Искам да кажа ... (9)_03.11-09.11

• 37 725
  • 814
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Eх, момичета, така като закачвате снимки на човек да му се доходи натам, хич не е се настройвам на работна вълна, а ме чака доста тежка седмица.

Искам да кажа, че утре ми е първи работен ден след 2 години и половина майчинство.
Hug Успех и си достави максимално удоволствие!

# 796
  • Пазете Гор
Нино, на твоето Шипково името му е измамно, тъй да знаеш пък. И да има шипки, са от дребните и бодливи. За умислени берачи, както казваше един мъдрец.

Покрай Неделино има подивели култивирани шипоци. От две шепи шипки дор до бурканче мармалад излиза, хем плътен.

Като хлапе и младеж тренирах, та изяждах един хляб от кило с шипков мармалад само. То и сега мога сигур,  ама пусти телесен грамаж спазвам и не смея да пробвам.

# 797
Прав си, Куркума, такива са. Обаче има много, много дребни и бодливи и аз в мазанът, както казват по шипковски, имам две дузини шипков мармалад от шипки от Шипково и една дузина шипков нектар. Е-лек-сир!

Но там има всичко, де факто. Чудна природа, чудна история, чудни хора, зевзек до зевзека. Има чуден диалект, има чудна вода, има прекрасен въздух. В гората има сърнела, пачи крак и най-чудна манатарка. Има богат лов - диви свине, но и великодушни ловци, сърните и сръндаците вече се виждат свободно.
В Ръждавец още плува мряна.
Има чудни билки, мед и уханни липи. По Турлата има най-добра боровинка, малини и горски ягоди.
Има звездно небе, светулки, любов, детство и мечти!

Има вси-чко! Затова си прав, името му е сбъркано, не трябва да се казва Шипково, а Всичково!

Hug

Ах!  Heart Eyes  Някак си с една сладост и любов се изпълни моята душа и мисля да се понеса в света на сънищата и дано да сънувам всичко!

# 798
  • В Космоса
Ние ходихме във Вършец. Доста заспало градче, но поне се нагледахме по пътя на приказна есенна гора.  Heart Eyes Посетихме и Клисурския манастир.

# 799
  • София
Има звездно небе, светулки, любов, детство и мечти!
Ех, Нино!  Hug Точно детство има по тези места. За мен детството "се казва" Марково, с ееееееей такива череши, смокини, черници и баба и дядо!!!  Heart Eyes И ми става топло на душата!

# 800
  • Euskal Herria
Ех, Нино!  Hug Точно детство има по тези места. За мен детството "се казва" Марково, с ееееееей такива череши, смокини, черници и баба и дядо!!!  Heart Eyes И ми става топло на душата!
Марково - Пловдивско? Цвети, да не се окажеш и ти "майна"  Laughing

# 801
  • София
Яна, рода да не излезнем  Hug че тогава гостуването е в кърпа вързано. Дядо ми е от там. Обожавам това село, там са минали едни от най-щастливите моменти от живота ми! За съжаление последните години ходим много рядко. А така ми липсва  Heart Eyes

# 802
  • Euskal Herria
От Марково имах съученици; иначе аз съм си майна. А за гостуването - ще се радвам да се видим, ако имате път насам.

# 803
А така, всички си имаме по едно "Всичково" Simple Smile

Искам да кажа, че започнах да гледам "Чия е тази песен".... страхотен!

# 804
От час и нещо официално някак имам  рожден ден. Не ми се спи и ми е никакво...Дано утре е по-различно.

# 805
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Зандали! Здраве и поводи за много усмивки!

# 806
Честно, бях си казала ако някой ми честити до час, значи ще ми върви годината - знам че е тъпо Embarassed Но пък , Яна...точно с твоя поздрав съм сигурна, че ще е така. Благодаря ти :hug  bouquet

# 807
ЗАНДАЛИ , честит рожден ден! Да си здрава и късметлийка.
А така, всички си имаме по едно "Всичково" Simple Smile

Искам да кажа, че започнах да гледам "Чия е тази песен".... страхотен!
И аз много го харесвам.
Добро утро. Да ви е успешна седмицата.
Аз съм будна от четири часа, за да се подготвям психологически за воденето на малкия на детска градина. От вчера на обяд го е страх да заспи, за да не дойде "утре", когато е на детска. Постоя си малко повече вкъщи и загуби придобитите навици.... Та ще видя след малко какво ще е положението.

# 808
  • Варна
ЗАНДАЛИ, честит рожден ден!
Да си жива и здрава и всичо най-хубаво Simple Smile

# 809
Бях забравила какво е да се прави кафе на кафеварката, наистина. Сега докато чакам да стане и върша нещо и леко, леко започва онова гъргорене, като изври кафето, а и нали бавно излиза, та целият етаж ухае на кафе. С машината не е така. Но пак си я искам.

Зандали, честит рожден ден, да ти върви!

Общи условия

Активация на акаунт