Професионални серии за коса - тема 71

• 60 906
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Аз все още се чудя, сетих се, че харесвах пяната за обем на Биосилк, вече е изчерпана в Арлен... Вероятно Спа балсама, но не знам още  Blush

# 361
От стволовите клетки на Наши нищо няма Crossing Arms Ако бяха пуснали и на тях малко намаление щеше да е супер Tired

# 362
  • Живее на Луната
Юхуу, успях най-накрая и аз да поръчам от рибата. Маска Макадамия и серума за плътност Loreal Serioxyl!

newsm44 newsm44 newsm44

# 363
Търся отзиви за този шампоан http://www.zlatnaribka.com/napura/balansirashti/napura-s-7-ph-sh … sirasht-ph-200-ml
Много бързо започнаха да ми се омазняват корените, май си пресуших скалпа с един шампоан за обем и сега ми трябва нещо с което да балансирам. Приемам и други предложения.

# 364
И аз поръчах маската макадамия и един тониращ шампоан на Лакме. Исках и ботокс ампули да поръчам, но нямаше. Жалко. В Арлен снощи си харесах шампоана за обем на Биосилк, но вече е изчерпан. Сега ще хвърля пак едно око там да видим. Thinking

# 365
И аз съм с поръчка от Арлен - маска Нориш Интенз на Чи;  маска , мини серум с копринени протеини и масло от маракуя на Biosilk .

Два от продуктите вече са изчерпани.Бърза бях  bowuu, снощи преди 8ч успях да финализирам поръчката.

Дори и да ми се обадят, че са свършили заявените от мен артикули, няма да страдам.Имам си достатъчно маски и масла, но трябва да си сложа нещо под елхата  Blush. Любимите ми подаръци винаги са били от мен - за мен  Laughing.

Чудя се, дали да си взема  маската на Вела Енрич за плътна коса - знам, че има много писано назад в темите  Peace, но ми се ще актуално мнение.Изобщо не се съмнявам, че е хубава, но ми се иска "осъвременяване". Ако може сравнение с Джойко мойсчър, Интенз на Лореал    bouquet.

# 366
Препоръчайте ми моля, термозащита със средна фиксация за слаба и тънка коса. Целя уплътняване и обем, ползвам сушоар.

# 367
Мнение за този оцветяваш шампоан на Лакме newsm78 :
http://www.zlatnaribka.com/otsvetyavasht-shampoan-za-kosi-v-zlat … ultra-gold-300-ml

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 11:45 от DELI22

# 368
Записах се и аз с един Спа балсам на Чи, че нямам нищо добре хидратиращо  Laughing Само на протеини залитам последно време Simple Smile)

# 369
Аз имах мостра на кафевите шампаон и маска, имах няколко чисто бели косъма на бритона, исках поне леко да го оцвети или нюансира, мострите бяха повече от една, десетина дни ги ползвах, нямаше никаква промяна  Naughty А и не ми хареса като ефект върху косата, нито омекотява, нито подхранва, поне при мен така  Simple Smile

# 370
  • София
Момичета, получихте ли мейли от ЗР, че сте пуснали поръчка? Обикновено ми връща на мейла веднага след като пусна поръчката. А сега от 8.30 сутринта все още нямам.

# 371
  • Стара Загора
Мацата на мен даже ми се обадиха вече,но се разбрахме за понеделник да ми е доставката,че може да отцъстваме събота и неделя Peace

# 372
Аз имах мостра на кафевите шампаон и маска, имах няколко чисто бели косъма на бритона, исках поне леко да го оцвети или нюансира, мострите бяха повече от една, десетина дни ги ползвах, нямаше никаква промяна  Naughty А и не ми хареса като ефект върху косата, нито омекотява, нито подхранва, поне при мен така  Simple Smile

Благодаря много Hugпропускам го Laughing

# 373
Днес поръчах за втори пъ шампоана Денсификс. Цяло лято го ползвах, от септември по-рядко, но чак сега свършва. Много съм доволна, по обемна коса не съм имала.  Но е вярно че ако се използва непрестанно пресушава.

Не знам как се слага скрит текст, затова вижте "подаръка"  от ензо днес:    Joy Joy

Добър ден,
както Ви обещахме изпращаме подарък който можете да използвате при покупката си на www.enzo.bg Не се колебайте да използвате намалението най бързо, защото валидността на купона е само 1 месец.
Код на ваучера: MNM-CVM9R
Валидност на ваучера: 27.12.2014
Стойност на отстъпката: 3 %

Този ваучер не може да бъде използван за продукт, който вече е в промоция, намаление или на разпродажба. Ваучерът може да бъде използван при покупка над 40 лв.

# 374
Ензо както винаги са много щедри  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт