В момента чета... 34

• 53 857
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Посестрими мои, аз от Елифката се отказах още с "Любов"  Joy
Не мисля някога да посегна към нейна книга  Laughing

# 181
Паяче преди няколко дни я приключих и все още ми е в главата.
Може и това да е причината да не захващам друга книга, уж съм отбелязала, че ще чета "Пържени зелени домати', но не съм прочела и ред Blush

# 182
От миналата нощ започнах "Парижкият апартамент" ... Интересна ми е, но дано ме завладее още повече  Grinning

А пък аз я зарязах. Никак не успя да ме грабне. Може би ще й дам още един шанс ... някой ден.
Вече дочитам "Лекарки" на Сидни Шелдън. Харесва ми. Напомня ми на Артър Хейли с нещо  newsm78

# 183
Прочетох най-сетне "Война и мир" newsm44 
Започнах нещо , което много ме впечатли :

# 184
"Тайната на Ботичели" на Марина Фиорато. Като цяло не ме грабва. Мъча я от 4 дни. Ако ме беше грабнала, вече щях да съм я прочела. Твърде описателна ми е.

# 185
Пророкът - Джубран Халил Джубран

# 186
Прочетох "Къде си, Аляска?" на Дж. Грийн - хареса ми, но не е от уау книгите или от тези, които ме карат да се замисля над тях, да открия нещо. Просто добро четиво. 3 звезди в ГР.

Започнах "Балада за Георг Хених" на Виктор Пасков и на този етап много ми харесва - историята, стила на писане, по някаква причина ми е близка историята, а в същото време странното е, че няма нищо общо с моето житие и битие  Crazy

# 187
  • Пловдив
Започвам:

# 188
Започнах "Човек на име Уве" на Фредрик Бакман. Харесва ми засега, успява да ме разсмее и да ме натъжи едновременно. Много приятен начин на разказване, а и вмъкването на котка в историята ми допада.

Преди това прочетох много бавно "Тук съм преди теб" на Катрин Панкол и въпреки негативните коментари, които срещнах, все пак успях да намеря нещо за себе си и в тази книга. Харесаха си историите от детството, как то до голяма степен определя по-нататъшния ни живот.

# 189
Приключих "Нестинарка". Много ми хареса, прочетох я на един дъх. Снощи започнах "Последна спирка Барселона". Моля, някой ако е чел книгата да сподели мнение.

# 190
  • София
Приключих "Нестинарка". Много ми хареса, прочетох я на един дъх. Снощи започнах "Последна спирка Барселона". Моля, някой ако е чел книгата да сподели мнение.

Четох я преди години. Не ми хареса, много се набляга на насилието над жените и специално за една от героините си спомням поне няколко доста гадни сцени /а отделно не разбрах и мотивацията й да се самоунижава чак пък до такава степен/. Иначе се чете бързо. Сподели как я намираш после  Peace

# 191

Малък сборник с разкази на Кралицата на криминалния жанр. Една от любимите ми писателки изобщо.

# 192
 В момента чета това
Една от най-искрените творби за живота на Людмила Живкова

# 193
Момичетааа, Сиела са включили тази книжка в играта си за другата седмица

# 194
Докато ви намеря сте изписали цели 13 страници   #Crazy Приключих с Книжарничката на острова, малко мудно ми тръгна, но после много ми хареса. Пък ч четох и на хартия, та удоволствието беше пълно Simple Smile Сега започвам Нестинарка, ако съдя по вашите мнения и тя трябва да ми хареса   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт