Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 129
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Германия
Мамо мече: радвам се, че сте добре. Ох, не ти завиждам с две. На мен вече си ми дотежава, пък камо ли на теб.
Бубинка: имай предвид, че бебо сега има много място и си се обръща както му е кеф, не е задължително да е в средата. Ще видиш по нататък как ще те изненадва.
Маре: дай го по кротко. ТМ ще пазари.
И аз като Марето, започнах един курс за бременни.
Скрит текст:
Показаха ни упражнения, обясни на дълго и широко как се разширява таза и разните му меки връзки. Колко часа било нормално да минат от честите контракций до самото раждане. Между 12 и 18 часа  #Crazy Интересно е.
Работата вече ми идва в повече, добре че ми остават само 3 дни до излизането в майчинство. Не ме питайте, защо не излезна в болнични, имам да предам един проект.

# 691
  • NE
Момичета има едно революционно решение, което се нарича он-лайн пазаруване. Mr. Green Харесвам, купуваш и само да има кой да приема вкъщи кашоните.  Wink

Светле /мама мече/ Стискай кълки още седмица. Praynig Мъниците съвсем им е теснично, но се следи и за ритници, че също е важно в тези седмици. Peace
Моето Вили реагираше само на погалване по корема. Heart Eyes Залипсва ми това време. Whistling
Глухарче Много зависи това за контракциите. На мен ми изтекоха водите в 1:00 и в 4:20 ме метнаха на окситоцин и в 8:00 родих. Таза се разширява, но не ме питай как се свива. Хубаво, че майка ме предупреди, че щях да откача що имам дупка над дупето. Мен и много ме боля. Crazy Но минава, заминава и повечето от болката ми е мъгла и не помня.
А работата има да чака, сега сте важни с бебчо. Hug

# 692
Хубаво, че майка ме предупреди, че щях да откача що имам дупка над дупето.
Моята ми го спести Crossing Arms, ама после 3 месеца се чувствах като девствена Whistling.

# 693
  • NE
Хубаво, че ми каза и че физически е голямо облекчение като родиш. Вярно си е. Blush
Шушулче После го има този ефект. Grinning

# 694
  • В градината...
Кви дупки бе  ooooh! При секцио нали няма такава опасност.

# 695
  • Северозапада
Аз никаква дупка не съм забелязала  newsm78 А и не ме е боляло прибирането на таза. Може да не ми се е разширявал много  Thinking

# 696
има ли значение как е било разположено бебето в началото въобще  newsm78 О.ми беше в десният яйчник тогава,но мъника беше по-средата.в различна поза всеки път беше на ехографа или спеше по-корем или с дупето нагоре,плуваше на всякъде ,риташе с крачетата и салта правеше човека.иначе ми беше интересно да го видя как се опитваше да надигне телцето и главичката,ама по-същият начин както аз ставам  от леглото  Mr. Green та ми стана чудно дали се раждат с поне малко изявени навици на родителите си?

# 697
  • В къщурката на хълма на феите
И аз нещо не я схванах тая работа с дупките newsm78

# 698
  • NE
Когато родих много ми се разшири таза, което е и нормално. Нямаше да разбера докато не почна една яка болка на всяко ставане, лягане и въобще щом таза е намесен. Седнех ли и явно още неприбран таза се усещаше как стои неестествено. Не съм се гледала отзад, но на пипане си беше баш дупка. То не е дупка, но понеже е разширен и така стоеше.

# 699
  • до едно тепе
Фейче недей така ще ги ошашкаш Laughing
Аз не съм усещала чак такава промяна в таза. Първото облекчение което почувствах като родих беше мястото на мехура. Изпих 4,5 л вода за 2-3  часа и след още 2-3 се сетих, че за това време не съм ходила да пишкам  hahaha Е на другия ден водата ми беше в краката(бяха оттекли ужасно при положение, че през бременността нито веднъж не видях отток където и да било по крака или ръце),но все пак чувството да не ти се пишка постоянно беше впечатляващо Whistling
Сега много отрано започна да ме боли хм и аз не знам какво е. Не е кръста, защото е доста по-ниско та май си е точно таза. И от седмица насам забелязвам, че съм много бавна-не мога да вървя бързо и това си е. Задъхвам се, започва да ме опъва корема ниско долу, уморявам се адски бързо, а корема ми сега е два пъти по-голям от предишната бременност.  Shocked

# 700
Момичета, аз пък да ви успокоя, че нищо "лошо" не ми се случи след раждането Simple Smile както си бях отекла преди това, така на втория ден нямаше и помен от някакви излишни течности в тялото ми. С таза също нямах никакви проблеми - доста се беше разширил (имам 2 кокалчета отпред, които леко стърчат, а по някое време, докато бях бременна, "потънаха" навътре), после не разбрах кога се е прибрал. Хубаво е да знаете какво може да очаквате, но може и нищо от това да не ви сполети Simple Smile

# 701
Поспалане може и нервче да е .. при мен долу горе по същото време се появи тоя дискомфорт и още си го мъкна .. дано да ти е таза .. чувала съм, че при втора бременност освен по-бързо раждане, се наблюдава и по-бързо появата на другите екстри, но за жалост все още от опит не съм го доказала, та ще разчитам на твоя Mr. Green

сега ме тръшнахте в размисъл .. изобщо не си спомням моя таз пък как беше .. помня, че при разширяването много ми беше гадно, обаче после какво беше .. все едно с гумичка ми е изтрито Whistling

п.с. между другото и на мен най-голям кеф ми беше, че няма нужда да ходя по 149028390482 пъти до WC .. в първите дни след като родих, дори забравях дали съм ходила или не Joy

# 702
  • до едно тепе
Мецко не е нерв. Боли ме като се преуморя нещо. Снощи след цял следобяд готвене, шетане покрай гостите и накрая докато измия всичко и си легнах късно. Един час не можах да заспя от болки. По едно време мислех да стана да си взема възглавница та да ми е повдигнат единия крак-само така не ме болеше. Затова си мисля, че таза е почнал да се разширява newsm78
А то след раждането кво да помниш. Тези неща даже и не им се обръща внимание в повечето случаи.  Тогава си е веселба отвсякъде Laughing

# 703
А то след раждането кво да помниш.
Mr. Green Mr. Green добре, че тогава главите ни са закрепени за раменете Mr. Green Mr. Green

# 704
  • NE
Съжалявам, че така нетактично повдигнах завесата за следродилните мъки. Всъщност това ми беше единствената мъка. Жлъчката я броя за друга мъка. Whistling
Може при мен да се случи така защото в началото на раждането бебето беше още високо и таза се насили повече от раждането. Това са бели кахъри.
Поспаланчо Вероятно е таза или изстинал някой нерв. Не се товари повече. Hug

Общи условия

Активация на акаунт