване да се поосвестят и се оправяли.

Най-безумното ми преживяване с гълъби..
В училищния двор сме, време за игра. От небето падат умрели гълъби. Пльос, хвърчи кръв и перушина.
Ние в шок. Децата (с аутизъм) се набират да поогледат, пипнат, поровят. Не може да ги приберем.
Отделно после кризи, че сме прекъснали времето за игра.
Няма да влизам в подробности за чистенето..
Оказаха се случайно натровени от съседите, ама си беше като по Хичкок.

Ъъъ, добро утро  Flutter

# 161
Опънат в смисъл младолик Peace Аз пък снощи изпаднах в тих ужас: почнала съм да не мога да пия Rolling Eyes Бира дето обожавам, снощи реших да разнообразя с винце - чак гадно ми стана, глава ме заболя сякаш след махмурлук, дори ставах вода да пия през нощта, вместо да се развеселя се вкиснах...Дано се размине скоро, че не си е живот това.
разбрах в какъв смисъл , просто се пошегувах .
То един в къщата трябва да е непукист , та да има баланс -
иначе ще ставаме на кълбета

# 162
И аз снощи вместо бира реших да пия уиски. Изпих две малки, а днес ми гадно все едно съм изпила 1 бутилка.  ooooh!

# 163
Преди умирах за бира. Пиех я на место вода. От 1-2 години за мен класиката е за лятото бяло вино, зимата червено. Обичам хубавото вино и когато взема бира, установявам, че с почти 300 зора я довършвам.

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 11:31 от blackcat6

# 164
  • София
Просто на човек не винаги му е вкусно. И аз съм така, понякога мога да пия бира с литри, друг път от самата мисъл ми става кофти. Колкото повече застудява, толкова по-рядко пия бира. С твърдия алкохол съм по-внимателна, за да не се върна десетина години назад.

Общи условия

Активация на акаунт