Великобритания - тема 55 Есенно - Коледна

• 64 238
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде в орбита...
usmifchica, да ти е живо и здраво дребосъчето, и много да те слуша  bouquet

barboran4e, много, много, колко да са много? Stuck Out Tongue

# 76
Честито usmifchica!
inaa3 на сайта на училището трябва да ги има
Ето нашите: цък
Благодаря, интересуваха ме ваканциите валидни за всички ученици.
И още нещо да питам: тук правят ли ЯМР и какви случаи?

# 77
Правят. Лекуващият ти лекар решава дали да те праща. Ако си спешен чакаш до 4 седмици, ако не си 6+
Поне при нас...

# 78
  • Bristol
здравейте, минавам да почерпя виртуално за раждането на малката ни Виолет/Вайлът
 cook  Drunk
Ау, честито   bouquet
Благодаря, интересуваха ме ваканциите валидни за всички ученици.
И още нещо да питам: тук правят ли ЯМР и какви случаи?
Има малки разминавания във ваканциите при различните общини, затова не вярвам да намериш нещо валидно за всички ученици  Thinking
MRI правят. Личният ти лекар те препраща към болница и специалист. Специалистът, след консултация и преглед, решава дали имаш нужда или не. По-добре да не се налага  Praynig

# 79
Ние плащаме 800 на месец за фул тайм. Преди плащаме повече, но менихме градината.

Честито Бебче, усмивчица!! Да е здрава и много щастлива!!

# 80
Някой беше питал за магнитен резонанс, разбира се че правят. Тук болниците имат по- добро оборудване от Бг.  Личният лекар не може да изисква MRI, нито CT   Той може да те изпрати на специалист който ше реши дали имаш нужда. Чакането е според диагнозата.

# 81
  • София
Усмивчица, да ти е живо и здраво бебчето! Да расте и да те радва.

# 82
Момичета, някой има ли спестявания в credit union и дали е добра алтернатива на банковите влогове въобще?

Усмивчица, честита рожба!  Hug

# 83
  • Манчестър
Момичета, някой има ли спестявания в credit union и дали е добра алтернатива на банковите влогове въобще?

Усмивчица, честита рожба!  Hug

Имам приятелка която работи в такъв 6г.ще се допитам и ще докладвам.... Grinning

# 84
  Пак съм проспала новата тема...Отивам да чета назад

# 85
Аз да питам къде забягнаха или aliens ги отвлякоха:
Miss Fine - толкова е добре,че нас ни няма вече
   Хахаха, чак сълзи ми тръгнаха, така се смях, направо е цъфнала и вързала Мис Файн, ама файн съм няма да се оплакваме я  Laughing И в Манчестър има БГ училище да кажа, доста познати от тук си водят децата до там. В неделя сутрин е, май три часа.

Усмивчица, честита ви щерка, да ви е много здрава!
  Нана, много кофти за работата, но съм сигурна, че ще се справиш с положението
  Толумба, при теб какво става с работата?

Каквато съм голяма бяла птица вчера съм забравила, че е пижамен ден и свеки е закарала малката с униформата, много беше разочарована малката, но поне са я преоблекли учителките, да са живи и здрави хаха. А съм си сложила една дъска в коридора във вратата и пиша всичкоо, а сега и ако почна да го чета....
   Иначе сме добре, много партита, гостита и тн този месец, не мога да смогна хаха, че съм и на работа всички уикенди на декември, ноо ще се справим.
   Нещо исках да ви питам, но не мога да се сетя  Crazy

# 86
  • Варна
Момичета, знаете ли от къде мога да гледам английска тв на компютъра.
А искам някой филм също да гледам с цел да е на по достъпен английски с цел да уча езика.
Дайте идея за филм и от къде да го изтегля.  bouquet
МГМ, много се радвам че при теб всичко е ок. Simple Smile
Хубав уикенд от мен.

# 87
  • UK
Благодаря Simple Smile

Всяка кабелна телевизия в България предлага основните английски канали - BBC например. Иначе има разни стриймове в интернет, не всички са добри, но потърси "watch BBC online" и все нещо ще намериш. Ако искаш да гледаш нещо с цел да учиш езика, честно казано ти препоръчвам сериали, а не филми - там има много повече ежедневни разговори, отколкото в един филм - но не медицински, научнофантастични или адвокатски, а някоя семейна драма примерно, с по чист, не толкова богат на жаргон език. За съжаление аз гледам най вече американски сериали и не мога да помогна толкова с британски, ако си търсиш такива.

# 88
http://www.itv.com/ - иска регистрация и адрес в Англия
http://www.bbc.co.uk/ - тук май също съм гледала
През амазон имаше някаква регистрация за prime. Първият месец е безплатно, после беше нещо малко. Там има безброй сериали на достъпен английски.
От бг торентите ако имаш регистрация можеш да теглиш филми със субтитри.

# 89
  • UK
Уф, днес хич ме няма. Simple Smile Има и безплатни сайтове със сериали, watchseries.lt например. Сайта на ББС иска само да потвърдиш, че си плащаш данъка за телевизия и можеш да си гледаш колкото поискаш, не само в реално време. Сайтовете с торенти искат прокси, аз използвам bgproxy.org за Замунда, Арена си е със свободен достъп, Пиратите имат собствени прокси сайтове, pirateproxy.ws ползвам аз.

Общи условия

Активация на акаунт