Математически турнири - 29

• 78 174
  • 795
  •   1
Отговори
# 45
Задачите за първи клас ми се видяха по-трудни от седмокласните.  Simple Smile

А виждала ли си задачите на състезанието на Детска академия?  Crazy
http://www.childrens-academy-bg.com/appdata/files/sast.mat.1%20k … as-28.09.2014.pdf

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 21:00 от Анонимен

# 46
Е, тези са друга работа. Ясни условия, има текст. И за предучилищната - също.

# 47
Има ли отговорите от СМТ за 4 клас някъде публикувани?

# 48

Аз искам задачите за 4 клас от CMT , моля  Praynig

# 49
  • СОФИЯ

Според мен отговорите за 4-ти клас са:
1.А
2.Г
3.А
4.А
5.В
6.Г
7.А
8.Г
9.Б
10.Б
11.   55
12.   18
13.а)   5
13.б)   5лв и 64ст.

# 50
# 51
Здравейте!
И аз бих желала да се включа в тази тема като майка на първокласник, обичащ математиката и желаещ да ходи по състезания. Мисля да го пробвам на Коледното.  Peace
Чак сега видях темата, така че се пускам да чета назад.

# 52
  • София
Има ли 4-класници с пълен брой точки ?Simple Smile

# 53
Те са им казали, че трябва да се състави задача, не са им обяснявали, че няма значение подредбата.

А защо са им казвали какво трябва да се прави? Това не е редно!
При нас никой нищо не е казал, само са раздали листата и кой каквото може, е направил.
Само са ги предупредили, че ако някой говори, ще трябва да напусне състезанието, много е било строго. Лично директорката ги е пазела, моят нещо много се е стреснал (децата имат огромен респект от нея). Попитах го защо не е съобщил за сгрешеното подусловие, той каза, че не е посмял, за да не го изгонят.
Но явно, след като в някои училища са обяснявали какво трябва да се прави по задачите, мога да гадая само колко ще е реално класирането.  Crazy

В нашето училище не са обяснявали нищо, но моят син е съобразил и е написал 5-4=1, поне така ми каза. Ние с една мама си мислехме, че задачата е грешна, но се оказа, че децата сами са се сетили, да я напишат вярно.
 Изрично попитах синът ми, дали квесторът им е обяснявал нещо. Синът ми казва, че всичко е решил вярно, да видим, да не се срамувам после, че не сме в класирането  Mr. Green

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 20:49 от aniram*

# 54
  • София
Включвам се и аз в темата. Надявам се да има скоро резултати за ЧХ , както и за СМТ, макар че съм се ориентирала какви точки биха имали близначките.
Следващото състезание, което е за втори клас Салабашев ли е?

# 55
Кога се очаква да излязат резултатите?

# 56
Миналата година обобщените резултати бяха публикувани на сайта след около 2 седмици.

# 57

Сега сверих отговорите на моя първокласник с тези - всички задачи са му верни, с изкл. на десета и 6-а второ подусловие. Ако му вземат 11 т. (10+1), ще има 57 т.общо.

Каката (7 клас) ще има 63 точки.

# 58
Благодаря. Според мен, задачите за първи клас си бяха труднички, или по-трудни от моите очаквания.
Жасмин, по думите на моят син, всичко е решил вярно, но докато не излязат резултатите, вяра му нямам.
Когато видях задачите си помислих, че ако реши половината вярно ще съм доволна Crazy.
ПУК е все пак.

# 59
  • най-шареното място
Извинете, но този местен жаргон го няма и в гугъл. Предполагам значи предучилишна, но ...
Какво е ПУК? Какво значи всяка буква?

Общи условия

Активация на акаунт