Къде в Пловдив? - 54 тема

• 66 681
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Не знам как се прави скрит текст,затова копирам мнение на потребителка за ресторант Южен полъх,който предлагате за празнуване на РД.

"Между другото миналата седмица бяхме в Южен Полъх (бившата Буба Мара) - ние бяхме без ваучер, приятелите ни - със. Те са пристигнали около 30 минути преди нас и са поръчали веднага, а храната им пристигна около час след като ние седнахме! Понеже бяхме голяма компания едната двойка си поръча същото, което включваше ваучера - пилешко плато пържолки и крилца, и пържени картофки. Тяхната храна пристигна почти веднага, а за ваучера чакаха още!!! Сервитьорката нямаше обяснение, каза, че поръчките се обработвали отделно! Иначе беше вкусно, за разлика от нашата поръчка, която беше ужасна на вкус, но за сметка на това - малко като количество. Т.нар. "детски център" е пълна пародия! Обадих се да попитам дали е подходящ за дете на 2 години и ми казаха "Да, разбира се! Заповядайте!" - вътре имаше точно една здрава пързалка като за дете на тази възраст. Отделно, че няма аниматор, родителите оставят децата си без никакъв контрол, люлките са счупени и опасни. Да ми плащат не бих отишла пак там!"

# 196
  • Пловдив
Е не може да сме толкова скапана държава начи #Cussing out Според мен нямат законово основание да ги начисляват на нас тези кубици!Ще звъня тук-там да видим какво ще ми отговорят.
Коригирам...
Скрит текст:
звънях и ми се отговори,че всичко е съссем законово.Да чета наредба 4/2004г. чл.30 и 32.И туй то...ще плащаме кат попове и ще псуваме Confused

# 197
  • Пловдив
"Южен полъх", но не този , който беше "Буба Мара", а този в Южен ми е оставил ужасно впечатление, защото при поръчка на свински врат на скара (не става въпрос за ваучери) това, което получихме бяха 3 парчета месо на скара, от които 2-те бяха от бут (стек от бут), а третото може и да беше някаква изрезка от врат. Евентуално врата в момента е свършил или просто в кухнята не разпознават видовете месо. За нещастие аз и мъжа ми ги познаваме доста добре, защото аз работя с месо вече 8 години, а той пакетираше конкретно врат и котлет половин година. Ето, защо ние повече не сме посещавали "Южен полъх".

# 198
  • Plovdiv
Мъжът ми миналата седмица беше в "Южен полъх" (Буба мара) и той е много разочарован от мястото. Каза, че има детски център, но не го препоръчах, именно заради негативните коментари, които последваха за ресторанта и кухнята

# 199
Здравейте!
Има ли магазин AIKO в Пловдив? Спечелих ваучер от Нова бразилия, но не знам къде мога да го ползвам?   bouquet

# 200
Здравейте!
Има ли магазин AIKO в Пловдив? Спечелих ваучер от Нова бразилия, но не знам къде мога да го ползвам?   bouquet
За съжаление няма, но има в Ст. Загора.

# 201
  • Пловдив
L0v3d, няма - https://www.aiko-bg.com/index.php?show=con&cid=all. Ако не те устройват вариантите София, Бургас и Стара Загора, попитай ги дали може да го оползотвориш за онлайн покупки.

# 202
Много благодаря!  Hug Дано поне за онлайн покупки мога да ги ползвам.  ooooh!

# 203
14-16 ноември има 22 % намаление в Практикер ( важи за всичко ненамалено ) Peace

# 204
Някой знае ли докога ще е затворена Петко Д. Петков  ooooh!

# 205
Някой знае ли докога ще е затворена Петко Д. Петков  ooooh!

Ами като започнаха ремонта,четох че уж до края на м.ноември трябва да приключат,но така като гледам едва ли  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 206
  • Пловдив
Събирам мнения за приятно заведение за вечеря за повод. Цените да не са свръх високи, да не е много лъскаво, но все пак да може да се отиде леко накипрени без да ни гледат като полезно изкопаемо, кухнята да е богата /не само два вида салата и кюфтета примерно/, нямам притенции от към квартал. Да работи до късно, а не тамън ти стане приятно и те затваряли в 12...Да има удобно място в близост за паркиране...
ще бъда благодарна на всяко предложение.

# 207
  • Plovdiv
Десислава, виж ресторант "Буено" (намира се до Буба мара). Ходили сме два пъти на рожден ден там и не мога да кажа какви са цените, но като цяло кухнята ни хареса много. Не е типичната кръчма и обстановката и менюто го показва.

# 208
Здравейте,

Търся пластмасов контейнер за съхранение на дрехи, който да е плитък, но широк, така че да може да се слага под спалнята? Нещо подобно на този от снимката - долу, вляво.

Скрит текст:

Преди съм виждала в Метро, но сега май ги няма вече.

# 209
  • Пловдив
в Jusk имаше преди да го намалят... След ремонта не съм ходила и не знам...
В Практикер също съм мяркала такива, но не беше скоро

Общи условия

Активация на акаунт